Emre Ozansoy
Moderatör
Şu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.
Şu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.
Millet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir.İyi bakıyorum şarkıya recap hazırlayayım.![]()
Racapları kendinmi yaptın onu başardıysan tamamdırŞu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.![]()
Tekme vurmak mı? 😱 Gerek yok.Millet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir.@Emre Ozansoy
Sizin kadar olmaz ama, olur bir şeyler.![]()
Konu acma makinesinden bahsediyoruz. Kaynagi Birsen'den bile önce aciyordu diyebilecek bir hizda hemde.
Evet, kendim yaptım. Ama doğru düzgün yapıp yapmadığım konusunda emin değilim daha.Racapları kendinmi yaptın onu başardıysan tamamdır@kerem
Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.Tekme vurmak mı? 😱 Gerek yok.İlk defa yarışıyor, olur öyle şeyler.
![]()
Yavaş yavaş olacak her şey.Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.![]()
Müzik zevkin geriye gitmiş ama mizah yeteneğin gelişmiş gibi. Güzel espiriydi, güldüm.Geliştiği için artık beğenmiyorum.![]()
Bu aralar biraz yavaşladım.Konu acma makinesinden bahsediyoruz. Kaynagi Birsen'den bile önce aciyordu diyebilecek bir hizda hemde.![]()
@kerem de yarım yamalak yapıyor bosverEvet, kendim yaptım. Ama doğru düzgün yapıp yapmadığım konusunda emin değilim daha.![]()
Algı yaratmaya çalışıyorsun çünkü benim şarkım çoğu kişiden önce belliydi ve atıldı.Millet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir.@Emre Ozansoy
Boşverilecek bir şey değil ama.
Bu sezon 3 tane 2'li elemeler olacak. O zamana kadar kalirsa büyük basaridir.Yavaş yavaş olacak her şey.Hızlanırlar bir iki haftaya, elenmezlerse tabi.
![]()
Haftaya şarkımı ilk ben atınca görücen sen. 🥰Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.![]()
İyi bir planlama yaparsa kalır.
Biz 1 dakikaya cikaririz her türlü. 70 saniye de olabilir, sorun degil.Algı yaratmaya çalışıyorsun çünkü benim şarkım çoğu kişiden önce belliydi ve atıldı.Ama kimse ucuz numaralarını yemez.
recap hazır da 1 dakika olmadı bu ya. 57 saniye falan
![]()
Lafta kalir yine, sen ve ilk paylasmak. Git önce yapacak tonla islerini hallediver.Haftaya şarkımı ilk ben atınca görücen sen. 🥰
Neden? 😱
Sözleri bitiyor neyse bu şekilde atıp bu beladan kurtulayım artık, dert oldu şarkı değiştimek.Biz 1 dakikaya cikaririz her türlü. 70 saniye de olabilir, sorun degil.![]()