Çünkü a ve e arası bir harf.Niye tersten yazılıyor ki?
Sizin Aysel sözündeki ikinci sesteki harf. Sizde aynı ses var ama harfi yok. Biz ama harflendirdik.
Çünkü a ve e arası bir harf.Niye tersten yazılıyor ki?
Ay iyiki erken kullanmışım şarkıyı. @kerem
Şu Manga ve Mor ve Ötesi kim vurduya gitse ne güzel olur..Önünde bir ecünnü var ama. @slhttnmtl
Şarkılar da öyleydi açıkçası, puanların yakınlığı şaşırtmadı hiç.Puanlar birbirine çok yakın...
Sondan başladığım zaman da final puanı almıştım, yol gözüktüHadise iyi başlamış Merve konusunda yine şaşırtmıyor forum
Herkes çok denk ilerliyor çünkü.Ben iki tane 1'le zirvede miyim. 😱 Yarışma şaşırtıcı.
Aynen, bakalım kim elenecek.Şarkılar da öyleydi açıkçası, puanların yakınlığı şaşırtmadı hiç.
Bana niye cevap vermiyorsun senBen iki tane 1'le zirvede miyim. 😱 Yarışma şaşırtıcı.
Gidiyorum zaten bu hafta, strateji hatası yaptık...Şu Manga ve Mor ve Ötesi kim vurduya gitse ne güzel olur..
Rica ederim @Özgür 🤗@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 @Mircan Saye teşekkürler.
@Ahmed ilk yüksek puan senden geldi, teşekkürler.
@phoebebuffay bacımla iyi irelliyoruz.Şu Manga ve Mor ve Ötesi kim vurduya gitse ne güzel olur..
Bende elenmem diyordum ama belli olmuyor sağı solu.Yani benim tahminim o yönde. Elenmeyebilirsin tabii. Bu hafta beklediğimden iyiydi şarkılar, bazı kişiler en iddialı şarkılarıyla gelmiş.
Eleneceğini mi düşünüyorsunSondan başladığım zaman da final puanı almıştım, yol gözüktü
Buraya kadar iyi ilerledim de ben bu hafta yolcuyum.@phoebebuffay bacımla iyi irelliyoruz.
Hataya yer yokGidiyorum zaten bu hafta, strateji hatası yaptık...
Değil mi? En geç haftaya şutlayalım bence. Çok bile kaldılar.Şu Manga ve Mor ve Ötesi kim vurduya gitse ne güzel olur..
Elenmezsem korkun ama benden. Direkt finalistim...Hataya yer yok
Strateji hatası derken?Gidiyorum zaten bu hafta, strateji hatası yaptık...
Sen bana etiket mi attın, bildirimlerin bazısı cidden gelmiyor gözümden kaçmış olma ihtimali yok kadar az çünküBana niye cevap vermiyorsun sen
Şansım...Herkes çok denk ilerliyor çünkü.
KesinlikleDeğil mi? En geç haftaya şutlayalım bence. Çok bile kaldılar.