eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır :A bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu :A @xBUGRAx @Zeyno @Serhatr da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez :A :A @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür

Sokak şeysi yeni biri olarak gelsin de gör sen :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans. :bhr:

8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi. :A)
8p) Pinhani
8p) maNga

6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise

4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Bana da mı kıymasan artık...

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu arada @Yiğitt'in oyları sonucu etkilememiştir. Bu yüzden kendisinin oylarını kabul etmiş bulunmaktayız. Zaten kendisine recapları göndermemiştik, bir nevi bizim hatamızdı yani. :D

@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)

HERKES HAZIRSA BAŞLIYORUZ! :Z

@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende. :D)
8 puan Hadise - Sıfır Tolerans

7 puan Serdar Ortaç - Mesafe
6 puan Tarkan - Kış Güneşi
5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)
5 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün

3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
3 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
Adam akıllı oylar. :Z

@BARON男爵
5.Serdar Ortaç - Mesafe
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
Kaç hafta öncesinden belli etmişti @BARON男爵 yüksek puan vereceğini Hadise'ye. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Dayıoğlu elenme kırkyılda bir yüksek verdim 🤭🤭🤭
Aman amca ya sanki zaten en düşük oy veren kişiler belli bunların dışındakiler beğenmişse gideriz bir şekilde olmazsa da no problem. Bir daha bu yarışmanın sunucu üyesi olarak Kerem'in yardımcısı olan kişi olursa zaten yarışmam. İticiliği zirve yaptı sevmiyorum samimiyetsiz kişileri. :D

@BARON男爵
5.Serdar Ortaç - Mesafe
Tşkler @BARON男爵 :Z

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛