eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

şarkıda ufak değişiklik uyguladım :A :A yarışmada düşük oy kullananlara ithaf (mizahtır)
Bu yarışma yalan :A
Oylarım darma duman :A
Duymaz mısın içimde kıyametler kopar puanlarımı çalan :A
Kaybettikten beri
Oy kullanabilirsin Mehmetcim sorunlar çözüldü:A Merve desteğini bekliyor :F
------

@Gerekli24 senin sevdiğin şarkı ile geldim bu hafta:A

Tarkan için ateşten gömleği giyip bizzat ben yarışırım..
Sen ne kadar güzel bir insansın... :bhr: :bhr: @Tolstoyevski

IMG_20210903_035719.jpg

Oylarımı tekrardan düzenleyip yolladım.

Herkese başarılar diliyorum.
------

Renk ve zevk 🤗 Tartışmaya kapalı konu 👍😇

şarkıda ufak değişiklik uyguladım :A :A yarışmada düşük oy kullananlara ithaf (mizahtır)
Kaybettikten beri

Vurur yüze ifadesi ben bilirim bitanesi :A
Yaw Denizzzz anındaaaa başlamışınnn gene, oyunlara gelmeyin @Turkuazz @Gerekli24 🤭🤭🤭🤭 Not: Verdiğim oyu görünce çerçeve yapmak isteyebilirsin dayıoğlu 😁😁😁

Bu arada @Tolstoyevski Haydi bakalım devam ediyoruz, sevindim 🧿 Son 3 hafta bakalım Kışın Açan Güneş Neler edecek sana 😁🤭 @denizz19 @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli Fedai

@Dosi Şahane oylarını bekliyorum canım, İsveç her daim en sevdiğimiz ülkeler arasındadır, renkleri zaten harikadır ☺️☺️☺️😁

@kerem 3 kere falan oy yollamışımdır ama en son yolladığım geçerlidir. Sanada kolay gelsin tekrardan.

@Cervantes @Turkuazz Oylarınızı bekliyoruz 😇

Herkese Hayırlı Cumalar,
Herkese iyi forumlar
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kaybettikten beri
İyi yapmışsın iyi:A
------

------

Yaw Denizzzz anındaaaa başlamışınnn gene, oyunlara gelmeyin @Turkuazz @Gerekli24 🤭🤭🤭🤭 Not: Verdiğim oyu görünce çerçeve yapmak isteyebilirsin dayıoğlu 😁😁😁

Bu arada @Tolstoyevski Haydi bakalım devam ediyoruz, sevindim 🧿 Son 3 hafta bakalım Kışın Açan Güneş Neler edecek sana 😁🤭 @denizz19 @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli Fedai

@Dosi Şahane oylarını bekliyorum canım, İsveç her daim en sevdiğimiz ülkeler arasındadır, renkleri zaten harikadır ☺️☺️☺️😁

@kerem 3 kere falan oy yollamışımdır ama en son yolladığım geçerlidir. Sanada kolay gelsin tekrardan.

Herkese Hayırlı Cumalar,
Herkese iyi forumlar
Kolay gelsin.
Bana diyeceğin bir şeyler yok mu bende bugün oylarımı yollayacağım inşallah:A

• Harika
Reactions: Turkuazz

------

Herkese Hayırlı Cumalar,
Herkese iyi forumlar
Kolay gelsin.
Ama tatlı adamım dimi amca :A @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch