The_Erinch
Favori Üye
Okunmuşuzzz bizzzzBizde can çekişe çekişe yarısıyoruz yaşlı sincap yaşlı balık olarak![]()
![]()
İyi nefes varmıs bizdede bir çıkmadı![]()
![]()
![]()
Okunmuşuzzz bizzzzBizde can çekişe çekişe yarısıyoruz yaşlı sincap yaşlı balık olarak![]()
![]()
İyi nefes varmıs bizdede bir çıkmadı![]()
![]()
![]()
Hala bekliyoruz farkındaysan.
Az sabret şarkıyı dinliyorumHala bekliyoruz farkındaysan.![]()
Gençlere yol vermek istiyormuş abicim. Aynı hassasiyeti senden de bekliyoruz.
Dua et ki 11 haftadır sana rehberlik yapıyorum, 1 gün bile teşekkür etmedin.Az sabret şarkıyı dinliyorumMaalesef her şeye yetişen yarışmacıların gibi hızlı değilim
![]()
Aaaa özel mesajlara gir aç da oku, orada kuru kuru teşekkür de etmemiştim halbuki.Gençlere yol vermek istiyormuş abicim. Aynı hassasiyeti senden de bekliyoruz.@Çiğdem
------
Dua et ki 11 haftadır sana rehberlik yapıyorum, 1 gün bile teşekkür etmedin.![]()
Olsun yine de değer. Hem yeni yarışmacı olduğun için en çok senin üstünde durdum pişman da değilim.Aaaa özel mesajlara gir aç da oku, orada kuru kuru teşekkür de etmemiştim halbuki.![]()
İlk cümleyi anlamadım da boşver.Olsun yine de değer. Hem yeni yarışmacı olduğun için en çok senin üstünde durdum pişman da değilim.![]()
Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.İlk cümleyi anlamadım da boşver.Yaaa ben gibi birinin üstünde duran kim pişman olmuş acabaaa.
![]()
Ya ama şu mesajlara bakınca cidden övülmeyecek gibi birini mi görüyorsun? Benim her şeyim dört dörtlük de kalbim 💔 oldu.Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.![]()
Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.![]()
Denıııızz sana beste yaptımDiğer şarkıcılar neden paylaşmıyor @kerem![]()
Tabii ki 4/4'lük bir insansın. Ama MS'de hala yol katetmen lazım. Doğruya doğru.Ya ama şu mesajlara bakınca cidden övülmeyecek gibi birini mi görüyorsun? Benim her şeyim dört dörtlük de kalbim 💔 oldu.![]()
O mesajda neye güldün, bana kötü söz söylenmesi hoşuna mı gitti?
Bilmem, kendilerine sor istersen.Diğer şarkıcılar neden paylaşmıyor @kerem![]()
Dalga geçiyorsun canım, ben gibi.Tabii ki 4/4'lük bir insansın. Ama MS'de hala yol katetmen lazım. Doğruya doğru.![]()
Güldüm mü 😱 asla hoşuma gitmez saçmalamaO mesajda neye güldün, bana kötü söz söylenmesi hoşuna mı gitti?
Neden geri çektin beGüldüm mü 😱 asla hoşuma gitmez saçmalama
Yeni yarışıyor, doğal karşılamak lazım.