Nasıl kaldım be, dedim ya şarkım hazır sadece recap var diye.
Nasıl kaldım be, dedim ya şarkım hazır sadece recap var diye.
Kaliteli kadın, herkes peşinden koşuyor.@Ahmed birazdan yollayacak, @mrt-06'nınki de hemen hemen belli. Bir Selocan kaldı.@slhttnmtl
------
Acun niye utansın, her sene kanaldan kanala koşuyor kendisi.Son zamanlarda müzik adına hiçbir şey yapmadı sadece botokslarıyla gündemde kalabiliyor. Birde Demet Akalın ile olan polemiğiyle tabii.
Onu da beliğrlemek çok zor olmasa gerek.Nasıl kaldım be, dedim ya şarkım hazır sadece recap var diye.
İlk zamanlar için fazla iddialı.Amma kastı....Hadise adı ile 10 hafta gider... @slhttnmtl Stir Me Up ile gelsene
Daha bakmadım da ondan, yoksa 3-5 kere dinleyince halloluyor, nakarat kısmı da önemli.Onu da beliğrlemek çok zor olmasa gerek.
Anaannesinde yürüyüşlere çıka çıka liste yapmayı da unutmuş. Birde ben rakipsizim diyor.Amma kastı....Hadise adı ile 10 hafta gider... @slhttnmtl Stir Me Up ile gelsene
Orhannn...Demi ye ulaşana kadar 1 dakka geçtiii..Boy George kılıklı Samdan sıra gelmedi Demiye1:23-2:29
Bu hafta forumda açılmış olan klip konusunda güzel yorumlar olan Sam Smith düetiyle karşınızdayız.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yürüyüşe çıkarken dinleseydin keşke.İlk zamanlar için fazla iddialı.
------
Daha bakmadım da ondan, yoksa 3-5 kere dinleyince halloluyor, nakarat kısmı da önemli.
2 kere yürüdüm ki siz zaten bi tanesine denk geldi, ne yürüyüş oldu. İnternet yoktu ondan dedim, böylece hazırlaması daha rahat olur.Anaannesinde yürüyüşlere çıka çıka liste yapmayı da unutmuş. Birde ben rakipsizim diyor.
Recabında neredeyse sadece Demi var ama. İyi ayarlamış, @xBUGRAx gibi değil yani.Orhannn...Demi ye ulaşana kadar 1 dakka geçtiii..Boy George kılıklı Samdan sıra gelmedi Demiye
Manisa sınırlarına geldiğinde haber et Harry...Asa nı salla yeterAnaannesinde yürüyüşlere çıka çıka liste yapmayı da unutmuş. Birde ben rakipsizim diyor.
Yürüyüşe en son cuma günü çıktım.Yürüyüşe çıkarken dinleseydin keşke.
İzmir falan belki olur yaz bitmeden de Manisa imkansız.Manisa sınırlarına geldiğinde haber et Harry...Asa nı salla yeter
İyi olur, sana gönderince biraz tecrübe kazanır belki. Dünden beri evde, 10 saattir dizi izliyor. ben böyle bir şey görmedim.Manisa sınırlarına geldiğinde haber et Harry...Asa nı salla yeter
Sonuçlarda ol da gerisini ben bilmem.2 kere yürüdüm ki siz zaten bi tanesine denk geldi, ne yürüyüş oldu. İnternet yoktu ondan dedim, böylece hazırlaması daha rahat olur.
Bugün dizi izleyeceğine çıksaydın.Yürüyüşe en son cuma günü çıktım.
------
İzmir falan belki olur yaz bitmeden de Manisa imkansız.
Bugün işim var demedim mi, kaç gündür dizi falan izlemiyorum hem.İyi olur, sana gönderince biraz tecrübe kazanır belki. Dünden beri evde, 10 saattir dizi izliyor. ben böyle bir şey görmedim.@slhttnmtl
Mecburen iyi şarkıyla gelmek zorunda, başka şekilde yarışmadan şutlanacak çünkü.Onu fakettim....herkesin şarkısını önce dinliyorum sonra recaba bakıyorum.
Neyse @xBUGRAx bu sefer İzeli getirmiş yaa...sevdiğim şarkı
Sende haklısın Harry... Ama KuzeyBatı komşunuzzz çokda fark yok İzmirleYürüyüşe en son cuma günü çıktım.
------
İzmir falan belki olur yaz bitmeden de Manisa imkansız.
Sonuçlara gelirim herhalde ya, demin konuştuk o kadar Yaz Günü'yle geliyorum.İyi olur, sana gönderince biraz tecrübe kazanır belki. Dünden beri evde, 10 saattir dizi izliyor. ben böyle bir şey görmedim.@slhttnmtl
------
Sonuçlarda ol da gerisini ben bilmem.Hangi şarkı bari onu söyle.
Bugün dizi izleyeceğine çıksaydın.
Dün dediklerimi izle sen yeter, Friends kafidir. Romantik komedili klişe yaz dizilerine gerek yok.Bugün işim var demedim mi, kaç gündür dizi falan izlemiyorum hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?