The_Erinch
Favori Üye
Ben puanlarımı buraya yazayım..İsteyen istediğini alsın bence öyle yapalım 🤪🤪🤪🤪
Bu işin sonu yok.... Çok uzadı çünkü.
Bu işin sonu yok.... Çok uzadı çünkü.
Ben yine antilerle uğraşmaya devam ederim kaderim bu sanırımToplansak efsane olur..![]()
Aa oralardan korona'sı, HIV virüsü her şeyi çıkar@XanTier de bizle eğlenmeyi seviyor abicim![]()
![]()
Gargamelle azman sanıyor sanırım ikimizi kapımıza dayanıyor sürekli muşmula suratıyla
![]()
![]()
------
Tayfayı toplarız belki 90lar gecesi gibi olur![]()
![]()
------
Hahah Aaa doğru diyor @slhttnmtl virüste var![]()
![]()
![]()
Vakiit bulamadım için hemen oylamıstım yine abicimDevam ediliyorsa.. Son durum hakkında bir bilgi verilip, tekrar oylama başlatılmalı gibime geliyor.
@kerem @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem
Vallahi bende oy vereceğim inşAllah bir umut var içimde... @denizz19 yüksek vereceğim, bende inanmıyorum ama öyle olacak gibi 🤭🤭🤭 tabi halen bir deniz varsa 😂😂😂Vakiit bulamadım için hemen oylamıstım yine abicimTekrar oylamayla upraşmayız inş oylarım gayet iyi
![]()
![]()
![]()
Bizi üzmemen ilgilendiriyor bizi abicim başkasının oyu hanemize yazılmadığı içinVallahi bende oy vereceğim inşAllah bir umut var içimde... @denizz19 yüksek vereceğim, bende inanmıyorum ama öyle olacak gibi 🤭🤭🤭 tabi halen bir deniz varsa 😂😂😂
Japonu severiz 🥷Bizi üzmemen ilgilendiriyor bizi abicim başkasının oyu hanemize yazılmadığı için![]()
![]()
![]()
Özel jüriyi kızdırmayın![]()
Özelliğini göstermenin tam zamanı bence toparlaÖzel jüriyi kızdırmayın![]()
Bu hafta yaşlı balık ve yaşlı sincabı ızgara yapacağız..@The_Erinch @Çiğdem
------
Yarışmadan çekildiğine göre sana 1 verelim
Abi bu hafta yine stresli olacaksınız gibi@Çiğdem
Yaşlılar finaleStres bizim göbek adımız... Biz rahatız olm.. Gençler düşünsün dimi kız sincap @Çiğdem
Bir sözümle her şey değişir miÖzelliğini göstermenin tam zamanı bence toparla![]()
![]()
![]()
Çok sopa yersin arkanda olan @The_Erinch akvaryumuna bende ağacıma kaçarımBir sözümle her şey değişir mi![]()
Özel jüriye bir şey yapamazlar
Albüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnmSezen'i @xemrexxx çalmaya çalışıyordu benden![]()
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozamanÖzel jüriye bir şey yapamazlar![]()
SEZEN BENİMDİR... BENİM KALACAK..Albüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnm![]()
![]()
------
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozaman![]()
![]()
Yoksa kullanmadın özel güçlerinmi var![]()
Tamam sende tekrar al gel inş bir gün yaparızSEZEN BENİMDİR... BENİM KALACAK..
Özel güçlerimiz var ama kullanamıyoruzAlbüm de şampiyon olmustuya baya sinir etmişti seni cnm![]()
![]()
------
Hhaha tamam sana güveniyoruz ozaman![]()
![]()
Yoksa kullanmadın özel güçlerinmi var![]()