Emre Ozansoy
Moderatör
Üşengeçlikte kendime bir rakip buldum.
Üşengeçlikte kendime bir rakip buldum.
Zaten senin olmadığını biliyorum ,hemen neden söyledin bizim dişsizin adını![]()
![]()
![]()
Seviyorum o dişsizi çünkü![]()
Ay yok artık.
O yüzden oylama başlar başlamaz göndermek gerek.
Gerçekler ne zaman iftira oldu yazıklar olsunAy yok artık.İftiraya bak.
![]()
kız emre kerem postu atmadna yolluyor
Sana böyle bir son hazırlıyorum...Gerçekler ne zaman iftira oldu yazıklar olsun![]()
Dün 8 dakika sonra göndermişim.kız emre kerem postu atmadna yolluyor![]()
![]()
![]()
![]()
Hiçbir dizisi tutmuyor ya. Millet görmek istemiyor demek ki.Yüzüne kim bakmıyormuş? 😱![]()
Hiç böyle yapmazdı ama çıkmadan yollamış çok şükür. Gerçi müzik zevkini bildiğim için nasıl sıralayacağını biliyorum artık ama resmiyet yerini buldu.
Güllü'ye yakıştıramadım, tip de yokVücudu da iğrenç. 🤢
Jüri bzşkanımız daha iyilerini hakediyor tabii ki, yarışmadan gelen gelirlerle başka birini ayarlarız bunu çöpe attım.Kendi zevksizlikleri.![]()
Durduk yere ortaya fitne tohumu atma yılannn @kerem itirazım var Emre ortalık karıştırıyor![]()
Bu gidişle atacağım artık, sabrım taştı. Biraz insaflı lsan çoktan yollamıştın.
Ne zaman beğendin ki zatenÖzel jüri olarak bu haftaki puanlarını beğenemedim. Hele tam puan verdiğin şarkı şok etkisi yarattı.![]()
senin kulakların mı tıkanmış eskicilikten? Ben o şarkının sonunu zor getirdim.Ne zaman beğendin ki zatennesi var tam puan verdiğim şarkının, gayet güzel bir şarkı
![]()
Özel jürinin oyları sorgulanmazsenin kulakların mı tıkanmış eskicilikten? Ben o şarkının sonunu zor getirdim.![]()
Hay sen aklınla bin yaşa, Çağatay falan al da zevkleri yerine gelsinHiçbir dizisi tutmuyor ya. Millet görmek istemiyor demek ki.
------
Hiç böyle yapmazdı ama çıkmadan yollamış çok şükür. Gerçi müzik zevkini bildiğim için nasıl sıralayacağını biliyorum artık ama resmiyet yerini buldu.Yarın da üüşengeç grubu vaktinde gönderse iyi olacak. 30 oyu bulduk, yarın en az 7 kişi gönderir gibi.
------
Jüri bzşkanımız daha iyilerini hakediyor tabii ki, yarışmadan gelen gelirlerle başka birini ayarlarız bunu çöpe attım.
------
Bu gidişle atacağım artık, sabrım taştı. Biraz insaflı lsan çoktan yollamıştın.![]()
O da zibidi kategorisinde olmaz. @Çiğdem'in gözü tutmalı kesinlikle.Hay sen aklınla bin yaşa, Çağatay falan al da zevkleri yerine gelsin![]()
Bal gibi de sorgulanır, haftaya da kontrol edeceğim oylarını. Yoksa diğerleri seni örnek alırsa yarışmanın kalitesi düşer.Özel jürinin oyları sorgulanmaz![]()