The_Erinch
Favori Üye
Modumuz düşmesin...Seneye Cem ile katılacakmışYarışmayı bırakırsam @cehennet yüzünden olucak zaten. Yaptığı densiz ve zevksiz yorumlara daha ne kadar katlanırım bilmiyorum. Kaynak istiyor, atıyorum, inanmıyor.
Modumuz düşmesin...Seneye Cem ile katılacakmışYarışmayı bırakırsam @cehennet yüzünden olucak zaten. Yaptığı densiz ve zevksiz yorumlara daha ne kadar katlanırım bilmiyorum. Kaynak istiyor, atıyorum, inanmıyor.
Valla ben beğendiklerime harika atıyorumŞarkılar o kadar kötü ki, insan kulak ameliyatına ihtiyaç duyuyor. 4-5 şarkı dışında hepsi berbat. İvme her hafta düşüyor bu yarışmada. @kerem sen artacak demiştin?
Katılsın, fazla barınamaz bu yarışmada. Ben müsaade etmeyeceğim.Modumuz düşmesin...Seneye Cem ile katılacakmış
Keşke herkesin müzik zevki seninki gibi harika olsa.Valla ben beğendiklerime harika atıyorum
Bizim minik sana kalp atmış bize Like bile atmıyor @phoebebuffayValla ben beğendiklerime harika atıyorum
Teşekkür ederim ❤Katılsın, fazla barınamaz bu yarışmada. Ben müsaade etmeyeceğim.
------
Keşke herkesin müzik zevki seninki gibi harika olsa.
O da beğendiğime giriyor ondanBizim minik sana kalp atmış bize Like bile atmıyor @phoebebuffay
Başından beri hesaplıyıp gidiyorum, kafayı yiyeceğimi düşünmüyorum.Gece gece girdim henüz hicbir sarkiyi dinleyemedim maalesef ama oylarimi mutlaka yarin gönderirim.
Umarim her sey iyi gidiyordur, puanlari simdiden toplamani öneririm. Keza en sona kalinca kafayi yiyebilirsin. Kolay gelsin. @Emre Ozansoy
Elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemedi. Geliyor.
Aynen abi.Yarın saat 21:00 de değil mi sonuçlar @Emre Ozansoy @kerem
Aman zaten gelmesine gerek de yok ki Çiğdem'in avukatları çoktur buradaElinde olmayan sebeplerden dolayı gelemedi. Geliyor.
Aynen abi.
Gelsin de sen daha laf etme.Aman zaten gelmesine gerek de yok ki Çiğdem'in avukatları çoktur burada
Herkesin içinde olup da söyleyemediği şeyleri söylüyorum birçok kişi de eminim benimle aynı düşüncedeGelsin de sen daha laf etme.
Yolunu gözlediğini bu kadar belli etmesen? Günleri saymışsın resmen.
Hesaplama yöntemini anlatmadım gerçi. Nasıl hesaplıyorsun?Başından beri hesaplıyıp gidiyorum, kafayı yiyeceğimi düşünmüyorum.
Nasıl anlatayım bilemedim şimdi.Hesaplama yöntemini anlatmadım gerçi. Nasıl hesaplıyorsun?
Nasıl anlatayım bilemedim şimdi.
@Emre Ozansoy Kerem ve Senden sonra Irmağı sıraya koy emiBenim oylarım hazır gibi ama biraz daha pişsin. Oylama esnasında geç açıklansın istiyorum.
Benim oylarım hazır gibi ama biraz daha pişsin. Oylama esnasında geç açıklansın istiyorum.
İlk @cehennet'i açıklıyoruz.@Emre Ozansoy Kerem ve Senden sonra Irmağı sıraya koy emi