Damien Duff
Süper Favori Üye
Hahaha çok komik oldu sihirli annem misillemesi nasıldı@Emre Ozansoy@denizz19 Merve telif yemiş.
Hahaha çok komik oldu sihirli annem misillemesi nasıldı@Emre Ozansoy@denizz19 Merve telif yemiş.
Sinir bozucu işaretleriNe misillemesi? 😱
Yeni sunucumuzu ilk günden çok uğraştırmayalım dedim. @Emre OzansoyBana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamy
@phoebebuffay'in sarkisini az cok biliyorum. Buga kara kara düsünüyordur, @slhttnmtl liste hazirlayip bana atacakti sözde...
Yeni sunucumuzu ilk günden çok uğraştırmayalım dedim. @Emre Ozansoy
Sen yoksun, sonra unuturum diye erkenden attım.Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamy
@phoebebuffay'in sarkisini az cok biliyorum. Buga kara kara düsünüyordur, @slhttnmtl liste hazirlayip bana atacakti sözde...
Bu hafta bacılar birliği yapıp tam puanları yapıştırıyoruz birbirimze.
Gerçek kalite, gerçek sunucu.Senin kafa hala 2004'te kalmis, maNga o zaman piyasaya yeni cikmisti hala neyin karsilastirmasini yapiyorsun? 2009'dan günümüze kadar gelirsek hangi grubun daha cok iz biraktigi belli. @Ahmed
Gönderdi gönderdi.@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
@Emre Ozansoy @dreamy üşnegeci şarkısını verdi mi yoksa vallahi inanmam
Kaliteli ve emeğe yön veren bir sanatçı çünkü Tamamını dinlesinler şarkımızın.@denizz19 Merve telif yemiş.
Onları en son haftalara sakladım.@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
Ulan kağıt toplayıcısı,sana inat bir buçuk dakika yapacağım.Evet, 60 saniyenin altinda recap olmamali. Dikkat edelim. @12.Adam
Bu hafta onu ilgilendirmez, ben yapıyorum ve kabul etmiyorum.Ulan kağıt toplayıcısı,sana inat bir buçuk dakika yapacağım.
Aklen var tekrarlarıBir zamanlar en sevdiğim diziydi. Az izlemedik zamanında.
Kaç sn yapayım?Bu hafta onu ilgilendirmez, ben yapıyorum ve kabul etmiyorum.
50'den yüksek 70'ten az olsun.Kaç sn yapayım?
İşte oranı tutturmuşum. Daha ne istiyorsun?50'den yüksek 70'ten az olsun.
37 saniye mi?İşte oranı tutturmuşum. Daha ne istiyorsun?
@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
Saf mı bu @Çiğdem @denizz19 @Tolstoyevski gini yarışmanın ağır topları varken sona kalabileceğini düşünüyor 😱Onları en son haftalara sakladım.
Tabi kalırsam.