Olsun bundan daha iyiydi be. Neyse Hadise'yi klipten kapı dışarı etmeden de tam puan alabiliyormuşum.Adam değil ki...
------
Hak edene hak ettiğini veririm ben.
Olsun bundan daha iyiydi be. Neyse Hadise'yi klipten kapı dışarı etmeden de tam puan alabiliyormuşum.Adam değil ki...
------
Hak edene hak ettiğini veririm ben.
Kendin gibi.Bu da @serhatt gibi çirkin bişi
Alakası bile yok hiç de iyi değil.Olsun bundan daha iyiydi be. Neyse Hadise'yi klipten kapı dışarı etmeden de tam puan alabiliyormuşum.
Çamurlaşma be mikrop. .ssZevk arama yeri burası değil @serhatt la takıla takıla terbiyen bozulmuş
Sanane, ahlak bekçisi misin?
Kötü söz sahibinindir.
Garip bi şekilde şaşırdım, ne diyeyim zevkler ve renkler tartışılmaz.Kendin gibi.
------
Alakası bile yok hiç de iyi değil.
------
Çamurlaşma be mikrop. .ss
------
Sanane, ahlak bekçisi misin?
Aynen öyle.Garip bi şekilde şaşırdım, ne diyeyim zevkler ve renkler tartışılmaz.
Belki de askere gitme ihtiyacı olan sensindirBir de askerlik iyi gelir derler… @MasacRE
Oo başlamışız yine beddualara@MasacRE kafana martılar etsin
Pinhani'yi severim. İlk hafta kötü gelmiştin ama bu hafta toparladın. Hatta 2. hafta için fazla bile bence bu şarkı ama yine de normal bir puan gelmişPinhani'den kocaman teşekkürler. @MasacRE
Pek sevdiğim bir grup değil ama anti de sayılmam ya
Bu hafta ilk eleme haftası olduğu için iyi şarkıyla gelmeliyim dedim ama başka bir şey de seçebilirmişim ya pişman oldum gibi.Belki de askere gitme ihtiyacı olan sensindir
Oo başlamışız yine beddualara
Pinhani'yi severim. İlk hafta kötü gelmiştin ama bu hafta toparladın. Hatta 2. hafta için fazla bile bence bu şarkı ama yine de normal bir puan gelmiş
Yani zirve iddian da olmadığı için belki az daha zayıf bir şarkı seçilebilirmiş bunu ileriye saklamak adına ama onun ayarını yapmak da kolay değil. Kazayla ikinci haftadan yolcu olmak da var işin ucundaBu hafta ilk eleme haftası olduğu için iyi şarkıyla gelmeliyim dedim ama başka bir şey de seçebilirmişim ya pişman oldum gibi.
Gidebildiğim yere kadar gitmeyi deneyeceğim bakalım.Yani zirve iddian da olmadığı için belki az daha zayıf bir şarkı seçilebilirmiş bunu ileriye saklamak adına ama onun ayarını yapmak da kolay değil. Kazayla ikinci haftadan yolcu olmak da var işin ucunda
Martılar için daha var da haftaya diğeri gelebilirAlt Dudak ve Martılar bekleniyor 😁
Söz konusu sen olunca beddua iyi oluyor neyse Askere mi gittin sen böyle bir şey yazıldı bugün yanlış görmediysemBelki de askere gitme ihtiyacı olan sensindir
Oo başlamışız yine beddualara
Pinhani'yi severim. İlk hafta kötü gelmiştin ama bu hafta toparladın. Hatta 2. hafta için fazla bile bence bu şarkı ama yine de normal bir puan gelmiş
Haftaya telafi edersin, tebrik ederim Eyüp'cüm. Bence bu şarkının hakkı daha iyi bir sonuçtu ama sağlık olsun.Bugün hem moralim bouktu hemde bayram nedeniyle aile ziyaretleri oldugu icin telefona çok bakamadım puanlamayı takip edemedim. Emeğine sağlık. 🌸 @kerem
Demi Lovata yarısmadaki tek yabancı şarkıcıydı ve desteklediğim isimlerden biriydi. Üzücü bir sonuç olmuş... @MayısKralı
Teşekkür ederim 2 haftadır beni desteklediğin için...final puanı alanlar @Tolstoyevski @The_Erinch @mesmeso tebrikler
@MayısKralı iki haftada da oylamamda yarışmacın ilk 3te bulunuyordu bence şarkıcı seçimin iyidi sağlık olsun forum yabancı şarkıcı konusunda iyi oylamaları zor.
Yok bitti.Bu puan şeyi devam edecek mi. @kerem
Yoo geçen hafta dah kötü gittin aslında.@MayısKralı elenmemeliydi şarkısı kötü değildi sağlık olsun
Final puanı alanlara tebrikler
Ortalama bir puan aldım sorun yok bir iki haftaya iyice arttırıyoruz tempoyu
Başım dönüyor 2 saatir, iki haftanın oylarını toplaya toplaya bi hal aldım. Hata olsun da istemedim, o yüzden dikkatlice inceledim.Bundan sonra Beyoğlu 30. Noteri Zehra Şeker onaylı sonuçlar görmek istiyoruz. Madem Acun kadar bekletiyorsun bizi bari bunu da yap. @kerem
Tebrik ederim tekrardan, ben teşekkür ederim asıl.@Veteran Hadi hadi kurtardın ama @MayısKralı Orhanım üzüldüm, tek yabancı şarkıydın ama gitmedi işte...
@Tolstoyevski geçen haftadan iyi yedin valla tebrikler kardeşim 💯👍❣️ @mesmeso Senide tebrik ederim kardeşim 👍💯 @dreamy @mrt-06 @Silinmiş Üye bu haftanın ciddi çıkış yapanları oldu...
Son olarak bu haftada beni ikincilikde tutan herkese sonsuz teşekkürler ❣️❣️❣️❣️ @kerem eline sağlık kardeşim 💯👍🙏
Teşekkür ederim, oylarını ihmal etmediğin için. @Emre Ozansoy iletti sağolsun.@The_Erinch abişkom ve @Tolstoyevski @mesmeso tebrikler ederim başarılarının devamını diliyorum
@MayısKralı geçmiş olsun @kerem emeğine sağlık kardeşim
Özel jüri üyemizi belirtmeden geçmeyelim aman. @Emre OzansoyBir haftanın daha sonuna geldik geçmiş olsun
Haftaya telafi edersin, tebrik ederim Eyüp'cüm. Bence bu şarkının hakkı daha iyi bir sonuçtu ama sağlık olsun.
Teşekkür ederim 2 haftadır beni desteklediğin için...
------
Yok bitti.
------
Yoo geçen hafta dah kötü gittin aslında.
------
Başım dönüyor 2 saatir, iki haftanın oylarını toplaya toplaya bi hal aldım. Hata olsun da istemedim, o yüzden dikkatlice inceledim.
------
Tebrik ederim tekrardan, ben teşekkür ederim asıl.
------
Teşekkür ederim, oylarını ihmal etmediğin için. @Emre Ozansoy iletti sağolsun.
------
Özel jüri üyemizi belirtmeden geçmeyelim aman. @Emre Ozansoy
1 Puan veren olmadı ki Atoş'um?Oyların hepsine baktım da 1 puan verenleri gerçekten anlamıyorum böylesine kült olmuş bir şarkı. Pes
Aa ben bana gösterdiğin şarkıyı dinlemeyi unuttum. Şuan öyle bir yorgunum ki anlatamam, kısmetse yarına diyelim. İnşallah doğru ilerliyorsundur.3.hafta adına parçamı değiştireceğim sanırım ama 3'den sonrası için gümbür gümbür ilerleyeceğiz @kerem