eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Bugün yaşanan kötü olaylardan ötürü yetkili kişilerle karşılıklı anlaşmaya vararak özür diledik.
Şu yukarıdaki çoğul ne ozaman? Yetkili kişilerle dediğin kimler? Özür diledim yazmıyor. Özür diledik yazıyorsun. Konuda 'Jürilikten çıkarmam hataydı özür dilerim' yeterli olacaktı. Dm'den konuşulan da buydu. Orda anlaşmaya varmadık. Hemen mesajda anlaşmaya vardık jüri olmaya devam edecek yazmışsın.
Olanlardan ötürü anlaşmaya varıp özür dilediğimizi söyledim. Kimse karşılıklı olduğunu iddia etmedi. Bunu nereden çıkarıyorsun Allah aşkına?

Yarışmacılar mağdur olmasın diye duyuru yapıldı zaten. Gereken konuşmayı özelden yaptık ve olanları konuda duyurdum. Artık yarışmada olmak ister misiniz olmak istemez misiniz gerisi size kalmış. Biz üstümüze düşeni yaptık. :X
------

Tüm gün forumda vaktimi bu olaya ayırdım başımda ağrıdı. Artık son mesajım bu.
Forumda eğlenmeye geliyoruz. Ben buraya kişiliğime laf atılsın diye takılmıyorum (Dm yoluyla iletilen mesajdan da bahsediyorum). Yarışmacılar mağdur olmasına diye sadece jürilik kısmına odaklandım. Birine yarışmada taraflısın demek ile birinin genel olarak kişiliğine laf atmak apayrı detaylar. Sadece taraflı olduğunu ima edende tek ben değildim.
İyi geceler herkese.

Son düzenleme:
@Çiğdem in yaptığı helvayı yersek hepimizin helvası kavrulur :A @serhatt

Yetişemedik desene..
Ama hortlar şimdi :F :F :F @xemrexxx @Çiğdem
------

Bak bu cevabı bekliyordum... en iyisi ben akvaryumumda çeşitli bitkileri yemeye devam edeyim :A:F

Aaa yok ayol can sisterım yemek yapmakta iyidir. :A
------

Zor biraz o hortlama işi. :A
Şefiz diye gidipte bir helva bile yapamıyorlar şeflerin programında :A :A :A

En iyisini yaparım tabikide köyde sık sık yapar dağıtırız ama sadece sisterime size yok :Z :Z :Z

başkası ile olan konuşmamda alıntı edip olayı farkı yere çekti.Rengini belli ediyorsun dedim diye bana laf atıp derhal özür dile dedi. Ertesi gün jürilikten aldı. Dm'dende özür bekledi ama ben özür dilemedim çünkü özür dilenecek bir şey yapmadım ve konuya karşılıklı özür dilediğimizi, anlaştığımızı yazmış. Benim bundan konuda haberim oldu.
Bana edinilen hakaretleri kenara bıraktım. Sırf taraflı davrandığını ima ettim diye jürilikten çıkarma durumunun hata olduğunu konuya yaz ve özrünü belirt belirt tatlıya bağlansın dedim. O da sırf yarışma aksamasın diye. Ama başka şeyler yazmış. Bugün Özgür dahil daha öncede ona taraflı davranıyorsun diyenler olmasına rağmen sert üslup ile karşılaşan ve. Oldum ve kişisel mevzusunu yarışmaya yansıtıp jürilikten çıkaran kendisi. Bu tavır objektif bir tavır değildi zaten.
Konuda kibarca yaklaştığını yazmıştı ama aksine kişiliğime laf attı bir kaç kez. Olay bu @Araf
Seni anladım ben zaten ama ancak @kerem başka bir şey yazıyor ne dönüyor anlamış değilim herkese iyi geceler diyecek bir şeyim yok daha sonra oy versem mi vermesem mi karar vereceğim

• Güldürdün
Reactions: Dosi and denizz19
Onun yerine @Maskeli Fedai geçmiş diyorlar 😁😁😁😁 @xemrexxx @Çiğdem @Özgür
Maskeli mi aman aman uzaktan izlesin o @Tolstoyevski daha iyi puan veriyor bana :A @Maskeli Fedai
Benim niye haberim yok :A
All starda deniz sıla ben Musti @xemrexxx yıldız @mrt-06 sezen maskeli tarkan @eskici Gülşen herkes eskisi gibi menejerliğini yaptıklarıyla şu forumun yeni döneminde tekrar denesin 2015 çok eski reelin 90ları gibi kaldı forumda :A :A :A @kerem

Bende eğlenip, kafamı dağıtıyorum her hafta.. Tüm işimi gücümü bırakıp.. Umarım bu kadar gelinmişken 3 hafta daha ittirebiliriz. Bu hafta beğeni atmadın bana, gene mi 1 vereceksin be adam 😁🤭😁🤭 @Çiğdem
Bilmediğim bir şarkı olduğu için, dinlemeden fikir edinemem :A
@XanTier de bizle eğlenmeyi seviyor abicim :A :A :A Gargamelle azman sanıyor sanırım ikimizi kapımıza dayanıyor sürekli muşmula suratıyla :A :A :A
------

O yıllar özlendi..
Tayfayı toplarız belki 90lar gecesi gibi olur :Z :Z :Z
------

Aa onun eli nelere nelere değiyordur, sen bana bir kaba koy alıp götüreyim işte vicdansız. :A
Zıkkım yesin o. :A
Hahah Aaa doğru diyor @slhttnmtl virüste var :A :A :A