Damien Duff
Süper Favori Üye
Hahaha çok komik oldu sihirli annem misillemesi nasıldı@Emre Ozansoy@denizz19 Merve telif yemiş.![]()
Hahaha çok komik oldu sihirli annem misillemesi nasıldı@Emre Ozansoy@denizz19 Merve telif yemiş.![]()
Sinir bozucu işaretleriNe misillemesi? 😱
Yeni sunucumuzu ilk günden çok uğraştırmayalım dedim.Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamy
@phoebebuffay'in sarkisini az cok biliyorum. Buga kara kara düsünüyordur, @slhttnmtl liste hazirlayip bana atacakti sözde...![]()
Yeni sunucumuzu ilk günden çok uğraştırmayalım dedim.@Emre Ozansoy
Sen yoksun, sonra unuturum diye erkenden attım.Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamy
@phoebebuffay'in sarkisini az cok biliyorum. Buga kara kara düsünüyordur, @slhttnmtl liste hazirlayip bana atacakti sözde...![]()
Bu hafta bacılar birliği yapıp tam puanları yapıştırıyoruz birbirimze.
Gerçek kalite, gerçek sunucu.Senin kafa hala 2004'te kalmis, maNga o zaman piyasaya yeni cikmisti hala neyin karsilastirmasini yapiyorsun?2009'dan günümüze kadar gelirsek hangi grubun daha cok iz biraktigi belli.
@Ahmed
Gönderdi gönderdi.@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
@Emre Ozansoy @dreamy üşnegeci şarkısını verdi mi yoksa vallahi inanmam![]()
![]()
![]()
Kaliteli ve emeğe yön veren bir sanatçı çünkü@denizz19 Merve telif yemiş.![]()
Onları en son haftalara sakladım.@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
![]()
![]()
Ulan kağıt toplayıcısı,sana inat bir buçuk dakika yapacağım.Evet, 60 saniyenin altinda recap olmamali. Dikkat edelim.@12.Adam
Bu hafta onu ilgilendirmez, ben yapıyorum ve kabul etmiyorum.Ulan kağıt toplayıcısı,sana inat bir buçuk dakika yapacağım.![]()
Aklen var tekrarlarıBir zamanlar en sevdiğim diziydi.Az izlemedik zamanında.
![]()
Kaç sn yapayım?Bu hafta onu ilgilendirmez, ben yapıyorum ve kabul etmiyorum.![]()
50'den yüksek 70'ten az olsun.Kaç sn yapayım?![]()
İşte oranı tutturmuşum.50'den yüksek 70'ten az olsun.![]()
37 saniye mi?İşte oranı tutturmuşum.Daha ne istiyorsun?
@Ahmed Beni Benimle Bırak istiyorummmmmmmmm
------
![]()
![]()
Saf mı bu @Çiğdem @denizz19 @Tolstoyevski gini yarışmanın ağır topları varken sona kalabileceğini düşünüyor 😱Onları en son haftalara sakladım.
Tabi kalırsam.![]()