Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.Kim o parlak??
Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.Kim o parlak??
Sil.Nereden biliyim ben ama çok yakışıklı, çok istersen Hadise'yi de silerim mis gibi klip olur.
Niye saklanacaklar peki?olm o okadar üşengeç bir doktor olacak ki hastayı bile asistanına baktırır@dreamy
------
Oldu ki ileride sen Almanyadan kalkıp Manisaya gelirsen Keremcim..Utanması hatta toprak altına saklanması gereken çok insan olur.
Yarın o Hadise'yi kapı dışarı edicem, hediyem olur sana da.
Nihayet, 2 saatlik tantana bunun için miydi yani?Hadise'nin çıktığı sene yeri göğü inleten, klibiyle dikkatleri daha da üzerine çeken, enerji bombası şarkısı Yaz Günü bu hafta sizlerle.
recap: 0.31 - 1.35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Baştan ekleyeceksin işte.Abim, toplu etiket listesini sonradan eklediğim için bildirim gelmemiş olabilir.
Sana fikrini soran olmadı.Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.
Aman 2 dakikada hallettim o işi, üşenmiştim sadece.Nihayet, 2 saatlik tantana bunun için miydi yani?
------
Baştan ekleyeceksin işte.
Dediğini yapmazsan avucunu yalarsın ama.Yarın o Hadise'yi kapı dışarı edicem, hediyem olur sana da.
Geçen sezonda da hiç oy kullanmamıştı, 4 kişinin yarım yamalak okuduğu makaleler için burada oy kullanmaktan aciz.@Araf'ın yorumunu görmezden gelmesi de bunu ispatlar oldu. Neyse kendisiyle muhatap olmam artık.
Yine nerede halt yiyeceksin? 😱Hayır desteklemiyorum.
Kulağımı çekemezsin sen benim.Yine olmayacağım işim gücüm var.
Ben mi yapmam, sen tam puan ver bu Hadise'ciği uzaya bile yollarım.Dediğini yapmazsan avucunu yalarsın ama.
Ben bu şarkısını ilk kez dinleyeceğim, müzikten uzak olduğum dönemlerde yayınlanmış.Aman 2 dakikada hallettim o işi, üşenmiştim sadece.Ah biz üşengeçlere hayat çok zor...
Bu seni hiç ilgilendirmez.Geçen sezonda da hiç oy kullanmamıştı, 4 kişinin yarım yamalak okuduğu makaleler için burada oy kullanmaktan aciz.
------
Yine nerede halt yiyeceksin? 😱
Onu seviyorum da zamanında aşırıııı fazla linç yedi, cesaret edemem
2015 yazının hit şarkısını duymaman şaşırttı, bayılacaksın ama şüphem yok.Ben bu şarkısını ilk kez dinleyeceğim, müzikten uzak olduğum dönemlerde yayınlanmış.
Sen önce yap da puan sonra.Ben mi yapmam, sen tam puan ver bu Hadise'ciği uzaya bile yollarım.
Mor ve Ötesi LGBTQ+ propagandası yapmadı diye biliyorum?Mor ve Ötesi'nden başka kimseyi destekleyemezsin zaten.
Şaka yaptığını biliyorum.Çok beklersin daha.
@serhatt ımın parlağı oyladığını nasıl unutursun? 😱Klip seni tesir altında bırakmasın, şarkıya oy veriyoruz klibe değil.
Aman neyse Mor ve Ötesi'ne tam puan ver de diğerleri mühim değil.Sana fikrini soran olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?