Ben yaptıklarımın arkasındayım.
Ben yaptıklarımın arkasındayım.
Ay kaç puan verdiğini biliyorum diyorum, hala neyin oyununu oynuyorsun
Bir şey olmaz alışkınım.
Kendisini tuzağına düşmediğin için teşekkür ediyorum @cehennet, neyse ki insanlar beni tanıyor.
Aklı sıra nabız yokluyor, geçen hafta düşük puanlar gelince kaçmıştı yine aynısını uygulayacak sanırım.
Cidden düşünüyor sanırım. Hemde MvÖ ile. maNga varken.Bu grupla gelmesi iyi cesaret. Düşük puanları alışması lazım. Cidden finalist olabileceğini mi düşünüyor
Maşallah allah nazardan saklasınBir şey olmaz alışkınım.
Benim kadar kültürlü ve cömert birini zor bulursun.Şarkı yarışmasında ses yarışıyor işte te allahim alın şu sunucuyudaha bilgili kişiler lazım bize.
Cidden düşünüyor sanırım. Hemde MvÖ ile. maNga varken.@Ahmed
Mersi.Maşallah allah nazardan saklasın
Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.maNGa ile daha çok şansı vardı gerçekten.Neyse yolun açık olsun @phoebebuffay
Zenciler yakışıklı olmayabilir ama haticeye değil neticeye bakacaksın.Ben yaptıklarımın arkasındayım.
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.Şarkısına bağlı
Ben tipe önem veriyorum her şeyden önce.Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
Zenciler yakışıklı olmayabilir ama haticeye değil neticeye bakacaksın.
------
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.
Gerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
------
Taraf belli etmeyip, heyecanı arttırıyorsun. Benim senin gibi düşünceli ve kaliteli jüri üyelerine ihtiyacım var.
Sağol canımGerçekler acıdır. Sen bunu dedin diye forumdan soğur şimdi.@phoebebuffay
------
------
Bariz hata olduğu belli oyüzden cezaya gerek yok @denizz19
İcraat olmadıktan son ne işe yarar ki?Ben tipe önem veriyorum her şeyden önce.
Seve seve. Yarışmacıbile olabilirsin.Sağol canım❤.11. Sezon da istersen tekrar jüri olurum
Yok aslında en başta anti oldu maNga'ya karşı, hala MvÖ'nün en iyi yerli grup olduğunu falan düşünüyor.Gerçekleri duymak vazgeçirecekse keşke baştan söyleseymişim
Taha Duymaz kim?Ben bunu geçen sene İnsta'da görmüştüm. Bu Taha Duymaz vardı ya onun kardeşi biosuna Zuluca bir şeyler yazınca herkese malzeme oldu.Benim de duyunca aklıma ilk saf Zulu'm gelmişti.
Alamanya seni ele geçirmiş. 😱 Sosyal medyayla gram ilgisi olmayan insanlar tanıdı.İcraat olmadıktan son ne işe yarar ki?
Seve seve. Yarışmacıbile olabilirsin.
------
Yok aslında en başta anti oldu maNga'ya karşı, hala MvÖ'nün en iyi yerli grup olduğunu falan düşünüyor.
------
Taha Duymaz kim?
Evet ben bu şarkısını çok seviyorum çünkü, geri o kişinin sevmediğim şarkısı yok denebilir. Albümünü dinlemeni tavsiye ederim yine de.
------
@serhatt çok deneyimlidir bu konularda, aksine minettar olur.
Geçen haftaya benzerdi. Daha iyi olmasını bekliyorum hala
İşte serhatı bilen biliyorSiz ikiniz iyice saçmaladınız.
Hiiç duymadım, ne alaka?Alamanya seni ele geçirmiş. 😱 Sosyal medyayla gram ilgisi olmayan insanlar tanıdı.
Ekli dosyayı görüntüle 105590
Bu hafta oylarımı sana göndereceğim yine son andaki gibi oy kullanma. Zaten 2 haftalık sonuçları toplayacacağım çok işim var.İşte serhatı bilen biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?