Rice ederim ne demek.😄😁( kesin nazar değdi)Aynen, 2 haftadır fena olmayan puanlar veriyordun.
Şaşırtmayı severim.Geçen haftalarda yukarıdaydık düşmüştük oyüzden bir bekleyelim diğer kısımları
Ciddiyim, görünce yazdım zaten Neden es geçeyim senin gibi özel bir jüriyiÖyle olsun bakalım
Hadise içinKimler için korkmayalım ki? Günün sonunda elbette 2 yarışmacı birden elenecek.
Hani sen yarışmak istiyordun?Elensin
Ben senin cevaplarından eleneceğimi anladım diyorum ya.Dur daha bakalım. Bu hafta 40 tane oy kullanıldı. Ne olacağını ben dışında kimse bilmiyor.
Sen nerden çıktın şişkolok..Yine kanımı donduruyorsun hain kütük...
Hep öyle oluyor zaten bir yerinde durmazGeçen haftalarda yukarıdaydık düşmüştük oyüzden bir bekleyelim diğer kısımları
Bu hafta düşmezsin umarımGeçen haftalarda yukarıdaydık düşmüştük oyüzden bir bekleyelim diğer kısımları
Zevkine reset atalım aşkom. @DarkLegenD@DarkLegenD
08- Hadise - Sıfır Tolerans (en iyi 3 şarkısından biri)
07- Merve Özbey - Yaş Hikayesi
06- Tarkan - Kış Güneşi
05- Pinhani - Ne Güzel Güldün
04- maNga - We Could Be The Same
03- Serdar Ortaç - Mesafe
02- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
01- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Mor ve ötesi kimdiİki kişi demiştik.
İşte ben yarışmadığım için elensinHani sen yarışmak istiyordun?
Onun kazanmasını istiyorsun o zaman?Hadise için
Senin yaptığın her yorumun, beğendiğin her şeyin bildirimi geliyor bana otomatik olarak. Özel ayar yaptırdım...Sen nerden çıktın şişkolok..
Bu hafta bana verdiğin son puandı zaten muhtemelen.Rice ederim ne demek.😄😁( kesin nazar değdi)
Korkutmasana. @phoebebuffayMor ve ötesi kimdi
Dersi videoyu alıp kaydı yayınlayın çok izlenirZevkine reset atalım aşkom. @DarkLegenD
Özelden ders vereyim istersen.