eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Her hafta @Alos'un puanları neden sorgulanıyor? Daha kaç kere hesap verecek bu çocuk? :A Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga'ya da her hafta 1 veren bir-iki jüri üyesi var ama hiçbir zaman hesap sorulduğunu hatırlamıyorum. Kaldı ki Merve Özbey kendisinden her hafta 1 puan almazken bu kadar hesap sorulmasına hiç gerek yok. :A
Bu Alos ile benim aramda sunucu her şeyin içinde olmak zorunda değilsin:A

Bu hafta sözleri Yıldız Tilbe'ye ait olan, Tarkan'ın muhteşem durulukta yorumladığı ve güneşin o içimizi ısıtan altın tonlarında çekilen klibe sahip "KIŞ GÜNEŞİ" ile geliyoruz, tüm yarışmacılara başarılar :Z :Z

Yanlış zaman
Yanlış insan
Tutulmak imkansız
Bıktım yamalı sevdalardan

Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar

Kapattım kalbimi

0.25 - 1.50

Her hafta @Alos'un puanları neden sorgulanıyor? Kaç kere hesap verecek bu çocuk? :A Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga'ya da her hafta 1 veren bir-iki jüri üyesi var ama hiçbir zaman hesap sorulduğunu hatırlamıyorum. Kaldı ki Merve Özbey kendisinden her hafta 1 puan almazken bu kadar hesap sormaya hiç gerek yok. :A
Yorumumu başka yere çektiğin için cevap vermeyeceğim o kısma.
Artı neden özellikle Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga vurgusu yaptın? sunucu olarak rengini çok bellii ediyorsun :A neyseki gerçekten yarışmacı değilim yoksa bol bol tartışmalarda olurdum. Benimde onlara düşük puan verdiğim zamanları hep dillendiriyordun. Misal Hadise de son zamanlarda hep düşük aldı benden ama diğerleri gibi laf yemedim :A

• Harika
  • Olmamış
Reactions: kerem and Angelica
Yorumumu başka yere çektiğin için cevap vermeyeceğim o kısma.
Artı neden özellikle Teoman, Mor ve Ötesi ve maNga vurgusu yaptın? sunucu olarak rengini çok bellii ediyorsun :A neyseki gerçekten yarışmacı değilim yoksa bol bol tartışmalarda olurdum. Benimde onlara düşük puan verdiğim zamanları hep dillendiriyordun. Misal Hadise de son zamanlarda hep düşük aldı benden ama diğerleri gibi laf yemedim :A
Ben kafayı yedim bu yarışma yüzünden, harikamı atıp susuyorum artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@EmreCan bu şarkıyı seviyormuşsun öyle dedi kuşlar :Z

@Alos nasıl buldun bu kez :A :Z

@Emre Ozansoy sürpriz gelmesi zor değil mi :A

@DarkLegenD bu hafta o estetik oylarından mahrum edecek misin bizleri... @Maskeli Fedai

@Sherlock bu da mı gol değil :A @MEnes

@denizz19 gözüm üzerinde :A @phoebebuffay keza senin de öyle...

@Angelica sevdiğin bir parçayla geldik sanırım :A

@Dosi gördüğün gibi iyi çalışıyoruz pazarlıyoruz daha ne yapalım etiket şov yaptık resmen şimdi :F @kerem