Normalde kesmişim, ama sonradan aklıma geldi. İyi ki gelmiş.Evet, 60 saniyenin altinda recap olmamali. Dikkat edelim. @12.Adam
Normalde kesmişim, ama sonradan aklıma geldi. İyi ki gelmiş.Evet, 60 saniyenin altinda recap olmamali. Dikkat edelim. @12.Adam
Ilk haftadan elenmeyi istiyorsun anlasilan.Yasin Obuz ile katılmayı düşünüyorum. Kulaklarınızın pası silinsin biraz.
Forum Yasin Obuz'u sever.Ilk haftadan elenmeyi istiyorsun anlasilan.
Aksine itiraz etmiştin benim özel jüri olmamaÖyle tabi.
İyi bari. Bazen konuları karıştırıyordum, şimdi yabancıları falan yok saydım o yüzden kafam rahat.Yok onu zaten forumun durgun zamanı başlatırım düşünceliyim hiç bir yarışma ile çakışmamalı
Yaz ne olacak bak bana utanmasam 1 sayfa yazacamKısaca albümün belli başlı başarılarını yazdım aslında, daha uzun uzun da yazardım ama kalsın. Amacımız grubumuzu tanıtmak.
Eskisiyle geliyorum dedim ya@denizz19 değiştirdiğin şarkı ç ok güzeldi.... yenisi için bilemiyorum...
@phoebebuffay Allahımmmm o nasıl tanıtımm.. o ödül bu ödül şu birincilik
@Tolstoyevski Kış Güneşi kadar etki yapar mı değişim bakalım..Çokkk Sevecek miyizzzz
Yabancı şarkıcılara şans olur.Aman Survivor yarismacilariyla katilma da. @slhttnmtl
Survivor yarışmacılarının şarkıları (Cem** C** bile) > Yabancı Şarkılar .Yabancı şarkıcılara şans olur.
Daha yarışma bitmedi, gerçi ben bitebilirim ama.Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamy
@phoebebuffay'in sarkisini az cok biliyorum. Buga kara kara düsünüyordur, @slhttnmtl liste hazirlayip bana atacakti sözde...
Irkçılığı bırak.Survivor yarışmacılarının şarkıları (Cem** C** bile) > Yabancı Şarkılar .
MS için diyorum zaten diğer zamanın beni ilgilendirmezBizim senle MS disinda karsilastigimiz bir yer mi var? Dök o zaman icindekilerini.
Çok uzun yazarsam çoğu kişi okumaz.Yaz ne olacak bak bana utanmasam 1 sayfa yazacam
İlk iki hafta olduğu gibi ilk dinlemede fena gelmedi, ama bilemiyorum. Bu arada recap?Bu hafta Mor ve Ötesi'nin 2004 yılına damga vuran, listeleri alt üst eden, Altın Kelebek'ten Altın Portakal'a, Altın Portakal'dan Kral Türkiye Müzik Ödülleri'ne neredeyse bütün ödül törenlerinden çeşitli ödüllerle dönen, o yıl albüm çıkaran Manga gibi en büyük rakiplerini bile 4'e 5'e katlayarak satış rekoru kıran, tüm zamanların en çok satan Türkçe rock albümü "Dünya Yalan Söylüyor"un sevilen şarkılarından biri olan "Aşk İçinde" ile yarışıyoruz. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Az ama öz okunsun 😉Çok uzun yazarsam çoğu kişi okumaz.
Mor ve Ötesi'nin şarkıları dinledikçe sevilir. Birkaç kez daha dinle daha da seversin.İlk iki hafta olduğu gibi ilk dinlemede fena gelmedi, ama bilemiyorum. Bu arada recap?
Bana PR yapabilirsin Bir Candan Bir İzel Birde BebekYolladım şarkımı… PR falan yapmıyorum hak etmiyorsunuz kültürlenmeyi.
Olmaz öyle.Yolladım şarkımı… PR falan yapmıyorum hak etmiyorsunuz kültürlenmeyi.
Selin ve Burhan’ın dans ettiği şarkı.Bana PR yapabilirsin Bir Candan Bir İzel Birde Bebek