Bugün 15.00'a kadar göndermezse puandan - 15 olacak diye biliyorum ben.Recap geç atana puan cezası vardı @Emre Ozansoy![]()
Ben de o araya kadar değişim yaparım o haldeİlk haftadan sert olmak iyi olmaz, ama cidden @12.Adam'ı bekliyoruz.Yoksa 16 şarkı da tamam.
Yok artık. 😱Ben de o araya kadar değişim yaparım o halde![]()
Şaka yapıyorum yoksa ben şimdiye 20 kere değişirdimYok artık. 😱
Dosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Bize özenmiş @Emre Ozansoy
İnandıkDosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Aktif olup olmadığını bilmiyorum işte sorun o.Bize özenmiş @Emre Ozansoyama @12.Adam aktif iken bunu yapmak gerekir ve bu çok uzun Düz 12.Adam denmeli
kendisine TW'den ulaşın
![]()
Dosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Geçenlerde kendisi eski mesajları okumakla meşgul olduğu için bu yöntemi kullanmıştı @Dosi .Bize özenmiş @Emre Ozansoyama @12.Adam aktif iken bunu yapmak gerekir ve bu çok uzun Düz 12.Adam denmeli
kendisine TW'den ulaşın
------
İnandık![]()
Siz sadece yarışmacıları başlığı eklemiyor musunuz?İnandık![]()
Mesajlara güldürme bombası geldiği an bilki aktifAktif olup olmadığını bilmiyorum işte sorun o.Neyse Intagram'dan mesaj yağmuruna tutayım kendisini, yoksa geleceği de göndereceği de yok.
![]()
Seni etiketlemiş mesajın sonunda, sen de etkinlik yürüttüğün için öyle algıladım mesajı.Mesajlara güldürme bombası geldiği an bilki aktifhem yukarda @Cervantes Dosi'de böyle yaptı demedi. Sen kendini ele verdin
![]()
Seni etiketlemiş mesajın sonunda, sen de etkinlik yürüttüğün için öyle algıladım mesajı.![]()