eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Alos'un puanlarını sorgulamamız Alos'un bile zoruna gitmiyor sen niye dert ettin ki kendine bu kadar Kerem :A

Aha bi sen kalmıştın hoş geldin :F

Yoo gidiyor :A kim demiş gitmediğini :Agitmeseydi seninle kavga etmezdim dimi :A
Yalnız ben daha dün yazdım Alos'a üstelik 1 verme olayı değil sevmediğimiz şarkıcılar vs örnek verdim ve o tartışmadan sonra Alos benim profilimdeki paylaşıma cevap yazmıştı şakalaştık. Tüm dünkü yazışmalar sonrasıydı.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Yalnız ben daha dün yazdım Alos'a üstelik 1 verme olayı değil sevmediğimiz şarkıcılar vs örnek verdim ve o tartışmadan sonra Alos benim profilimdeki paylaşıma cevap yazmıştı şakalaştık. Tüm dünkü yazışmalar sonrasıydı.
Evet piizli misin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Arkadaşlar siz hâlâ bu yarışmada şarkılara göre mi oy verildiğini düşünüyorsunuz? :D Elendiğim hafta yazdıklarımdan sonra bir şey değişmedi üstüne saflar daha da sıklaştı. :D

Bir eğlence yarışmasını bile düzgün ve kurallara uygun yapamıyorsunuz. Bazı kişilerin forum dışındaki hayatlarını çok merak ediyorum. Hatta bazılarının forum dışında hayatları olduğundan da şüpheliyim. Arkadaşlar burası sadece bir televizyon/sinema forumu o yüzden çok kasmanıza gerek yok. Dışarıda gerçek bir hayat yaşayabilirsiniz. :)

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Taraflı olduğun için beni çıkardın. pop müziği rock müzikten daha çok seviyorum diye ama sevdiğim şarkılar olunca yer değişiyor.Bak sana objektif olmadığını söyleyen Özgür'de var. Onu da çıkar?
Bu arada ilettiğin mesajı aldım. Kendini çok üstün görüyorsun. Eleştirilere açık ol.
Senden bu tavrın için özür bekliyorum. Bu arada senin gibi emir verip 'hemen benden özür dile' gibi bir üslup ilede yazmıyorum. Yazdığın o üsluplara değil, sırf eleştirildiğin için yarışmadan çıkardığın için özür bekliyorum.
Verdiğim 2-3 örnekten sonra bana taraflı dediğin için bu tavrı aldım. Şu an hala neden algı yaratmaya çalışıyorsun? Sırf pop sevmiyorum diye seni çıkardığımı iddia etmen trajikomik bir durum. Konu senin gelip yarışmayı sabote etmendi. Geçen sezonlarda jüri üyesi olman için elimden geleni yaptım. Daha önce MS'de jüri üyesi değildin ve bu durum aramızda olan samimiyetimizden dolayı beni gerçekten üzmüştü.

Dün bana söylediklerinden sonra ben özür bekliyorum. Ayrıca orada senden rica ettim ama sen, benim sana emir verdiğimi iddia ettin. Geçen gün sen alınma diye özelden sana açıklama bile yapmıştım halbuki. Şimdi de kendimi çok üstün gördüğümü iddia ediyorsun. Bence bunu tekrar düşün. :)
------

İlk mesajdan ve etiket listesinden beni ve Tarkan’ı da çıkarabilrisin, yarışmadan çekilme kararım kesindir, bu hafta kararına göre formalite olarak Tarkan oylanabilir ve puanı ne olursa olsun diskalifiye olarak yarışmadan çıkarılmış olur böylelikle diğer yarışmacılara da zorluk çıkarmamış olurum iki kişi eleneceğine bir kişi + Tarkan olur yani.

Dosi’ye karşı bu bu sert ve haksız gördüğüm tavrından geri adım atmadığın yani özür dilemediğin sürece MS defterim tamamen kapanmıştır. Bu kararım adına diğer yarışmacılardan beni mazur görmelerini istiyorum, keyfi olarak jürilikten bir ufak tartışma nedeniyle çıkarılma ve tekrar tekrar art niyetten bahsedilme durumunu kabul etmiyorum ve mantıklı bir açıklaması da yok bence.
Sonuç olarak ne oldu şimdi @Dosi Oy kullanıyor o zaman :A
Yediğim bütün laflara rağmen yine de orta yolu bulup oy kullanması için gereken mesajı ilettim. Eğer istemiyorsanız benim yapabileceğim daha da bir şey yok. Özelden mesaj atıp uzlaşmak yerine konuda herkesi etiketleyip böyle bir açıklama yapmak bütün durumu ortaya seriyor zaten.

Son düzenleme:
Verdiğim 2-3 örnekten sonra bana taraflı dediğin için bu tavrı aldım. Şu an hala neden algı yaratmaya çalışıyorsun? Sırf pop sevmiyorum diye seni çıkardığımı iddia etmen trajikomik bir durum. Konu senin gelip yarışmayı sabote etmendi. Geçen sezonlarda jüri üyesi olman için elimden geleni yaptım. Daha önce MS'de jüri üyesi değildin ve bu durum aramızda olan samimiyetimizden dolayı beni gerçekten üzmüştü.

Dün bana söylediklerinden sonra ben özür bekliyorum. Ayrıca orada senden rica ettim ama sen, benim sana emir verdiğimi iddia ettin. Geçen gün sen alınma diye özelden sana açıklama bile yapmıştım halbuki. Şimdi de kendimi çok üstün gördüğümü iddia ediyorsun. Bence bunu tekrar düşün. :)
1: taraflı dedim diye çıkardığını kabul ediyorsun demek güzel. Ozaman yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım demeyeceksin. Sana taraflısın diyenlere aynı hareketi yap.

2: sabote eden kendin oldun. Gelip mesajımı alıntı edip sorguladın beni ve aldığın mesaj sonrası demediğini bırakmadın. Bana en son cevabında olay büyümesin diye sadece güldürü atıp geçtim ama sonra bu konuda Tols'a olan cevanında hâlâ aynı üslup olmuş li onu bugün gördüm.

3: daha önce MS jüri üyesi olmadığımı kim söyledi? Ben senelerce jürilik yaptım. Kadrolu jüriydim yani. Sadece 2 sezon olmadım. Yine aslı olmayan bir yazı.

4: derhal benden özür dile bir emir ifadesidir. Bana emrettin.

5: bana ilettiğin mesajda maşallah baya kışkırtıcı mesajlar vardı. Kendini üstün görme durumunu bundan dolayı yazdım.
------

Bu arada @kerem kaç kere kibarca davrandım dedin. Lütfen Tolstoyevski'ye yazıp bunu Dosi'ye ilet dediğin mesajı tamami ile atarmısın buraya. Olaya gerçekten iyimser ve kibarca davrandın mu görsün herkes. Orda ayrı yazıp burda orta yolu buldum falan demeler çok çelişkili

Son düzenleme:
Haksızlıklarından bahsedeyim o zaman biraz: bahsi geçen yarışmacılardan biri banlandığında yarışmayı sunmuyorum diye rest çekmiştin bilmem hatırladın mı? Ya da geçen sezon biricik kankan sokak sanati Buray ve benle dalga geçti diye ben de en sonunda patlayıp kendisiyle tartıştım diye haksız olmasına rağmen bana sokak sanati'ni savunmuştun. Sen onu kışkırttın demiştin bir de. :F Daha sayayım mı? Bu sezonda da örnekleri çok, geçen sezondan da. Ki geçen sezon bunun yüzünden senle tartışmıştık da. Arkadaşın foruma döndü diye yarışma ortasında kural değiştirip yarışmacı sokmuştun. :F

Bu arada konuyu niye sunuculuğa getirdin? Kolay olmadığını biliyorum. Sürekli bir şeylere sıkışınca kolaysa sen gel yap demeni anlamıyorum. :)

Hiç de hoş bir dile ifade etmemişsin bence. Direkt tartışmaya girmişsin. Konu amacından saptırılmamış ki senin taraf tuttuğunu söylemiş ben de söylüyorum bunu. Yer yer taraf tuttuğunu düşünüyorum ki dile de getirdim. Belli yarışmacıları daha fazla savunuyorsun mesela bir sunucu olarak. :) Benim bakış açım gayet de objektif. Sesimizi çıkardık diye şimdi de biz mi objektif olmadık. :F Tüh keşke seni ve o düşük puan veren taraflı isimleri şakşaklasaydım o zaman objektif olurdum. :)

Haklı olsaydın burada durup sonuna kadar konuşurdun ama konuyu kapatmayı tercih ederek tavrını ve durumunu belli etmiş oldun. :)
Ben sunmuyorum demedim o hafta ben sunmuyordum zaten. @Emre Ozansoy sunuyordu ve o zaman da @12.Adam'ı boşu boşuna elememe ihtimalini göz önüne almak için sadece 1 gün erteledik. Bunun da açıklamasını yaptım zaten. Bildiğin halde niye bunu neden yanlış lanse ediyorsun? :) 3 yıl önceki konuları neden açıyorsun şimdi? @sokak sanati'nin kankam olduğunu nereden biliyorsun? Ki @sokak sanati o zaman yarışmacı bile değildi. :) Geçen sezon yaptığımın hata olduğunu farkedip oylama yapmıştım zaten. Şuan burada konuyu saptırmakla yetinmeyip '':F'' emojileriyle ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına? Kendine gel. :)

Çok güzel bir dille ifade ettim. Hatta o kadar düşünceliyim ciddi görünmemek için yanına ':A' emojisini bile koydum. Konu @Alos'un mesajından saptırılıp benim taraf tutulduğumu söylenmişse bu konunun saptırıldığı anlamına geliyor. Buradan da senin bakış açının objektif olmadığını anlayabiliriz. :)

Susmak anlayana cevaptır bazen, burada ölümüne kendimi savunmak gibi bir baçam yok. Bununla da durumumu belli etmiş olmuyorum. Sen objektif bakamıyorsun çünkü. :D

Ben sunmuyorum demedim o hafta ben sunmuyordum zaten. @Emre Ozansoy sunuyordu ve o zaman da @12.Adam'ı boşu boşuna elememe ihtimalini göz önüne almak için sadece 1 gün erteledik. Bunun da açıklamasını yaptım zaten. Bildiğin halde niye bunu neden yanlış lanse ediyorsun? :) 3 yıl önceki konuları neden açıyorsun şimdi? @sokak sanati'nin kankam olduğunu nereden biliyorsun? Ki @sokak sanati o zaman yarışmacı bile değildi. :) Geçen sezon yaptığımın hata olduğunu farkedip oylama yapmıştım zaten. Şuan burada konuyu saptırmakla yetinmeyip '':F'' emojileriyle ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına? Kendine gel. :)

Çok güzel bir dille ifade ettim. Hatta o kadar düşünceliyim ciddi görünmemek için yanına ':A' emojisini bile koydum. Konu @Alos'un mesajından saptırılıp benim taraf tutulduğumu söylenmişse bu konunun saptırıldığı anlamına geliyor. Buradan da senin bakış açının objektif olmadığını anlayabiliriz. :)

Susmak anlayana cevaptır bazen, burada ölümüne kendimi savunmak gibi bir baçam yok. Bununla da durumumu belli etmiş olmuyorum. Sen objektif bakamıyorsun çünkü. :D
Sunmuyorumdan kastımı anladın. Ban kalkmazsa Ms yok diyen sendin. :F Çok şükür ki ben hiçbir şeyi unutmuyorum. 3 yıl önce de değildi o kadar geçmedi üstünden. Haksızlık yaptığımı nerede gördün dedin, ben de gördüğüm noktaları söyledim. İstersem 5 sezon önceki olayı da açarım. Hadi ya kankan değil miydi? Tüh kankan değilse o zaman boşa savunmuşsun haksız olduğu halde. Bu daha kötü bir davranış. :F

Pardon kendine gel derken? Sen kendinde bu üstten konuşma hakkını nereden buluyorsun? Yarışmanın sunucusu olmana güvenip böyle üstten konuşamazsın. Bana “kendine gel”, Dosi'ye "Hemen özür dile" falan hayırdır ne bu tavırlar? Bir de kendini hoş bir şekilde ifade ettiğini savunuyorsun. :)

Konuyu saptıran sen oluyorsun o zaman? Dosi Alos'a cevap vermişti sen bir anda başka yerlere çektin hatırlatırım. :) Güzel saptırdın ama konuyu bak mesela üstteki mesajında da Dosi'ye sen eskiden MS jürisi değildin lafına getirerek mesela konuyu çok başka yerlere saptırdın. Çok şükür gayet objektifim. Hem bu olayda hem de yarışma genelinde. Kimseye bilerek her hafta düşük puanlar vermedim. Haftalarca iyi şarkılarla gelen Candan Erçetin'e yüksek puanlar verdiğim gibi zayıf şarkıyla gelince düşük puan verdim mesela. Ya da daha önce yarıştığım ve çok sevdiğim MFÖ'ye sevmediğim şarkısıyla yarıştığında da düşük verdim. Ha bir de sevmediğim Serdar'a da sevdiğim şarkıları gelince objektif bir şekilde yüksek verdim. Ha ama sen burada bir haksızlığa ses çıkardım diye bana objektif diyorsan bu senin zoruna gitmenden kaynaklanır.

Sen objektif bak yeter. :F Mazallah sonra yarışmayı bir anda kaldırırsın falan. :F

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Hellolar aşkolar. :Z

Üzerinden 11 yıl geçse de, hala herkes için Eurovision denince akla ilk gelen şarkılardan olan "We Could Be the Same" ile maNga hepinize müzik şöleni yaşatacak. :Z

2. olarak küçük bir puan farkıyla birinciliği kaçırması hepimiz üçün büyük bir hayal kırıklğı olsa da, bütün bu haksızlıkları unutup bu şarkıya gereken değeri MusicSurvivor-da verelim. :bhr:

For just one night
Sadece bir geceliğine
We could be the same
Aynı olabiliriz

Büyük ihtimalle tam puanım belli oldu

Programın sunucusu olarak tarafsızlığını koruması gereken @kerem in kişisel sebepler, tartışmalar nedeniyle bugüne dek 11 hafta boyunca her hafta vakit ayırarak oy kullanmış olan @Dosi yi etiket listesinden ve jürilikten çıkarmasını kesinlikle kabul edilemez bir tutum olarak görüyorum ve boykot kararı alarak YARIŞMADAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRİYORUM.

Bu haksızlık ve kişisel tutum kesinlikle kabul edilemez.

Ne oldu ya burada

Ne oldu ya burada

angry tom and jerry GIF

Sonuç şarkı dinlemeye geldik ama dert dinliyoruz :A
Bende eğlenip, kafamı dağıtıyorum her hafta.. Tüm işimi gücümü bırakıp.. Umarım bu kadar gelinmişken 3 hafta daha ittirebiliriz. Bu hafta beğeni atmadın bana, gene mi 1 vereceksin be adam 😁🤭😁🤭 @Çiğdem

Bende eğlenip, kafamı dağıtıyorum her hafta.. Tüm işimi gücümü bırakıp.. Umarım bu kadar gelinmişken 3 hafta daha ittirebiliriz. Bu hafta beğeni atmadın bana, gene mi 1 vereceksin be adam 😁🤭😁🤭 @Çiğdem
Bilmediğim bir şarkı olduğu için, dinlemeden fikir edinemem :A