Geçen gün erkenden açıklandı çıktım konudan. Sıkıldım.
------
İlk @cehennet'i açıklıyoruz.![]()
Tam saatinde yollarım bende
İlk @cehennet'i açıklıyoruz.![]()
Aaa, öyle şey mi olur.Geçen gün erkenden açıklandı çıktım konudan. Sıkıldım.![]()
Aaa, öyle şey mi olur.Diğer oyları merak etmiyor musun?
![]()
Bende kabul etmem.Tam saatinde yollarım bende : Z
Bende kabul etmem.![]()
Oyları gönderme sırasına göre açıklamam ya, ama bilmiyorum.Hayır. Sadece sonucu merak ediyorum![]()
Hesaplama işine ben şimdiden başladım, sadece hangi sırayla kimleri açıklayacağım ve ara puan durumları kaldı.1 dakika önce yollarım. Zaten hesaplama için başlıyorsun bir yerde.![]()
Hesaplama işine ben şimdiden başladım, sadece hangi sırayla kimleri açıklayacağım ve ara puan durumları kaldı.Ona da oy sayıları arttıkça karar veririm.
![]()
Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.Şimdiden program akışı yap. @kerem onu soruyor galiba. O bana gecen gün oyları hazırladım, sırayı bozamam falan demişti 2 saat öncesinden.![]()
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Oylarımı en geç akşam atcam @Emre Ozansoy @kerem
Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Oy kullanmak için son 26 saat!
Oy göndermeyenleri etiketlemeye çalıştım. Ayrıca bu mesajda etiketlenip oy göndermek istemeyen olan bildirirse sevinirim.
@Dosi @Sherlock @offensive @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @Billy Kane @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @AteşBöceği @Gizmen @emreemreu @HeisenBerg @MEnes @Sylvester @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Aserat @xemrexxx @serhatt @Çiğdem @dreamy @slhttnmtl @Turkuazz @xBUGRAx
Seni etiketlemedim, gönder mutlaka.Zaten göndermezsen başının etini yerim de.
@cehennet aynı şekilde sen de.
![]()
Ben oyumu yarın öğlene kadar göndermiş olurum. 🙂Şimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Oy göndermeyenleri etiketlemeye çalıştım. Ayrıca bu mesajda etiketlenip oy göndermek istemeyen olan bildirirse sevinirim.
@Dosi @Sherlock @offensive @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @Billy Kane @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @AteşBöceği @Gizmen @emreemreu @HeisenBerg @MEnes @Sylvester @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Aserat @xemrexxx @serhatt @Çiğdem @dreamy @slhttnmtl @Turkuazz @xBUGRAx
![]()
Bildirimlerini çökertirim.Her şeyin hayırlısı![]()
Tamamdır, bekliyorum.Ben oyumu yarın öğlene kadar göndermiş olurum. 🙂
Bildirimlerini çökertirim.
Tamamdır, bekliyorum.![]()
Hazır şimdi müsaitken göndersen daha iyi olmazmı.Yarın iş başlıyor. Akşam musait olurum 6 gibi![]()
Hazır şimdi müsaitken göndersen daha iyi olmazmı.![]()
Yarına bankalar ve resmi kurumlar efsane kalabalık olur.Oda olabilir haklısın![]()
Bu @slhttnmtl oyunu bile son dakka kullanır @Emre Ozansoy @phoebebuffay Bu çocuğun herşeyi son dakkaŞimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
![]()
Yarına bankalar ve resmi kurumlar efsane kalabalık olur.
10 gün hatta bazıları için 12 gün ara oldu.
------
Bu @slhttnmtl oyunu bile son dakka kullanır @Emre Ozansoy @phoebebuffay Bu çocuğun herşeyi son dakka![]()
![]()
![]()
En erken ben mi gönderdim ya kimse yollamamışŞimdi hallederdim de, oylar hala daha yeterli değil.
------
Senden önce gönderenler de vardı.En erken ben mi gönderdim ya kimse yollamamış![]()
![]()