eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta

Onunla tanışmıyoruz? Dönecek mi oda?
Geçen sefer çok koptum programdan. İlk hafta konmamıştım biraz geç açıkladığım için. Geçen hafta 3. Sırada açıklayınca koptum.:(
@sokak sanati şu an foruma girecek durumda değil. Döner mi emin değilim. Not ettim o zaman sona alacağız seni hep. :Z @Emre Ozansoy
------

Bu sıcakta genelde salonda yaşıyorum da neyse buna benzer ama aynı bir şey yapacağım mecbur. :A
Vantilatör yok mu? Al işte odana bir tane. :A

Klima gibi olmuyor ve kışın odamda yeterince ruhum daralıyor, genişlemiş oluyorum yazın. :A
Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar. :A
------

Şuan işim verirsem puanım belli olur. :A
Bana da atabilirsin. :A
------

Veteran olarak bilenler tanıyamazsa tekrar dönebilirim belli olmaz :F :F
Hiç sevmedim o nicki. Sen elendikten sonra forumı bırakan batuşsun işte. :Z

Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar. :A
------

------

Sürprizim var bu hafta.😛 Favorim dediğim birine düşük verdim :A

• İlginç
Reactions: kerem
------

------

Tövbe, buna bu kadar verecek param yok. 🥲 :A Aslında çok da pahalı değilmiş de neyse. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sonunda oylarımı yollayabildim, yanlışlıkla 17'den başladığım için çok güzel bir liste oldu diyecektim ama 16'ya çevirince alttaki şarkılar düşük geldi. :A Bu arada olası bir linç her an gelebilir. :A

Bir de dün sırf kulak aşinalığı olsun diye tüm şarkıları dinledim ve bugün de çoğu şarkıyı 2 kere dinledim. Oylamalarım tamamen objektiftir ki geçen haftaların listesine biraz uzak bir liste sanırım. :D

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.:A

@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu:A

Kız yeni çocuk daha bu işlerde haftaya eder ne rencide ediyosun bakayım :A
Aktif olsa ederdi herhalde :A bak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş mi :A sana bir beğeni atması yeterli olur oylar elimize ulaştı der gibi :A @Emre Ozansoy @kerem

Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.:A

@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu:A
Bugün öldüm öldüm dirildim, son gönderilen oylar ve puan durumları ile uğraşmaya daha yeni başlıyorum. :A Oyuna bile daha bakamadım. O yüzden şimdi edeyim, teşekkürler. :A
------

Aktif olsa ederdi herhalde :A bak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş mi :A sana bir beğeni atması yeterli olur oylar elimize ulaştı der gibi :A @Emre Ozansoy @kerem
InstaFavori kısmına attığım yerde beklediğimden fazla oyalandık. O yüzden foruma daha yeni girebildim.

Ben o mesajı yazdıktan 2 saat önce göndermiştim oyumu. Hazırdı zaten 4'te gönderdim. O sırada aktifti. Konu açıyordu.:A

Bugün öldüm öldüm dirildim, son gönderilen oylar ve puan durumları ile uğraşmaya daha yeni başlıyorum. :A Oyuna bile daha bakamadım. O yüzden şimdi edeyim, teşekkürler. :A
------

InstaFavori kısmına attığım yerde beklediğimden fazla oyalandık. O yüzden foruma daha yeni girebildim.

Rica ederim canım. :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy