eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
Yaşlı Balık ve Yaşlı Sincap olarak Balkanlara kucak dolusu sevgiler ❣️❣️❣️❣️ @Çiğdem @BARON男爵 İyi ki varsın Ferdicim 🙏

Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır :A bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu :A @xBUGRAx @Zeyno @serhatt da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez :A :A @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür @Gerekli24 @Alos @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD

@Çiğdem hiç öyle cadı olduğunı göstermiyor hiç :A :A

@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
Çoookk teşekkürler. :Z maNga'ya zirve verirsin diye düşünüyordum ama senin zirvende olmak da çok yakıştı. :Z @BARON男爵

• Harika
Reactions: BARON疼痛
21.00 son değil miydi ya eskiden öyleydi. :A
Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz. :A @Çiğdem @Emre Ozansoy
------

@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga

Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.

Arkadaşlar hatalı bulduğum bir tavırdan dolayı oy kullanmamaya karar vermiştim. Ancak sonradan bu olayla ilgili özür geldiği için bu sezon yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye oy kullanmaya devam edecektim. Gelecek sezon hiçbir şekilde yarışmada yer almak istemediğimi de belirttim kendisine. Ancak sunucu arkadaş bugün yolladığım oylara cevaben yanlış duruşun arkasında olduğumu, başkalarının etkisi altında kaldığımı ve kendi hür irademle hareket etmediğimi yazdı cevap olarak. :A Ben oylarımı tamamen yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye kullanmıştım ancak kendisi kullanmasam da ayıp olmayacağını ima etti. Bu yüzden bu akşamki oylarımın sayılmamasını söyledim kendisine. Bundan böyle de kesinlikle bu yarışmada yer almayacağımı belirterek hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Yok artık :A @denizz19 @Tolstoyevski
Sırf birisi yapılan davranışın yanlış olduğunu söyledi diye böyle bir tavır sergilenmesi hoş olmamış.
Sunucu arkadaş ( @kerem ) hıncını bana destek verenlerden çıkarmaya çalışmış anlaşılan. @Cervantes mesajları görüp kararını verdiğinde ne öncesi nede sonrası kendisi ile olay ile alakalı hiç konuşmadım Dm'de. Onunla muhabbetlerim zaten genelde VMYM konusunda olmakta. Umarım onun gibi başta oy vermeyeceğim diyen @AteşBöceği 'ne de aynı tavrı göstermemiştir.
İnsanların kendi hür fikri vardır. En ufak işinize gelmeyen şeylerde bu tarz ithamlar çok kötü. Ha şaşırdım mı aslında hayır. Sonuçta eleştiriye açık birisi değil. Net bir şekilde şahit olduk geçen. Ben normalde konu hakkında konuşmazdım ama bu durum çirkin bir durum.
Yine etiket listesinde yokum ama oy vermiştim. Kabul etmeme gibi bir durumu olamaz onca olaylardan sonra.

Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır :A bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu :A @xBUGRAx @Zeyno @Serhatr da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez :A :A @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür

Ne cadılığımı gördün acabaa ben pambuk gibi kızımdır bi kere :A

Of The Day Dance GIF

Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz. :A @Çiğdem @Emre Ozansoy
------

@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga

Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
Sana da çok kolay gelsin caaanım patronum. :Z