eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Eletecek bir şarkı mı, çok iyiydi bence de benim zevklerim genelde uyuşmuyor burayla. :A
Ben de anlamadım ki. En popüler ve sevilen şarkılarından biri, geçen sene Spotify'da en çok dinlenenlerde aylarca en üst sıralarda kaldı. Ama burada kötü yorumlar aldı hep. İyi gitmeyeceğini düşünüyorum. :A

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Ben de anlamadım ki. En popüler ve sevilen şarkılarından biri, geçen sene Spotify'da en çok dinlenenlerde aylarca en üst sıralarda kaldı. Ama burada kötü yorumlar aldı hep. İyi gitmeyeceğini düşünüyorum. :A
Seni anlıyorum, vakti zamanında Deli Oğlan'ı bile bekleyen bir kitle olmasına rağmen sondan 2. yapmışlardı. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Arkadaşlar hatalı bulduğum bir tavırdan dolayı oy kullanmamaya karar vermiştim. Ancak sonradan bu olayla ilgili özür geldiği için bu sezon yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye oy kullanmaya devam edecektim. Gelecek sezon hiçbir şekilde yarışmada yer almak istemediğimi de belirttim kendisine. Ancak sunucu arkadaş bugün yolladığım oylara cevaben yanlış duruşun arkasında olduğumu, başkalarının etkisi altında kaldığımı ve kendi hür irademle hareket etmediğimi yazdı cevap olarak. :A Ben oylarımı tamamen yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye kullanmıştım ancak kendisi kullanmasam da ayıp olmayacağını ima etti. Bu yüzden bu akşamki oylarımın sayılmamasını söyledim kendisine. Bundan böyle de kesinlikle bu yarışmada yer almayacağımı belirterek hepinize iyi akşamlar diliyorum.

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: xdragxx and Dosi
Bekliyoruz bakalım. Bugün elenmeyeceğimi düşünsem de isim ciddi anlamda zor biliyorum :D

Bu şarkıyı bence daha önceki turlarda kullanmalıydın :A
Popülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu. :A

Eurovision şarkıları ya da önceki 2 haftada kullandığım Oyunbozan veya Araf'ı bu haftaya bıraksam sorunsuz atlatırdım sanırım geceyi. :A
------

Seni anlıyorum, vakti zamanında Deli Oğlan'ı bile bekleyen bir kitle olmasına rağmen sondan 2. yapmışlardı. :A
O şarkının sondan 2.olmasına ben de çok şaşırmıştım. :A

Popülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu. :A

Eurovision şarkıları ya da önceki 2 haftada kullandığım Oyunbozan veya Araf'ı bu haftaya bıraksam sorunsuz atlatırdım sanırım geceyi. :A
------

Hadise'nin tek şoku o zaten. :A :A

• Güldürdün
Oylarımı kullandım, harika şarkı seçimleri yapılmış gerçekten. İlk ikiyi ve son ikiyi çok rahat belirledim, sonrası biraz zorlama oldu.

Merve Özbey riskli bir şarkı seçmiş bence, rakipleri görünce bir elenebilirsin düşüncesi gelmedi değil. :( @denizz19

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: denizz19 and kerem

------

Kendin diyorsun onları kullansam rahattı bence de şarkı kötü değil ama bu turluk değildi bence

• Güldürdün
Oylarımı kullandım, harika şarkı seçimleri yapılmış gerçekten. İlk ikiyi ve son ikiyi çok rahat belirledim, sonrası biraz zorlama oldu.

Merve Özbey riskli bir şarkı seçmiş bence, rakipleri görünce bir elenebilirsin düşüncesi gelmedi değil. :( @denizz19
Merve Özbey her hafta potada alışkındır o :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Kendin diyorsun onları kullansam rahattı bence de şarkı kötü değil ama bu turluk değildi bence
Yok işte, ilk başta bu şarkının daha iyi gideceğini düşünüyordum ama beklediğimden kötü tepkiler aldım. :A 2 hafta daha fazla kalabilmek için sonradan şarkımı da değiştirmek istemedim. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961