Geldim amcacım @The_Erinch ben yarıştayım @Tolstoyevski de yarışıyordur herhalde
Onun yerine @Maskeli Fedai geçmiş diyorlar 😁😁😁😁 @xemrexxx @Çiğdem @ÖzgürGeldim amcacım @The_Erinch ben yarıştayım @Tolstoyevski de yarışıyordur herhalde
Benim niye haberim yok
Oldu işte 🤭🤭🤭Benim niye haberim yok
Allah'tan kork be, iyi verdim hep..Maskeli mi aman aman uzaktan izlesin o @Tolstoyevski daha iyi puan veriyor bana @Maskeli Fedai
Şu an son durum ne bilmiyorum ama Dosi durumu ne oldu ben bilmiyorum ona göre karar vereceğim devam.tamam durumunuAllah'tan kork be, iyi verdim hep..
Valla Dosi'ye yapılan haksız durumun geçtiğini düşünüyordum ben ama eğer aynı şekilde devamsa ben de yarışmak istemiyorum.Devam ediliyorsa.. Son durum hakkında bir bilgi verilip, tekrar oylama başlatılmalı gibime geliyor.
@kerem @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem
@kerem Tarkan'ın yarışmadan ayrılması sonrası Merve Özbey'i de çıkarır mısın madem bir anlaşma durumu yok ben de yarışmak istemiyorum. Hiçbir yapıcı halin yok çünkü Alos ile olan takılma durumu bizim aramızdaki şey. Kaldı ki MS'nin formatı bu zaten düşük puan verenlere laf atılır gerekirse her hafta. Ne var ki bunda? Dosi ile sulh yolu sağlanmıyorsa ben de yokum. Kişisel meseleleri buraya yansıtmaya gerek yok. Cevabını bekliyorum.Tarkan konudan çıkarılmış..
Yarışma tam gaz devam ediyor abicim. Oylama bu sabah başladı ve oylar gelmeye de devam ediyor. Konuyla ilgili birazdan açıklama yapmayı düşünüyorum sadece. Bununla ilgili halen görüşme halindeyiz.Devam ediliyorsa.. Son durum hakkında bir bilgi verilip, tekrar oylama başlatılmalı gibime geliyor.
@kerem @denizz19 @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem
Yarışma zaten malamat olmuştu bu sezon, bu olaylar da üstüne tuz biber oldu, bir daha olmamalı zira tadı çoktan kaçtı devri de çoktan geçti.Bu oyunlara gelmeyin eleneceğini anlayan @denizz19 ve @Çiğdem elenerek şutlanmak yerine yarışmaya erken final yaptırmaya çalışıyorlar @mrt-06 anlatsın bunların ciğerini bilir anlatsın oyun böyök yigen @serhatt @Özgür @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies @The_Erinch @Aserat @phoebebuffay @Alos @slhttnmtl
Bu çok iyi oldu çünkü açıkçası tartışma bir yana çıkması konusunda hiç hoşlanmamıştım böyle ufak tartışmanın daha da büyümemesi güzel oldu.- DUYURU -
İyi akşamlar,
Bugün olan tüm olaylardan sonra üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Bu anlamda iki tarafında anlaşmaya varması kanaatine vardık ve bugün olanlardan sonra tartışmanın nedeni olan kişilere zeytin dalı uzattık. Bugün yaşanan kötü olaylardan ötürü yetkili kişilerle karşılıklı anlaşmaya vararak özür diledik. @Dosi bu haftadan itibaren yarışmamızda jüri üyesi olarak yer almaya devam edecektir. MusicSurvivor, 10. sezon 12. hafta sonuçları çift eleme heyecanıyla kaldığı yerden devam edecektir. Oylarınızı merakla bekliyoruz!
Öyle bir durum yok. Şaşırdım yazıyaBu çok iyi oldu çünkü açıkçası tartışma bir yana çıkması konusunda hiç hoşlanmamıştım böyle ufak tartışmanın daha da büyümemesi güzel oldu.
Ne diyeceğimi bilmiyorum inanÖyle bir durum yok. Şaşırdım yazıya
Montenegro kazanacak benceGerçekten error verdim 🤷 En iyisi Milli Takımı izlemeye devam edeyim.
Bu çok iyi oldu çünkü açıkçası tartışma bir yana çıkması konusunda hiç hoşlanmamıştım böyle ufak tartışmanın daha da büyümemesi güzel oldu.
Gerçekten error verdim 🤷 En iyisi Milli Takımı izlemeye devam edeyim.
Öyle bir durum yok. Şaşırdım yazıya
Özelden yapılan konuşma sonrası gereken duyuru yapılmuıştır. Bizzat kendisiyle konuştum.Montenegro kazanacak bence
Buradan kendisi net söylemediği sürece bir şey diyemeyeceğimÖzelden yapılan konuşma sonrası gereken duyuru yapılmuıştır. Bizzat kendisiyle konuştum.
Olm sen nasıl adamsın 🤭🤭🤭Montenegro kazanacak bence