Bugün 15.00'a kadar göndermezse puandan - 15 olacak diye biliyorum ben. @12.AdamRecap geç atana puan cezası vardı @Emre Ozansoy
Ben de o araya kadar değişim yaparım o haldeİlk haftadan sert olmak iyi olmaz, ama cidden @12.Adam'ı bekliyoruz. Yoksa 16 şarkı da tamam.
Yok artık. 😱Ben de o araya kadar değişim yaparım o halde
Şaka yapıyorum yoksa ben şimdiye 20 kere değişirdimYok artık. 😱
Dosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Bize özenmiş @Emre Ozansoy ama @12.Adam aktif iken bunu yapmak gerekir ve bu çok uzun Düz 12.Adam denmeli kendisine TW'den ulaşın
İnandıkDosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Aktif olup olmadığını bilmiyorum işte sorun o. Neyse Intagram'dan mesaj yağmuruna tutayım kendisini, yoksa geleceği de göndereceği de yok.Bize özenmiş @Emre Ozansoy ama @12.Adam aktif iken bunu yapmak gerekir ve bu çok uzun Düz 12.Adam denmeli kendisine TW'den ulaşın
Dosi'nin de öyle yaptığını bilmiyordum. 😱
Geçenlerde kendisi eski mesajları okumakla meşgul olduğu için bu yöntemi kullanmıştı @Dosi .Bize özenmiş @Emre Ozansoy ama @12.Adam aktif iken bunu yapmak gerekir ve bu çok uzun Düz 12.Adam denmeli kendisine TW'den ulaşın
------
İnandık
Siz sadece yarışmacıları başlığı eklemiyor musunuz?İnandık
Mesajlara güldürme bombası geldiği an bilki aktif hem yukarda @Cervantes Dosi'de böyle yaptı demedi. Sen kendini ele verdinAktif olup olmadığını bilmiyorum işte sorun o. Neyse Intagram'dan mesaj yağmuruna tutayım kendisini, yoksa geleceği de göndereceği de yok.
Seni etiketlemiş mesajın sonunda, sen de etkinlik yürüttüğün için öyle algıladım mesajı.Mesajlara güldürme bombası geldiği an bilki aktif hem yukarda @Cervantes Dosi'de böyle yaptı demedi. Sen kendini ele verdin
Seni etiketlemiş mesajın sonunda, sen de etkinlik yürüttüğün için öyle algıladım mesajı.