eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Ben de yarışmadan çekiliyorum Allahına kurban :A
------

Seni kaybetti bizi de kaybetti :A
------

Herkesi yarışmadan çekilmeye davet ediyorum böylece Merve Özbey otomatikman zirvede :F
Sen zaten elendin şov yapma ama ortalığı karıştır :A
------

Haksızlıklarından bahsedeyim o zaman biraz: bahsi geçen yarışmacılardan biri banlandığında yarışmayı sunmuyorum diye rest çekmiştin bilmem hatırladın mı? Ya da geçen sezon biricik kankan sokak sanati Buray ve benle dalga geçti diye ben de en sonunda patlayıp kendisiyle tartıştım diye haksız olmasına rağmen bana sokak sanati'ni savunmuştun. Sen onu kışkırttın demiştin bir de. :F Daha sayayım mı? Bu sezonda da örnekleri çok, geçen sezondan da. Ki geçen sezon bunun yüzünden senle tartışmıştık da. Arkadaşın foruma döndü diye yarışma ortasında kural değiştirip yarışmacı sokmuştun. :F

Bu arada konuyu niye sunuculuğa getirdin? Kolay olmadığını biliyorum. Sürekli bir şeylere sıkışınca kolaysa sen gel yap demeni anlamıyorum. :)

Hiç de hoş bir dile ifade etmemişsin bence. Direkt tartışmaya girmişsin. Konu amacından saptırılmamış ki senin taraf tuttuğunu söylemiş ben de söylüyorum bunu. Yer yer taraf tuttuğunu düşünüyorum ki dile de getirdim. Belli yarışmacıları daha fazla savunuyorsun mesela bir sunucu olarak. :) Benim bakış açım gayet de objektif. Sesimizi çıkardık diye şimdi de biz mi objektif olmadık. :F Tüh keşke seni ve o düşük puan veren taraflı isimleri şakşaklasaydım o zaman objektif olurdum. :)

Haklı olsaydın burada durup sonuna kadar konuşurdun ama konuyu kapatmayı tercih ederek tavrını ve durumunu belli etmiş oldun. :)
Bu da elemini kederini akıtmaya yer arıyor hasbam. Ss

Son düzenleme:
Bu arada benden bilinmesin. Size ayrılın gibi bir şey demedim. Dünkü üst üste yazığı yazılara rağmen oylamada görüşürüz demiştim ama. Mesajlar ortada. Herkes görebilir dünkü yazıları. Bana yazdığı üsluba rağmen cevap vermemiştim en son.
Aaaa taktiklere bak 😱 Ayy neyse dış mihraklar birbirine girdi yiyin birbirinizi yakamoz nerede o da gelsin üçünüz saç saça baş başa kavga edin:A

• Olmamış
Reactions: Yakamoz-Asi
Mesela ben Morve Ötesi bazı şarkıları severim.kara kutu gibi.Manga'yı sevmem.Sonra grup rock müzikleri sevmem.Pop şarkılar eskiler daha iyi.Ben sadece fikrimi söyledim.:A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Böyle söyleyince çok mutlu oluyorum abi. :A Sonuçta pek bildiğin bir grup değil öyle demiştin, sevdirebildiysek ne mutlu. :Z
Elbette özgürüm ben ilk kez dinliyorum senin grubu...
Ben daHa öncede dedim bazı isimlere çok uzağım..dinlediğim türlerden yada gençliğimden olabilir :A :A :A :A :A
Şu dayıoğlunun mervesinin bile 2 şarkısını biliyorum...düşün artık. @denizz19

Yarışdığım isimden belli zaten :bhr::bhr::bhr::bhr: