Yok, olmaz öyle. Kaossuz bu programın tadı çıkmıyor.Aman boşver iyi yapmışsın Ben elenince sakin kalmayı planlıyorum şimdiden, hatta konuşmam bile hazır Kısa ve öz falan değil
Yok, olmaz öyle. Kaossuz bu programın tadı çıkmıyor.Aman boşver iyi yapmışsın Ben elenince sakin kalmayı planlıyorum şimdiden, hatta konuşmam bile hazır Kısa ve öz falan değil
Ha ha ha, güzel espri Sence ben avatarıma o kadar Hazal Kaya koydum da hiç Feriha izlemedim mi, teve2'deyken 2 senedir izliyorum ama öyle çok düzgün izleyemedimBoşver onu, Feriha Bizim Hikaye'den daha iyiydi. Onu izle sen en iyisi.
Bu hafta elenmeyesin dikkat etAman boşver iyi yapmışsın Ben elenince sakin kalmayı planlıyorum şimdiden, hatta konuşmam bile hazır Kısa ve öz falan değil
Kaossuz olmayacağını nereden çıkardın, kısa ama bomba sadece öz değilYok, olmaz öyle. Kaossuz bu programın tadı çıkmıyor.
Kendimi garantide görüyorum da elalemin sağı solu belli olmuyor, hazırım benBu hafta elenmeyesin dikkat et
Düzgün izleyemediğin için Bizim Hİkaye'yi savunuyorsun. Feriha çok daha iyiydi BH'den.Ha ha ha, güzel espri Sence ben avatarıma o kadar Hazal Kaya koydum da hiç Feriha izlemedim mi, teve2'deyken 2 senedir izliyorum ama öyle çok düzgün izleyemedim
Şarkına çok güveniyorsun yaniKaossuz olmayacağını nereden çıkardın, kısa ama bomba sadece öz değil
------
Kendimi garantide görüyorum da elalemin sağı solu belli olmuyor, hazırım ben
Müslüm Gürses'ler, Orhan Gencebay'lar karşısında çok doğal elenmesi. O yüzden sana Ferdi Tayfur seç demiştim.Forumun zevksizliği
Kaossuz olmayacağını nereden çıkardın, kısa ama bomba sadece öz değil
------
Kendimi garantide görüyorum da elalemin sağı solu belli olmuyor, hazırım ben
@eskici şarkını çok beğendi, iki sattir sana niye tam puan verdi diye şaşırıyoruz zaten.Şarkına çok güveniyorsun yani
Metin Işık seçecektim aslında benMüslüm Gürses'ler, Orhan Gencebay'lar karşısında çok doğal elenmesi. O yüzden sana Ferdi Tayfur seç demiştim.
------
@eskici şarkını çok beğendi, iki sattir sana niye tam puan verdi diye şaşırıyoruz zaten.
O kim?Metin Işık seçecektim aslında ben
Niye ifşa ediyorsun puanımıMüslüm Gürses'ler, Orhan Gencebay'lar karşısında çok doğal elenmesi. O yüzden sana Ferdi Tayfur seç demiştim.
------
@eskici şarkını çok beğendi, iki sattir sana niye tam puan verdi diye şaşırıyoruz zaten.
Yo düzgün izleyemedim ama başlarına bir güzel de hakimim ama sen benim ne kadar BH sevdiğimi bilmediğin ve üstüne dizi koymayacağımı bilmediğin için böyle konuşuyorsun Bizimkisi 70 bölümlük bir sevda 🚬Düzgün izleyemediğin için Bizim Hİkaye'yi savunuyorsun. Feriha çok daha iyiydi BH'den.
TabiiŞarkına çok güveniyorsun yani
Sonuçları burda ifşalamayacağına eminim, zirvesinde olmadığım kesinleştiMüslüm Gürses'ler, Orhan Gencebay'lar karşısında çok doğal elenmesi. O yüzden sana Ferdi Tayfur seç demiştim.
------
Sürprizi bozmuş oldum ya, tüh.Niye ifşa ediyorsun puanımı
Dünyanın en basit dizilerinden biridir BH. İlerde anlarsın belki.Yo düzgün izleyemedim ama başlarına bir güzel de hakimim ama sen benim ne kadar BH sevdiğimi bilmediğin ve üstüne dizi koymayacağımı bilmediğin için böyle konuşuyorsun Bizimkisi 70 bölümlük bir sevda 🚬
Ne yani, ben yalancı mıyım? 😱Sonuçları burda ifşalamayacağına eminim, zirvesinde olmadığım kesinleşti
Beterin beteri varmış dedirttiriyor. Sen tam bir arabesk kurbanısın.Lay lay lom şarkısı var ya
Ay keşke senin dizilerin de onunki kadar basit olsa Sırf Medyapım'ın kendi kalitesi bile bu yorumun ne kadar haksız olduğunu gösterirDünyanın en basit dizilerinden biridir BH. İlerde anlarsın belki.
Ne yani, ben yalancı mıyım? 😱
Hani eski şarkılar seçecektinYo düzgün izleyemedim ama başlarına bir güzel de hakimim ama sen benim ne kadar BH sevdiğimi bilmediğin ve üstüne dizi koymayacağımı bilmediğin için böyle konuşuyorsun Bizimkisi 70 bölümlük bir sevda 🚬
Tabii
Sonuçları burda ifşalamayacağına eminim, zirvesinde olmadığım kesinleşti
Sen var ya az değilsinSürprizi bozmuş oldum ya, tüh.
Medyapımın kensi kalitesine lafım yok ama Shameless uyarlaması adı altına resmen bize sitcom izlettiren bir diziydi. İlk 14 bölümünü konuştum da söylüyorum, belli bir senaryosu yoktu. Her bölüm bir olay oluyordu Çocuklar Duymasın gibi.Ay keşke senin dizilerin de onunki kadar basit olsa Sırf Medyapım'ın kendi kalitesi bile bu yorumun ne kadar haksız olduğunu gösterir
Evet
Biraz bekle dedim ya haftaya Stir Me Up'la gelcem Tam sana uygun eski bir şarkıHani eski şarkılar seçecektin
Sen var ya az değilsin
Arabesk dediğin bunlardırDünyanın en basit dizilerinden biridir BH. İlerde anlarsın belki.
Ne yani, ben yalancı mıyım? 😱
------
Beterin beteri varmış dedirttiriyor. Sen tam bir arabesk kurbanısın.
Ne var be, bir daha ifşa etmeyeceğim tamam. Gizli Hadise hayranı seni. @slhttnmtlHani eski şarkılar seçecektin
Sen var ya az değilsin