Damien Duff
Süper Favori Üye
Atacan’da Aşısız kabul etmez sinovac ı kabul eder mi bilmiyorum
Atacan’da Aşısız kabul etmez sinovac ı kabul eder mi bilmiyorum
İnş bakalım.Sevindim beğenmene. Güzel bir puan alırım umarım senden.
Adam depresyonda ayoll bunalımdaSeninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydi
Şimdi hali daha beter.
Dur bunu söylemeden geçemeyeceğim.Dost acı söyler.
Ta kendisi.
E hak etti.
Bak kalp attım 👍 Burdayım Harryyy ama sanırım yarışmayı zirvede bırakmak istedin 🤣🤣🤣 @Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem @Tolstoyevski 🤭🤭Son bir değişiklikle Küçük Bir Yol'u 2-3 hafta öteye attım. Yani bu haftaki şarkımız herkesin de yakından tanıdığı, Hadise'nin efsanelerinden biri, evlilik programlarına kadar herkesin dilinde gezen Nerdesin Aşkım.
recap - 1.25 - 2.23
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye [USER90361]@The Barberson[/USER] @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici [UER=88168]@Çiğdem[/USER]
Beter edicem seni.Güllü'cügüm de acisini cikariyor hakli olarak. Tutturdu degistir de degistir diye. @Çiğdem gelmeden hicbir sey yapmama dedim.
------
Napiyorsun simdi?
Dur bunu söylemeden geçemeyeceğim.Bu acı söylemek değil sırf benle uğraşmak istediğinizden ne diyeceğinizi şaşırdım.Hazal konusunda daha hassasken gram sinir olmadım ama buradaki aynı şeyler cidden yetti.
Keşke senin sevdiğin şarkıcımsılar da Hadise gibi her yıl bilmem kaç tane hit çıkarsaydı.
Kafanda parçalansın o single. .ss
Büyük finalden önce son 3 haftada üst üste 2 eleme olucakmıs hepimiz kırılıcaz ozaman iyice@kerem Süpriz bir 2 li eleme yapıp, heyecan katma vakti gelmedi mi? Herkes bir dirilsin 🤣 @Çiğdem @Tolstoyevski
Ay kimse çıkamaz sağ o zaman. 😱Büyük finalden önce son 3 haftada üst üste 2 eleme olucakmıs hepimiz kırılıcaz ozaman iyice@Tolstoyevski @Emre Ozansoy @kerem
Ölüm maçlarımı diyorsunuz siz erkekler öyle
Yazık @slhttnmtl göremicek 🤣🤣🤭🤭🤭🤭Büyük finalden önce son 3 haftada üst üste 2 eleme olucakmıs hepimiz kırılıcaz ozaman iyice@Tolstoyevski @Emre Ozansoy @kerem
Ölüm maçlarımı diyorsunuz siz erkekler öyle
Zirve buysa ben düşüp bayılıyorum.Bak kalp attım 👍 Burdayım Harryyy ama sanırım yarışmayı zirvede bırakmak istedin 🤣🤣🤣 @Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem @Tolstoyevski 🤭🤭
Diyoruz ama dinlemiyor bizi.Bak kalp attım 👍 Burdayım Harryyy ama sanırım yarışmayı zirvede bırakmak istedin 🤣🤣🤣 @Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem @Tolstoyevski 🤭🤭
İlk cümleye kötü başladın yaslı balık ama sonunu güzel bitirmişsinBak kalp attım 👍 Burdayım Harryyy ama sanırım yarışmayı zirvede bırakmak istedin 🤣🤣🤣 @Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem @Tolstoyevski 🤭🤭
Müzik zevkin geriye gitmiş ama mizah yeteneğin gelişmiş gibi. Güzel espiriydi, güldüm.
O singleden bir sürü eşya aldın üstüne basınaKafanda parçalansın o single. .ss
Benim sponsorlarım var onlar alıyor bana uydurma. .ssO singleden bir sürü eşya aldın üstüne basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?