Emre Ozansoy
Moderatör
Üşengeçlikte kendime bir rakip buldum.Benim oylar kaldı yine @Emre Ozansoy @kerem
Üşengeçlikte kendime bir rakip buldum.Benim oylar kaldı yine @Emre Ozansoy @kerem
Ben takibe almadım bikere takibe alan @Angelica aşk olsun @The_Erinch yaaa
Zaten senin olmadığını biliyorum ,hemen neden söyledin bizim dişsizin adını
Seviyorum o dişsizi çünkü
Ay yok artık. İftiraya bak.
Sen yollamazsan bişi olmuyor bize ceza var @The_ErinchÜşengeçlikte kendime bir rakip buldum.
O yüzden oylama başlar başlamaz göndermek gerek.Sen yollamazsan bişi olmuyor bize ceza var @The_Erinch
Gerçekler ne zaman iftira oldu yazıklar olsunAy yok artık. İftiraya bak.
kız emre kerem postu atmadna yolluyorSen yollamazsan bişi olmuyor bize ceza var @The_Erinch
Sana böyle bir son hazırlıyorum...Gerçekler ne zaman iftira oldu yazıklar olsun
Dün 8 dakika sonra göndermişim.kız emre kerem postu atmadna yolluyor
Hiçbir dizisi tutmuyor ya. Millet görmek istemiyor demek ki.Yüzüne kim bakmıyormuş? 😱
@kerem Lak lak lak lak konuşmaktan 13 rakamı bir araya getirememiş görüyor musun
Hiç böyle yapmazdı ama çıkmadan yollamış çok şükür. Gerçi müzik zevkini bildiğim için nasıl sıralayacağını biliyorum artık ama resmiyet yerini buldu. Yarın da üüşengeç grubu vaktinde gönderse iyi olacak. 30 oyu bulduk, yarın en az 7 kişi gönderir gibi.Benim oylar kaldı yine @Emre Ozansoy @kerem
Güllü'ye yakıştıramadım, tip de yok Vücudu da iğrenç. 🤢
Jüri bzşkanımız daha iyilerini hakediyor tabii ki, yarışmadan gelen gelirlerle başka birini ayarlarız bunu çöpe attım.Kendi zevksizlikleri.
Durduk yere ortaya fitne tohumu atma yılannn @kerem itirazım var Emre ortalık karıştırıyor
Bu gidişle atacağım artık, sabrım taştı. Biraz insaflı lsan çoktan yollamıştın.
Ne zaman beğendin ki zaten nesi var tam puan verdiğim şarkının, gayet güzel bir şarkıÖzel jüri olarak bu haftaki puanlarını beğenemedim. Hele tam puan verdiğin şarkı şok etkisi yarattı.
senin kulakların mı tıkanmış eskicilikten? Ben o şarkının sonunu zor getirdim.Ne zaman beğendin ki zaten nesi var tam puan verdiğim şarkının, gayet güzel bir şarkı
Özel jürinin oyları sorgulanmazsenin kulakların mı tıkanmış eskicilikten? Ben o şarkının sonunu zor getirdim.
Hay sen aklınla bin yaşa, Çağatay falan al da zevkleri yerine gelsinHiçbir dizisi tutmuyor ya. Millet görmek istemiyor demek ki.
------
Hiç böyle yapmazdı ama çıkmadan yollamış çok şükür. Gerçi müzik zevkini bildiğim için nasıl sıralayacağını biliyorum artık ama resmiyet yerini buldu. Yarın da üüşengeç grubu vaktinde gönderse iyi olacak. 30 oyu bulduk, yarın en az 7 kişi gönderir gibi.
------
Jüri bzşkanımız daha iyilerini hakediyor tabii ki, yarışmadan gelen gelirlerle başka birini ayarlarız bunu çöpe attım.
------
Bu gidişle atacağım artık, sabrım taştı. Biraz insaflı lsan çoktan yollamıştın.
O da zibidi kategorisinde olmaz. @Çiğdem'in gözü tutmalı kesinlikle. @AlosHay sen aklınla bin yaşa, Çağatay falan al da zevkleri yerine gelsin
Bal gibi de sorgulanır, haftaya da kontrol edeceğim oylarını. Yoksa diğerleri seni örnek alırsa yarışmanın kalitesi düşer.Özel jürinin oyları sorgulanmaz