Bu yarışma yalan
Oylarım darma duman
Duymaz mısın içimde kıyametler kopar puanlarımı çalan
Kaybettikten beri
Oy kullanabilirsin Mehmetcim sorunlar çözüldü Merve desteğini bekliyorşarkıda ufak değişiklik uyguladım yarışmada düşük oy kullananlara ithaf (mizahtır)
Bu yarışma yalan
Oylarım darma duman
Kaybettikten beri
O nereden çıktı yaOy kullanabilirsin Mehmetcim sorunlar çözüldü Merve desteğini bekliyor
------
@Gerekli24 senin sevdiğin şarkı ile geldim bu hafta
Vurur yüze ifadesi ben bilirim bitanesiO nereden çıktı ya
Sen ne kadar güzel bir insansın... @TolstoyevskiTarkan için ateşten gömleği giyip bizzat ben yarışırım..
Renk ve zevk 🤗 Tartışmaya kapalı konu 👍😇
Kes showu
şarkıda ufak değişiklik uyguladım yarışmada düşük oy kullananlara ithaf (mizahtır)
Bu yarışma yalan
Oylarım darma duman
Kaybettikten beri
Yaw Denizzzz anındaaaa başlamışınnn gene, oyunlara gelmeyin @Turkuazz @Gerekli24 🤭🤭🤭🤭 Not: Verdiğim oyu görünce çerçeve yapmak isteyebilirsin dayıoğlu 😁😁😁Vurur yüze ifadesi ben bilirim bitanesi
İyi yapmışsın iyişarkıda ufak değişiklik uyguladım yarışmada düşük oy kullananlara ithaf (mizahtır)
Bu yarışma yalan
Oylarım darma duman
Kaybettikten beri
Bana diyeceğin bir şeyler yok mu bende bugün oylarımı yollayacağım inşallahOylarımı tekrardan düzenleyip yolladım.
Herkese başarılar diliyorum.
------
Yaw Denizzzz anındaaaa başlamışınnn gene, oyunlara gelmeyin @Turkuazz @Gerekli24 🤭🤭🤭🤭 Not: Verdiğim oyu görünce çerçeve yapmak isteyebilirsin dayıoğlu 😁😁😁
Bu arada @Tolstoyevski Haydi bakalım devam ediyoruz, sevindim 🧿 Son 3 hafta bakalım Kışın Açan Güneş Neler edecek sana 😁🤭 @denizz19 @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli Fedai
@Dosi Şahane oylarını bekliyorum canım, İsveç her daim en sevdiğimiz ülkeler arasındadır, renkleri zaten harikadır ☺️☺️☺️😁
@kerem 3 kere falan oy yollamışımdır ama en son yolladığım geçerlidir. Sanada kolay gelsin tekrardan.
@Cervantes @Turkuazz Oylarınızı bekliyoruz 😇
Herkese Hayırlı Cumalar,
Herkese iyi forumlar
Kolay gelsin.
Gamsız Hayat diyoruz zaten dememe gerek var mı @AteşBöceği ☺️☺️☺️☺️İyi yapmışsın iyi
------
Bana diyeceğin bir şeyler yok mu bende bugün oylarımı yollayacağım inşallah
Yo tabii ki de mesaj yerine ulaşmıştırGamsız Hayat diyoruz zaten dememe gerek var mı @AteşBöceği ☺️☺️☺️☺️
Ama tatlı adamım dimi amca @The_ErinchOylarımı tekrardan düzenleyip yolladım.
Herkese başarılar diliyorum.
------
Yaw Denizzzz anındaaaa başlamışınnn gene, oyunlara gelmeyin @Turkuazz @Gerekli24 🤭🤭🤭🤭 Not: Verdiğim oyu görünce çerçeve yapmak isteyebilirsin dayıoğlu 😁😁😁
Bu arada @Tolstoyevski Haydi bakalım devam ediyoruz, sevindim 🧿 Son 3 hafta bakalım Kışın Açan Güneş Neler edecek sana 😁🤭 @denizz19 @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli Fedai
@Dosi Şahane oylarını bekliyorum canım, İsveç her daim en sevdiğimiz ülkeler arasındadır, renkleri zaten harikadır ☺️☺️☺️😁
@kerem 3 kere falan oy yollamışımdır ama en son yolladığım geçerlidir. Sanada kolay gelsin tekrardan.
@Cervantes @Turkuazz Oylarınızı bekliyoruz 😇
Herkese Hayırlı Cumalar,
Herkese iyi forumlar
Kolay gelsin.