Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun![]()
Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun![]()
Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun![]()
Gayet de zevklisin harika oylar vermişsin.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun![]()
Ne yapayım, seçtiği şarkılar pek benlik değil .@12.Adam
Alt Dudak ve Martılar bekleniyor 😁Geçmiş olsun, normalde Demi'ye yüksek puan verirdim ama bu hafta beni pek içine çekmedi şarkı. Gelecek sezon daha iddialı bekliyoruz@MayısKralı
İlk hafta elenme olmamasına karşı çıkmıştım ama resmen sadece bana yaramışBundan sonra Edis'in sadece hit şarkılarını kullanarak gidebildiğim yere kadar gideceğim yapacak birşey yok
![]()
Boş ver onu sen, kendisi zevksiz.![]()
@cehennet bak duy gerçekleri herkes anladı kim doğru kim yanlışGayet de zevklisin harika oylar vermişsin.![]()
Yan o ateşteBeni atesin ortasına atarsan üzersin ama![]()
Geçen hafta zevksizdin bu hafta uçuşa geçtin.Nesi var be @phoebebuffay @Ahmed @Özgür @slhttnmtl @xemrexxx @xBUGRAx bu bana zevksiz diyor bunun ifadesini siz alın hayrınız olsun![]()
Şarkılar güzel olmuyor seçim olarak.Manga en düşükler arasında bacım... @serhatt
Kalsın 999' da.Kendi kutlama konuma hazır değilim şimdilik.
@12.Adam adamdır. Düşükte versem hiç itiraz etmedi daha.![]()
Adam değil ki...
Hak edene hak ettiğini veririm ben.@serhatt, bu hafta, doğru, puanlar, vermek, ben, çok, şaşırmak.![]()
BAYILIYOR BANA.
Çek o pis dilini üzerimden artık.