Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun
Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun
Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun
Gayet de zevklisin harika oylar vermişsin.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun
Ne yapayım, seçtiği şarkılar pek benlik değil . @12.Adam
Alt Dudak ve Martılar bekleniyor 😁Geçmiş olsun, normalde Demi'ye yüksek puan verirdim ama bu hafta beni pek içine çekmedi şarkı. Gelecek sezon daha iddialı bekliyoruz @MayısKralı
İlk hafta elenme olmamasına karşı çıkmıştım ama resmen sadece bana yaramış Bundan sonra Edis'in sadece hit şarkılarını kullanarak gidebildiğim yere kadar gideceğim yapacak birşey yok
Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.
@cehennet bak duy gerçekleri herkes anladı kim doğru kim yanlışGayet de zevklisin harika oylar vermişsin.
Yan o ateşteBeni atesin ortasına atarsan üzersin ama
Aldın mı ağzının payını . @cehennet
Geçen hafta zevksizdin bu hafta uçuşa geçtin. Değişimler normal, şu anlık zevklisin.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun
Şarkılar güzel olmuyor seçim olarak.Manga en düşükler arasında bacım... @serhatt
Kalsın 999' da. Kendi kutlama konuma hazır değilim şimdilik.
@12.Adam adamdır. Düşükte versem hiç itiraz etmedi daha.
Adam değil ki...
Hak edene hak ettiğini veririm ben.@serhatt, bu hafta, doğru, puanlar, vermek, ben, çok, şaşırmak.
BAYILIYOR BANA.
Çek o pis dilini üzerimden artık.@Maskeli Fedai şeyine bakarsın edis in totosuna ne değişik bir insansın @serhatt ı sollucan