Saygının bundan haberi yok ama şekerimSaygı duyuyorum tatlım![]()
Saygının bundan haberi yok ama şekerimSaygı duyuyorum tatlım![]()
MFÖ gidici gibi- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
Tabiki belli değil ama ben pek umutlu değilim oylamayı yaparken de düşünmüştüm açıkçasıBelli olmaz daha o.![]()
Umarım gitmez, forumun kapanmasına hazır değilim.MFÖ gidici gibi![]()
Eleme potasından kurtuldun hayırlı olsun. Diğer 3'lü can çekişiyor, hangisi dibi boylayacak bakalım.
Serdar ve Candanı alıp parti yapacağız @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @ÇiğdemNeye eklenmişim ben acaba![]()
Bu gece kapanır, yarın açılır tekrarUmarım gitmez, forumun kapanmasına hazır değilim.![]()
@Silinmiş Üye aşkom karşılıklı iyi puanlar vermişiz. Muazzamsın.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
@bazinga Olursa Gelecek hafta burada olur muyuz bilmiyorum vallaEleme potasından kurtuldun hayırlı olsun. Diğer 3'lü can çekişiyor, hangisi dibi boylayacak bakalım.@Çiğdem
@Silinmiş Üye birbirimize aynı puanı vermişiz, teşekkürler.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
Bu hafta rockçı arkadaşlarını tutası gelmiş, can çekiştiği kişilere de basmış 1'i.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
@BARON男爵 teşekkürler@BARON男爵'un oyları:
İlk defa bu kadar zorlandım çünkü genelde az oy verdiklerim hepsi elendi ve kalan hepsi sevdiğim şarkıcılar.
10.Tarkan - Ölürüm Sana
09.Candan Erçetin - Unut Sevme
08.mor ve ötesi - Oyunbozan
07.MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
06.Pinhani - Dön Bak Dünyaya
05.maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
04.Hadise - Süperman
03.Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
02.Serdar Ortaç - Canıma Minnet
01.Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
Forum her an üstümüze kapanabilir. Daha önce de felaketlerden dönmüştük.
Balkanlaraaaaaaaaaaaaa kocamannnnnn sevgilerrrr@BARON男爵'un oyları:
İlk defa bu kadar zorlandım çünkü genelde az oy verdiklerim hepsi elendi ve kalan hepsi sevdiğim şarkıcılar.
10.Tarkan - Ölürüm Sana
09.Candan Erçetin - Unut Sevme
08.mor ve ötesi - Oyunbozan
07.MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
06.Pinhani - Dön Bak Dünyaya
05.maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
04.Hadise - Süperman
03.Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
02.Serdar Ortaç - Canıma Minnet
01.Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
Kafasına saksı düşmüş .Bu hafta rockçı arkadaşlarını tutası gelmiş, can çekiştiği kişilere de basmış 1'i.![]()