eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Sunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans. :bhr:

8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi. :A)
8p) Pinhani
8p) maNga

6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise

4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Neysee cicim 4 > 1 🤭🤭🤭 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Zeyno

Arkadaşlar hatalı bulduğum bir tavırdan dolayı oy kullanmamaya karar vermiştim. Ancak sonradan bu olayla ilgili özür geldiği için bu sezon yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye oy kullanmaya devam edecektim. Gelecek sezon hiçbir şekilde yarışmada yer almak istemediğimi de belirttim kendisine. Ancak sunucu arkadaş bugün yolladığım oylara cevaben yanlış duruşun arkasında olduğumu, başkalarının etkisi altında kaldığımı ve kendi hür irademle hareket etmediğimi yazdı cevap olarak. :A Ben oylarımı tamamen yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye kullanmıştım ancak kendisi kullanmasam da ayıp olmayacağını ima etti. Bu yüzden bu akşamki oylarımın sayılmamasını söyledim kendisine. Bundan böyle de kesinlikle bu yarışmada yer almayacağımı belirterek hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır :A bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu :A @xBUGRAx @Zeyno @serhatt da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez :A :A @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür @Gerekli24 @Alos @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD

HERKES HAZIRSA BAŞLIYORUZ! :Z

@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende. :D)
8 puan Hadise - Sıfır Tolerans

7 puan Serdar Ortaç - Mesafe
6 puan Tarkan - Kış Güneşi
5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)
5 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün

3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
3 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi

Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır :A bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu :A @xBUGRAx @Zeyno @Serhatr da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez :A :A @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür

Senden daha iyi ortalığı karıştıran yok bence. :A

• Harika
Reactions: xemrexxx

@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende. :D)

5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)

3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
İlk defa açıklama yaparak oy kullandım. :A Garip durdu...

Normal puanlama yapacaktım, ama vazgeçtim. 1 puan vermek istemedim özellikle ikili elemelerin başında.

• Harika
Reactions: The_Erinch

@Emre Ozansoy

@Emre Ozansoy bile en düşük puanı vermiş, sonuncu olarak eleneceğim sanırım. :(

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy

@Emre Ozansoy

Tşkler @Emre Ozansoy :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
@Emre Ozansoy bile en düşük puanı vermiş, sonuncu olarak eleneceğim sanırım. :(
Daha kaç küsur oy var, nereden biliyorsun elendiğini. 😱 O kadar güzel şarkıların ardından bu hafta benim için olmadı, daha iyi bir şarkı beklerdim. Umarım elenen isim sen değilsindir. :bilmem:

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay