Doğru düzgün recap bekliyorum gün içerisinde.
Doğru düzgün recap bekliyorum gün içerisinde.
Beklemeye devam et.Doğru düzgün recap bekliyorum gün içerisinde.
Benim için problem yok, hatta 1 şarkının eksik olması işime gelir.Beklemeye devam et.
Aşko bu şarkı yarışmalarında 2 kere finala kalmışlığım var yalnız.Saf mı bu @Çiğdem @denizz19 @Tolstoyevski gini yarışmanın ağır topları varken sona kalabileceğini düşünüyor 😱
Yakında @serhatt gibi kötü yola düşer bu saflıkla
@slhttnmtl Hadise ile karşılıklı tartışıyorsun galiba 😁😁😁😁 Daha 3.turdayız loooo 🤭 Birde Serdar Ortaç hangi şarkısı ile eşlik edecek bakalım @Çiğdem 🤗 @12.Adam Ben recabına karar verdim 1.10 2.10 😁😁😁Şarkı göndermeyen 2 kişi, recap belirtmeyen 1 kişi kaldı. Tamamlanınca oylamaya başlarız.
Ben ben ben ben 😁😁😁😁😁😁😁Saf mı bu @Çiğdem @denizz19 @Tolstoyevski gini yarışmanın ağır topları varken sona kalabileceğini düşünüyor 😱
Bu yarışmalar senaryomu vuruyor@slhttnmtl Hadise ile karşılıklı tartışıyorsun galiba 😁😁😁😁 Daha 3.turdayız loooo 🤭 Birde Serdar Ortaç hangi şarkısı ile eşlik edecek bakalım @Çiğdem 🤗 @12.Adam Ben recabına karar verdim 1.10 2.10 😁😁😁
------
Ben ben ben ben 😁😁😁😁😁😁😁
Seni kayırdığım anlaşılmasın, eş şöhretinden yararlanmaya çalıştığın anlaşılmasın diye.Aksine itiraz etmiştin benim özel jüri olmama
İrezil...Saf mı bu @Çiğdem @denizz19 @Tolstoyevski gini yarışmanın ağır topları varken sona kalabileceğini düşünüyor 😱
Bugün sözde evdeydim de yine gitmem gerekti.@slhttnmtl Hadise ile karşılıklı tartışıyorsun galiba 😁😁😁😁 Daha 3.turdayız loooo 🤭 Birde Serdar Ortaç hangi şarkısı ile eşlik edecek bakalım @Çiğdem 🤗 @12.Adam Ben recabına karar verdim 1.10 2.10 😁😁😁
------
Ben ben ben ben 😁😁😁😁😁😁😁
Bunu anlatmaya calisiyorum farkindaysan, o yüzden yüzünü bile görmedigin bir insan hakkinda fazla iddiali konusma. Ben benim hayatimda olmayan insanlar hakkinda tek kelime bile etmiyorum, beni ilgilendirmiyor cünkü.MS için diyorum zaten diğer zamanın beni ilgilendirmez
Ben geri gelince bana yine aynisini yaparsan o zaman görüsürüz senle.Yeni sunucumuzu ilk günden çok uğraştırmayalım dedim.@Emre Ozansoy
Senin müzik zevkin beni benden aliyor.Forum Yasin Obuz'u sever.
Sen niye bitiyorsun? Cok mu yoruldun?Daha yarışma bitmedi, gerçi ben bitebilirim ama.
Biraz da rakiplerime göre davranıyorum aslında da bu hafta çok kararsızım.
------
Irkçılığı bırak.
Biraz PR yap cok soguksun, jürinin göz bebegi olmalisin. MS'de kural budur.Sen yoksun, sonra unuturum diye erkenden attım.
------
Bu hafta bacılar birliği yapıp tam puanları yapıştırıyoruz birbirimze.
------
Gerçek kalite, gerçek sunucu.
Mor ve Ötesi'ni sevmesi diğer bütün kusurlarını kapatmaya yetiyor.Senin müzik zevkin beni benden aliyor.
Düşündüğüm şarkı fazla iddiasız.Bunu anlatmaya calisiyorum farkindaysan, o yüzden yüzünü bile görmedigin bir insan hakkinda fazla iddiali konusma. Ben benim hayatimda olmayan insanlar hakkinda tek kelime bile etmiyorum, beni ilgilendirmiyor cünkü.
------
Ben geri gelince bana yine aynisini yaparsan o zaman görüsürüz senle.
------
Senin müzik zevkin beni benden aliyor.
------
Sen niye bitiyorsun? Cok mu yoruldun?Liste yapmayanlar sampiyon olamazlar, cok net.
------
Biraz PR yap cok soguksun, jürinin göz bebegi olmalisin. MS'de kural budur.
Sadık kalamayacağım bir listeyi yapmaya hem üşeniyorum hem de istemiyorum.@slhttnmtl sen de liste yap artık be, her hafta aynı muhabbet.Yapamıyorsan gel ben sana yapayım, elenmeme garantili.
Yok rahatsız etmedi ama forumun sevdiği türde pop yapan bir popüler kültür şarkıcısıyla yarışıyorsun. Yarışmacıdaki en rahat isimlerden olman lazım.Sadık kalamayacağım bir listeyi yapmaya hem üşeniyorum hem de istemiyorum.Yalnız cidden rahatsız ettiyse üzerinde düşünebilirim.
Aynen Harry bu kadar zor olmamalı..Ben bile bukadar işimin arasında aradan çıkarıyorum valla @slhttnmtl@slhttnmtl sen de liste yap artık be, her hafta aynı muhabbet.Yapamıyorsan gel ben sana yapayım, elenmeme garantili.
Önceki başından geçen hadiseler ve forumun zevkleri beni korkutuyor.Yok rahatsız etmedi ama forumun sevdiği türde pop yapan bir popüler kültür şarkıcısıyla yarışıyorsun. Yarışmacıdaki en rahat isimlerden olman lazım.
Burjuva fena değil gibi ama çok iyi gitmez söyleyeyim.
Güncel şarkılarından birini kullan bence.Önceki başından geçen hadiseler ve forumun zevkleri beni korkutuyor.Neyse yedekten bir şeyler çıkarıp liste yapmaya başlayayım.
Eski şarkılarını dinlemeye başlamıştım da öneri için teşekkürler.Güncel şarkılarından birini kullan bence.Eski şarkıları arasından en popülerlerini daha sonraki haftalara bırak.
Dum Tek Tek, Deli Oğlan, Stir me Up, Evlenmeliyiz, Superman, Aşk Kaç Beden Giyer, Mesajımı Almıştır O, Biz Burdayız listende olsun. Burjuva'yı kullanmana gerek yok.Eski şarkılarını dinlemeye başlamıştım da öneri için teşekkürler.Biraz daha yenilere göz atayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?