The_Erinch
Favori Üye
Okunmuşuzzz bizzzzBizde can çekişe çekişe yarısıyoruz yaşlı sincap yaşlı balık olarak
İyi nefes varmıs bizdede bir çıkmadı
Okunmuşuzzz bizzzzBizde can çekişe çekişe yarısıyoruz yaşlı sincap yaşlı balık olarak
İyi nefes varmıs bizdede bir çıkmadı
Hala bekliyoruz farkındaysan.
Az sabret şarkıyı dinliyorum Maalesef her şeye yetişen yarışmacıların gibi hızlı değilimHala bekliyoruz farkındaysan.
Gençlere yol vermek istiyormuş abicim. Aynı hassasiyeti senden de bekliyoruz. @Çiğdem
Dua et ki 11 haftadır sana rehberlik yapıyorum, 1 gün bile teşekkür etmedin.Az sabret şarkıyı dinliyorum Maalesef her şeye yetişen yarışmacıların gibi hızlı değilim
Aaaa özel mesajlara gir aç da oku, orada kuru kuru teşekkür de etmemiştim halbuki.Gençlere yol vermek istiyormuş abicim. Aynı hassasiyeti senden de bekliyoruz. @Çiğdem
------
Dua et ki 11 haftadır sana rehberlik yapıyorum, 1 gün bile teşekkür etmedin.
Olsun yine de değer. Hem yeni yarışmacı olduğun için en çok senin üstünde durdum pişman da değilim.Aaaa özel mesajlara gir aç da oku, orada kuru kuru teşekkür de etmemiştim halbuki.
İlk cümleyi anlamadım da boşver. Yaaa ben gibi birinin üstünde duran kim pişman olmuş acabaaa.Olsun yine de değer. Hem yeni yarışmacı olduğun için en çok senin üstünde durdum pişman da değilim.
Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.İlk cümleyi anlamadım da boşver. Yaaa ben gibi birinin üstünde duran kim pişman olmuş acabaaa.
Ya ama şu mesajlara bakınca cidden övülmeyecek gibi birini mi görüyorsun? Benim her şeyim dört dörtlük de kalbim 💔 oldu.Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.
Bir kere de kendini övmesen. Bu konuda övülecek herhangi bir yanın yok çünkü.
Denıııızz sana beste yaptımDiğer şarkıcılar neden paylaşmıyor @kerem
Tabii ki 4/4'lük bir insansın. Ama MS'de hala yol katetmen lazım. Doğruya doğru.Ya ama şu mesajlara bakınca cidden övülmeyecek gibi birini mi görüyorsun? Benim her şeyim dört dörtlük de kalbim 💔 oldu.
O mesajda neye güldün, bana kötü söz söylenmesi hoşuna mı gitti?
Bilmem, kendilerine sor istersen.Diğer şarkıcılar neden paylaşmıyor @kerem
Dalga geçiyorsun canım, ben gibi. Bak yolumu ne güzel katediyorum.Tabii ki 4/4'lük bir insansın. Ama MS'de hala yol katetmen lazım. Doğruya doğru.
Güldüm mü 😱 asla hoşuma gitmez saçmalamaO mesajda neye güldün, bana kötü söz söylenmesi hoşuna mı gitti?
Neden geri çektin be Şu konuda artık kendim gibi davranmam lazım, 12 haftadır alışamadınız bana.Güldüm mü 😱 asla hoşuma gitmez saçmalama
Yeni yarışıyor, doğal karşılamak lazım.