İki hafta üst üste sondan ikinci olman gibi.Sen bana etiket mi attın, bildirimlerin bazısı cidden gelmiyor gözümden kaçmış olma ihtimali yok kadar az çünkü
Şansım...
İki hafta üst üste sondan ikinci olman gibi.Sen bana etiket mi attın, bildirimlerin bazısı cidden gelmiyor gözümden kaçmış olma ihtimali yok kadar az çünkü
Şansım...
E soru mu bu Yok bu hafta düşünmüyorum şakaEleneceğini mi düşünüyorsun
Kimler finalist olsun?Kesinlikle
Alıntı yapmıştım bir mesajınıSen bana etiket mi attın, bildirimlerin bazısı cidden gelmiyor gözümden kaçmış olma ihtimali yok kadar az çünkü
Şansım...
Nalaka. Bence kesin kalacaksın.Buraya kadar iyi ilerledim de ben bu hafta yolcuyum.
Korkudan kaçmıştın oysa ki. @eskiciE soru mu bu Yok bu hafta düşünmüyorum şaka
O zaman kendim kaşındım, ağzımdan düşmemiştiİki hafta üst üste sondan ikinci olman gibi.
Daha Mutlu Olamam'ı 8-9.haftada kullanıp bu hafta Deli, Oyunbozan veya Araf ile gelmeliydim.Strateji hatası derken?
Neden bunu yapmadın peki?Daha Mutlu Olamam'ı 8-9.haftada kullanıp bu hafta Deli, Oyunbozan veya Araf ile gelmeliydim.
Elenmezsin zatenE soru mu bu Yok bu hafta düşünmüyorum şaka
Sana 2 puan vermeyi özlemişim @phoebebuffay 😄😁😆😆 (bak geçen haftalarda beğendiğim olduğunda 6 da verdim 4 de verdim)8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 PUAN - MOR VE ÖTESİ
1 puan - Manga
Deli olsaydı bu hafta mük oluru 2miz de.Daha Mutlu Olamam'ı 8-9.haftada kullanıp bu hafta Deli, Oyunbozan veya Araf ile gelmeliydim.
Candan Erçetin ve Serdar Ortaç..Kimler finalist olsun?
O çünkü cevapladığım bildirimlerin üstünde çıktı, sonradan mı düştü anlamadım da sen bana niye cevap vermiyorsun şeyinin üstündeydiAlıntı yapmıştım bir mesajını
Nereye be iftiracıKorkudan kaçmıştın oysa ki. @eskici
Kalırsam sürpriz olur. Hedefimiz mvö-maNga finaliydi ama sen tek başına çıkarsın artık finale...Nalaka. Bence kesin kalacaksın.
Tarkan?Candan Erçetin ve Serdar Ortaç..
Korkmaya gerek yokKorkudan kaçmıştın oysa ki. @eskici
Arkadaşa göre onu haklı bulsam bir fikrim ve duruşum olmuş olacaktı. Dediğin gibi seninle bu olaylar ilgili hiçbir şey konuşmadık. Ben mesajları okuyunca yapılanın yanlış olduğuna kendi HÜR İRADEMLE karar verdim ve tepkimi gösterdim. Oylarımı ise sırf yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye göndermiştim ancak arkadaşın oylarıma verdiği tepkiden sonra benim ayıbım değil, programın sunucu olarak kendisinin ayıbı. Daha fazlada bu konuda bulunmak ve cevap yazmak istemiyorum zaten.Yok artık @denizz19 @Tolstoyevski
Sırf birisi yapılan davranışın yanlış olduğunu söyledi diye böyle bir tavır sergilenmesi hoş olmamış.
Sunucu arkadaş ( @kerem ) hıncını bana destek verenlerden çıkarmaya çalışmış anlaşılan. @Cervantes mesajları görüp kararını verdiğinde ne öncesi nede sonrası kendisi ile olay ile alakalı hiç konuşmadım Dm'de. Onunla muhabbetlerim zaten genelde VMYM konusunda olmakta. Umarım onun gibi başta oy vermeyeceğim diyen @AteşBöceği 'ne de aynı tavrı göstermemiştir.
İnsanların kendi hür fikri vardır. En ufak işinize gelmeyen şeylerde bu tarz ithamlar çok kötü. Ha şaşırdım mı aslında hayır. Sonuçta eleştiriye açık birisi değil. Net bir şekilde şahit olduk geçen. Ben normalde konu hakkında konuşmazdım ama bu durum çirkin bir durum.
Yine etiket listesinde yokum ama oy vermiştim. Kabul etmeme gibi bir durumu olamaz onca olaylardan sonra.
Korkumdan konuya tıklayamayacağım demişsin çünkü.O çünkü cevapladığım bildirimlerin üstünde çıktı, sonradan mı düştü anlamadım da sen bana niye cevap vermiyorsun şeyinin üstündeydi
Nereye be iftiracı