eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta

Öncelikle ilk hafta güzel puanlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler.

Bu hafta tempoyu hiç düşürmeyip aksine maksimum seviyeye çıkarıyoruz.
Şarkımız Özkan Uğur'un müzik dehası olduğunun en bariz kanıtlarından, antidepresan özelliği taşıyan ve her dinlendiğinde moral motivasyonu arttıran eşsiz bir eser: "Sude"

0.39 - 1.48

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Geçen hafta tempo çok mu yüksekti?

Bol şans.

Reactions: bazinga
Öncelikle müdahale etmende sakınca yok; hatta hoşuma gidiyor;
Bakalım listeme göre gideceğim. Herşeyin Hayırlısı Sedefcim. Teşekkürler.

Reactions: phoebebuffay
@kerem şarkımı değiştirmedim aslında sadece sırasını düşünmeye karar verdim Emre ile ilgisi yok o zaman bu kafayla ben şarkı seçmeyeyim hiç
Amaç seni kışkırtmak, dedim ya senle uğraşmak yeni hobim oldu.

Şimdi de kıvırıp, öyle değilmiş gibi davranıyorsun. Yemezler.

Reactions: denizz19
Reactions: kerem and denizz19
Amaç seni kışkırtmak, dedim ya senle uğraşmak yeni hobim oldu.

Şimdi de kıvırıp, öyle değilmiş gibi davranıyorsun. Yemezler.
Daha iyi beni mağdur duruma sokuyorsun işime gelir

------

Çakallıkla ne ilgisi var?
Bekleyip rakiplerime göre seçim yapsam dediğin gibi olurdu ama öyle bir şey yok.

------

Vuracak'ı kullan bu hafta, tam puan verelim.
Anan güzel mi?

Reactions: phoebebuffay
Etiket gelmedi yine.

Reactions: denizz19
Kaç kere paylaşıyorsun
Umarım kırıntılarla idare edersin

------

@denizz19 10 sezonluk bir yarışmacı olarak yarışmaya ilk kez katılan bir üyeden tavsiye alıyorsun, yazıklar olsun. Hani sözde tecrüben?
Tavsiyeyi kendisi yazıyor

Reactions: kerem