batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Normalde olsa eleme akşamı yollardım da beni elemeyi kafasına koymuş şer odaklarına karşı taktik yaptımSenden önce gönderenler de vardı.![]()
Normalde olsa eleme akşamı yollardım da beni elemeyi kafasına koymuş şer odaklarına karşı taktik yaptımSenden önce gönderenler de vardı.![]()
Yolunu gözlemek mi 7/24 Cumartesi diye bağıran kişi mi söylüyor bunuYolunu gözlediğini bu kadar belli etmesen? Günleri saymışsın resmen.
------
Hesaplama yöntemini anlatmadım gerçi. Nasıl hesaplıyorsun?![]()
Veteran olarak herkes seni unuttu eskisine mi döndün yineNormalde olsa eleme akşamı yollardım da beni elemeyi kafasına koymuş şer odaklarına karşı taktik yaptım![]()
Herkes beni unutunca hatırlatayım dedimVeteran olarak herkes seni unuttu eskisine mi döndün yine![]()
Bir daha eski nickine sakın geri dönme. Biz sana böyle alıştık.Herkes beni unutunca hatırlatayım dedim![]()
7/24 mü? Bence sen iyi değilsin.Yolunu gözlemek mi 7/24 Cumartesi diye bağıran kişi mi söylüyor bunu
------
Veteran olarak herkes seni unuttu eskisine mi döndün yine![]()
Oylarımı yolladım, hayırlı uğurlu olsun. Bugün oylamada olmaya çalışacağım. Kolay gelsin.Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Oy kullanmak için son 26 saat!
Oy göndermeyenleri etiketlemeye çalıştım. Ayrıca bu mesajda etiketlenip oy göndermek istemeyen olan bildirirse sevinirim.
@Dosi @Sherlock @offensive @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @Billy Kane @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @AteşBöceği @Gizmen @emreemreu @HeisenBerg @MEnes @Sylvester @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Aserat @xemrexxx @serhatt @Çiğdem @dreamy @slhttnmtl @Turkuazz @xBUGRAx
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Zaten göndermezsen başının etini yerim de.
@cehennet aynı şekilde sen de.
![]()
Sen olmazsan erteleriz.Bir daha eski nickine sakın geri dönme. Biz sana böyle alıştık.
------
7/24 mü? Bence sen iyi değilsin.
------
Oylarımı yolladım, hayırlı uğurlu olsun. Bugün oylamada olmaya çalışacağım. Kolay gelsin.![]()
Yok, olmaya çalışacağım kesinlikle. Bi' aksşlik çıkarsa yine de olurum. Oylar ve puan durumları hazır mı?Sen olmazsan erteleriz.![]()
İnşallah bu sefer de oylarını değiştirmek istememişsindir. Şayet yolladıysan tabii.@Emre Ozansoy kolay gelsin![]()
@slhttnmtl oylarını gönderdin mi?
İnşallah bu sefer de oylarını değiştirmek istememişsindir. Şayet yolladıysan tabii.![]()
Genel tablo hazır, ama puan durumu henüz hazır değil. Bir kaç saat içerisinde hazır olacak inşallah.Yok, olmaya çalışacağım kesinlikle. Bi' aksşlik çıkarsa yine de olurum. Oylar ve puan durumları hazır mı?![]()
Resmen son güne bırakarak var olan yükünü daha da ağırlaştırıyorsun. Daha ilk sonuç gecesi, biraz cömert olun.Yollamadım daha. @Emre Ozansoy çok hızlı. Onu zorlamak istiyorum![]()
İşte.Resmen son güne bırakarak var olan yükünü daha da ağırlaştırıyorsun. Daha ilk sonuç gecesi, biraz cömert olun.![]()
Şimdi liste için notları açtım ve oynatma listesine gidiyorum.@slhttnmtl oylarını gönderdin mi?
İnşallah bu sefer de oylarını değiştirmek istememişsindir. Şayet yolladıysan tabii.![]()
Şaşıracak mıyız merak ettim, yarışmacılar sabırsızdı derdim hep. Şimdi onları çok iyi anlayabiliyorum.Genel tablo hazır, ama puan durumu henüz hazır değil. Bir kaç saat içerisinde hazır olacak inşallah.![]()
Niye bu kadar üşengeçsin sen?Şimdi liste için notları açtım ve oynatma listesine gidiyorum.![]()
Resmen son güne bırakarak var olan yükünü daha da ağırlaştırıyorsun. Daha ilk sonuç gecesi, biraz cömert olun.![]()
Başıma @sokak sanati kesildin sende. O da hep öyle derdi.Geçen sefer erkenden açıkladın sonra koptum programdan. Bu sefer öyle olmasın diye onune geçmeye çalışıyorum![]()
Bunu anlayabilsem tüm dertlerim bitecek.Şaşıracak mıyız merak ettim, yarışmacılar sabırsızdı derdim hep. Şimdi onları çok iyi anlayabiliyorum.
------
Niye bu kadar üşengeçsin sen?![]()
Başıma @sokak sanati kesildin sende. O da hep öyle derdi.![]()