Akrep'teki Ferda queenÇok fena değil mi?
------
Haklısın, sana sıfır yardımım dokundu.
Akrep'teki Ferda queenÇok fena değil mi?
------
Haklısın, sana sıfır yardımım dokundu.
Gelse ya şöyle Poşet gibi bir şarkı tam puan versekMasanın altına girmişler
Her zaman kaliteli şarkı ile geliyor ❤ @ÇiğdemGelse ya şöyle Poşet gibi bir şarkı tam puan versek
Gelsin valla , ne şarkılar var o japonda 🤭🤭 @ÇiğdemGelse ya şöyle Poşet gibi bir şarkı tam puan versek
Senin şarkıcını överek reklamını yapman lazım, kötüleyerek değil.Şampiyon'un çok büyük bir kesim tarafından sevilmemesinin ve kısa sürede YouTube'da yayınlanan klibinin disslike sayısının like sayısını geçmesinden sonra butonların görüntülenme sayısının kapatılmasından 4 ay sonra
Özellikle 2.40 dan sonra beğenisinin artacağı bir klip 😁😁 @Tolstoyevski @denizz19Herkese selam, bu hafta Hadise'nin 3 buçuk yılda efsanelerinden olan şarkısı Sıfır Tolerans ile geliyoruz. Şampiyon'un çok büyük bir kesim tarafından sevilmemesinin ve kısa sürede YouTube'da yayınlanan klibinin disslike sayısının like sayısını geçmesinden sonra butonların görüntülenme sayısının kapatılmasından 4 ay sonra klibi gelen şarkı herkese ilaç gibi gelmişti, umarım bu hafta da MS'de bize ilaç gibi gelecek.
''Sıfır tolerans hadi git durma
Yüreğim soğudu yakamam bir daha
Kısasa kısas aşk alır verdiğini
Acısı kalır son sözü söyleyenin...''
recap: 1.26 - 2.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
QueenHerkese selam, bu hafta Hadise'nin 3 buçuk yılda efsanelerinden olan şarkısı Sıfır Tolerans ile geliyoruz. Şampiyon'un çok büyük bir kesim tarafından sevilmemesinin ve kısa sürede YouTube'da yayınlanan klibinin disslike sayısının like sayısını geçmesinden sonra butonların görüntülenme sayısının kapatılmasından 4 ay sonra klibi gelen şarkı herkese ilaç gibi gelmişti, umarım bu hafta da MS'de bize ilaç gibi gelecek.
''Sıfır tolerans hadi git durma
Yüreğim soğudu yakamam bir daha
Kısasa kısas aşk alır verdiğini
Acısı kalır son sözü söyleyenin...''
recap: 1.26 - 2.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Aman o şarkıyı kullanmıyorum, başka söyleyecek bir şey yoktu. 🤐 Gerçi ben seviyordum ama.Senin şarkıcını överek reklamını yapman lazım, kötüleyerek değil.
Orasını alamadım recap'e de isteyen tamamına bakabilir, klibimiz harikadır. @serhattÖzellikle 2.40 dan sonra beğenisinin artacağı bir klip 😁😁 @Tolstoyevski @denizz19
Onları izleyecek yer buluruz başka yerlerde bize şarkı lazımÖzellikle 2.40 dan sonra beğenisinin artacağı bir klip 😁😁 @Tolstoyevski @denizz19
@serhatt Tols bu şarkıyı sana armağan ediyormuş..Bu hafta sözleri Yıldız Tilbe'ye ait olan, Tarkan'ın muhteşem durulukta yorumladığı ve güneşin o içimizi ısıtan altın tonlarında çekilen klibe sahip "KIŞ GÜNEŞİ" ile geliyoruz, tüm yarışmacılara başarılar
0.25 - 1.50
@Tolstoyevski yan gelip yatıyor@Tolstoyevski in ne haddine Tarkanı pazarlaması asıl Tarkan onu pazarlar zaten Tarkan tolstoyevskiyi yarıştırıyor tolstoyevski tarkanı değil @Maskeli Fedai
Klip dışında harika bir şey yok zaten. .ssOrasını alamadım recap'e de isteyen tamamına bakabilir, klibimiz harikadır. @serhatt
Hangi dağda kurt ölmüş... @Tolstoyevski
Tam puanına talipmiş
Bu şarkıya tam puan vermem üzgünüm. Bende @Tolstoyevski nin fotosuna taliptim ama göstermedi...Tam puanına talipmiş
Üzmeyecek bir puan verirsin herhalde @TolstoyevskiBu şarkıya tam puan vermem üzgünüm. Bende @Tolstoyevski nin fotosuna taliptim ama göstermedi...
@Tolstoyevski beni ne kadar üzdüyse bende onu o kadar üzeceğim.Üzmeyecek bir puan verirsin herhalde @Tolstoyevski
Kendisi çok pişmanmış, bir şans vermeni istiyormuş.. @Tolstoyevski@Tolstoyevski beni ne kadar üzdüyse bende onu o kadar üzeceğim.
Bugün içerisinde fotosunu atarsa tam puanı alır, yoksa üzülmeye devam eder.Kendisi çok pişmanmış, bir şans vermeni istiyormuş.. @Tolstoyevski