The_Erinch
Favori Üye
2002 den beri 1 kere bile denk gelmedin mi yahu 🙄 İyi dinle o zaman 😁😁😁😁Bilmediğim bir şarkı olduğu için, dinlemeden fikir edinemem
2002 den beri 1 kere bile denk gelmedin mi yahu 🙄 İyi dinle o zaman 😁😁😁😁Bilmediğim bir şarkı olduğu için, dinlemeden fikir edinemem
Biliyorumdur illa ki ama ismini bilmiyorumdur2002 den beri 1 kere bile denk gelmedin mi yahu 🙄 İyi dinle o zaman 😁😁😁😁
Sen zaten elendin şov yapma ama ortalığı karıştırBen de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban
------
Seni kaybetti bizi de kaybetti
------
Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede
Bu da elemini kederini akıtmaya yer arıyor hasbam. SsHaksızlıklarından bahsedeyim o zaman biraz: bahsi geçen yarışmacılardan biri banlandığında yarışmayı sunmuyorum diye rest çekmiştin bilmem hatırladın mı? Ya da geçen sezon biricik kankan sokak sanati Buray ve benle dalga geçti diye ben de en sonunda patlayıp kendisiyle tartıştım diye haksız olmasına rağmen bana sokak sanati'ni savunmuştun. Sen onu kışkırttın demiştin bir de. Daha sayayım mı? Bu sezonda da örnekleri çok, geçen sezondan da. Ki geçen sezon bunun yüzünden senle tartışmıştık da. Arkadaşın foruma döndü diye yarışma ortasında kural değiştirip yarışmacı sokmuştun.
Bu arada konuyu niye sunuculuğa getirdin? Kolay olmadığını biliyorum. Sürekli bir şeylere sıkışınca kolaysa sen gel yap demeni anlamıyorum.
Hiç de hoş bir dile ifade etmemişsin bence. Direkt tartışmaya girmişsin. Konu amacından saptırılmamış ki senin taraf tuttuğunu söylemiş ben de söylüyorum bunu. Yer yer taraf tuttuğunu düşünüyorum ki dile de getirdim. Belli yarışmacıları daha fazla savunuyorsun mesela bir sunucu olarak. Benim bakış açım gayet de objektif. Sesimizi çıkardık diye şimdi de biz mi objektif olmadık. Tüh keşke seni ve o düşük puan veren taraflı isimleri şakşaklasaydım o zaman objektif olurdum.
Haklı olsaydın burada durup sonuna kadar konuşurdun ama konuyu kapatmayı tercih ederek tavrını ve durumunu belli etmiş oldun.
Hadi oradan be elem keder akıtan üye başkasıydı.Sen zaten elendin şov yapma ama ortalığı karıştır
------
Bu da elemini kederini akıtmaya yer arıyor hasbam. Ss
Aaaa taktiklere bak 😱 Ayy neyse dış mihraklar birbirine girdi yiyin birbirinizi yakamoz nerede o da gelsin üçünüz saç saça baş başa kavga edinBu arada benden bilinmesin. Size ayrılın gibi bir şey demedim. Dünkü üst üste yazığı yazılara rağmen oylamada görüşürüz demiştim ama. Mesajlar ortada. Herkes görebilir dünkü yazıları. Bana yazdığı üsluba rağmen cevap vermemiştim en son.
Yaw sen her hafta böyle naif naif gelecek misin abicim. Nasıl dinlendiriyor şarkınHadi oradan be elem keder akıtan üye başkasıydı.
Senin de kullanmayacağım şarkıyı sevesin tuttu.Mesela ben Morve Ötesi bazı şarkıları severim.kara kutu gibi.Manga'yı sevmem.Sonra grup rock müzikleri sevmem.Pop şarkılar eskiler daha iyi.Ben sadece fikrimi söyledim.
Deniz Yıldızı dizisinde duydum kara kutuyu ondan hariç hiç sevmem şarkılarınıSenin de kullanmayacağım şarkıyı sevesin tuttu.
Son durumu bilmiyorum ama ben "Gamsız Hayat" demeye devam ediyorum 😎Bu oyunlara gelmeyin eleneceğini anlayan @denizz19 ve @Çiğdem elenerek şutlanmak yerine yarışmaya erken final yaptırmaya çalışıyorlar @mrt-06 anlatsın bunların ciğerini bilir anlatsın oyun böyök yigen @serhatt @Özgür @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies @The_Erinch @Aserat @phoebebuffay @Alos @slhttnmtl
Snn de işine geldi tabi yaşlı kurt. SsSon durumu bilmiyorum ama ben "Gamsız Hayat" demeye devam ediyorum 😎
Vay be Ameriga'nın oyunlarını erkenden çözmüşsün...Bu oyunlara gelmeyin eleneceğini anlayan @denizz19 ve @Çiğdem elenerek şutlanmak yerine yarışmaya erken final yaptırmaya çalışıyorlar @mrt-06 anlatsın bunların ciğerini bilir anlatsın oyun böyök yigen @serhatt @Özgür @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies @The_Erinch @Aserat @phoebebuffay @Alos @slhttnmtl
Ne işime gelecek be adammm... 2.5 aydır buradayız...kimleri gömdük..vademiz dolduysa bizide gömerler..Snn de işine geldi tabi yaşlı kurt. Ss
Böyle söyleyince çok mutlu oluyorum abi. Sonuçta pek bildiğin bir grup değil öyle demiştin, sevdirebildiysek ne mutlu.Yaw sen her hafta böyle naif naif gelecek misin abicim. Nasıl dinlendiriyor şarkın
Elbette özgürüm ben ilk kez dinliyorum senin grubu...Böyle söyleyince çok mutlu oluyorum abi. Sonuçta pek bildiğin bir grup değil öyle demiştin, sevdirebildiysek ne mutlu.
Kız sana naif mi dedi @The_Erinch 😱 huzurevine gönderilme zamanı gelmiş bununBöyle söyleyince çok mutlu oluyorum abi. Sonuçta pek bildiğin bir grup değil öyle demiştin, sevdirebildiysek ne mutlu.
Aklıma @denizz19 geldi.. Kışın güneşi mi olurmuş diyeCandan Erçetin, Kış Güneşi seviyormuş.. @The_Erinch
@Özgür Bu adam bizide kıskandıKız sana naif mi dedi @The_Erinch 😱 huzurevine gönderilme zamanı gelmiş bunun
Şarkıya demiş okuduğunu anlamıyor musun.Kız sana naif mi dedi @The_Erinch 😱 huzurevine gönderilme zamanı gelmiş bunun
O hep öyle abi sever nifak tohumu ekmeyi.