Klavye düzenlemiş
Klavye düzenlemiş
Boş ver Manga'yı, Mor ve Ötesi dinle.
Sonra açıklarım.Nedenini çok merak ettim
Zenciler tipim değil.Evet ben bu şarkısını çok seviyorum çünkü, geri o kişinin sevmediğim şarkısı yok denebilir. Albümünü dinlemeni tavsiye ederim yine de.
------
@serhatt çok deneyimlidir bu konularda, aksine minettar olur.
Klavye düzenlemiş
Biri daha ağır basmalı ama.İkisini de seven ben
Ben de severim ikisini.İkisini de seven ben
Yoo doğru tahmin, inkar etme boşuna. Kerem bana verdiğin puanı söyledi zaten, gayet iyi puan vermişsin niye yalan söylüyorsun?Yanlış tahmin. Daha pop olandan bahsettim ben
Bir nevi.
Sen niye atlıyorsun hemen araya? Hem nereden biliyorsun kimden bahsettiğimizi, ben başka birini kastetmiştim hem. Değil mi @cehennet?Boş ver Manga'yı, Mor ve Ötesi dinle.
Sen fazla oldun.
Şarkısına bağlıBiri daha ağır basmalı ama.
Yorum yok.
Ben de severim ikisini.
Yoo doğru tahmin, inkar etme boşuna. Kerem bana verdiğin puanı söyledi zaten, gayet iyi puan vermişsin niye yalan söylüyorsun?
O yüzden güzel puanını özellikle bekliyorum ki gelecek haftalara yatırım yapalım senin desteğin önemli benim için.Bölüm demek istemişsin. 2 hafta sonra uçarız o zaman
Teşekkürler puanın için.@kerem hiç böyle bir amatörlük yapmaz
Sen niye atlıyorsun hemen araya? Hem nereden biliyorsun kimden bahsettiğimizi, ben başka birini kastetmiştim hem. Değil mi @cehennet?
Ay kaç puan verdiğini biliyorum diyorum, hala neyin oyununu oynuyorsunKendisine iyi puan verdiğimi sanıyor. Ama biraz havalansın diye harika atmıştım
Teşekkürler puanın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?