The_Erinch
Favori Üye
Ben puanlarımı buraya yazayım..İsteyen istediğini alsın bence öyle yapalım 🤪🤪🤪🤪
Bu işin sonu yok.... Çok uzadı çünkü.
Bu işin sonu yok.... Çok uzadı çünkü.
Ben yine antilerle uğraşmaya devam ederim kaderim bu sanırımToplansak efsane olur..
Aa oralardan korona'sı, HIV virüsü her şeyi çıkar@XanTier de bizle eğlenmeyi seviyor abicimGargamelle azman sanıyor sanırım ikimizi kapımıza dayanıyor sürekli muşmula suratıyla
------
Tayfayı toplarız belki 90lar gecesi gibi olur
------
Hahah Aaa doğru diyor @slhttnmtl virüste var
Vakiit bulamadım için hemen oylamıstım yine abicimDevam ediliyorsa.. Son durum hakkında bir bilgi verilip, tekrar oylama başlatılmalı gibime geliyor.
@kerem @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem
Vallahi bende oy vereceğim inşAllah bir umut var içimde... @denizz19 yüksek vereceğim, bende inanmıyorum ama öyle olacak gibi 🤭🤭🤭 tabi halen bir deniz varsa 😂😂😂Vakiit bulamadım için hemen oylamıstım yine abicimTekrar oylamayla upraşmayız inş oylarım gayet iyi
Bizi üzmemen ilgilendiriyor bizi abicim başkasının oyu hanemize yazılmadığı içinVallahi bende oy vereceğim inşAllah bir umut var içimde... @denizz19 yüksek vereceğim, bende inanmıyorum ama öyle olacak gibi 🤭🤭🤭 tabi halen bir deniz varsa 😂😂😂
Japonu severiz 🥷Bizi üzmemen ilgilendiriyor bizi abicim başkasının oyu hanemize yazılmadığı için
Özel jüriyi kızdırmayın
Özelliğini göstermenin tam zamanı bence toparlaÖzel jüriyi kızdırmayın
Bu hafta yaşlı balık ve yaşlı sincabı ızgara yapacağız..@The_Erinch @Çiğdem
------
Yarışmadan çekildiğine göre sana 1 verelim
Abi bu hafta yine stresli olacaksınız gibi@Çiğdem
Yaşlılar finaleStres bizim göbek adımız... Biz rahatız olm.. Gençler düşünsün dimi kız sincap @Çiğdem
Bir sözümle her şey değişir miÖzelliğini göstermenin tam zamanı bence toparla
Çok sopa yersin arkanda olan @The_Erinch akvaryumuna bende ağacıma kaçarımBir sözümle her şey değişir mi
Özel jüriye bir şey yapamazlar
Albüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnmSezen'i @xemrexxx çalmaya çalışıyordu benden
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozamanÖzel jüriye bir şey yapamazlar
SEZEN BENİMDİR... BENİM KALACAK..Albüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnm
------
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozaman
Yoksa kullanmadın özel güçlerinmi var
Tamam sende tekrar al gel inş bir gün yaparızSEZEN BENİMDİR... BENİM KALACAK..
Özel güçlerimiz var ama kullanamıyoruzAlbüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnm
------
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozaman
Yoksa kullanmadın özel güçlerinmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?