eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta Sonuçları

İdare eder işte, kendimi biraz daha ileri taşıma şansım var.

Bu arada geçmiş olsun @MayısKralı, bu hafta seçtiğin şarkıyı daha fazla dinleme fırsatım olmuştu. Yabancı müzikle pek aram olmasa da güzel bir seçimdi.

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
Bundan sonra Beyoğlu 30. Noteri Zehra Şeker onaylı sonuçlar görmek istiyoruz. :A Madem Acun kadar bekletiyorsun bizi bari bunu da yap. :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Beklediğimden düşük gittim bu hafta, geçen haftadan bile düşük gitmişim. Sürpriz oldu. Neyse en azından ilk 2 haftayı iddialı şarkılarımızı kullanmadan atlattık. :A

@MayısKralı geçmiş olsun, erken bir veda oldu. Şarkıların iyiydi, elenmeyi hak etmedin. :(

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
@Veteran Hadi hadi kurtardın ama @MayısKralı Orhanım üzüldüm, tek yabancı şarkıydın ama gitmedi işte...
@Tolstoyevski geçen haftadan iyi yedin valla tebrikler kardeşim 💯👍❣️ @mesmeso Senide tebrik ederim kardeşim 👍💯 @dreamy @mrt-06 @Silinmiş Üye bu haftanın ciddi çıkış yapanları oldu...

Son olarak bu haftada beni ikincilikde tutan herkese sonsuz teşekkürler ❣️❣️❣️❣️ @kerem eline sağlık kardeşim 💯👍🙏

Tebrikler @Tolstoyevski @The_Erinch @mesmeso
Tols benden ortalama oy aldı ama siz ikiniz hep yüksek puanımı aldınız.

@MayısKralı geçen dediğim oldu maalesef. Bir önyargı var ve bunun için çok güçlü isim seçilmeliydi. Geçmiş olsun.

@xBUGRAx resmen küllerinden doğdun :A
Eline sağlık @kerem
Yok gııı kuliste @xBUGRAx @kerem e bir takım tekliflerde bulundu ben cüri başkamı olarak gördüm :A
Ayy @xBUGRAx da @serhatt gibi tecrübeli biri mi :A :F
@xBUGRAx daha tecrübeli jübile zamanı yakın onun :A