Saygının bundan haberi yok ama şekerimSaygı duyuyorum tatlım
Saygının bundan haberi yok ama şekerimSaygı duyuyorum tatlım
MFÖ gidici gibi- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
Tabiki belli değil ama ben pek umutlu değilim oylamayı yaparken de düşünmüştüm açıkçasıBelli olmaz daha o.
Umarım gitmez, forumun kapanmasına hazır değilim.MFÖ gidici gibi
Eleme potasından kurtuldun hayırlı olsun. Diğer 3'lü can çekişiyor, hangisi dibi boylayacak bakalım. @Çiğdem
Serdar ve Candanı alıp parti yapacağız @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @ÇiğdemNeye eklenmişim ben acaba
Bu gece kapanır, yarın açılır tekrarUmarım gitmez, forumun kapanmasına hazır değilim.
@Silinmiş Üye aşkom karşılıklı iyi puanlar vermişiz. Muazzamsın.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
@bazinga Olursa Gelecek hafta burada olur muyuz bilmiyorum valla @Çiğdem @Emre Ozansoy @xemrexxxEleme potasından kurtuldun hayırlı olsun. Diğer 3'lü can çekişiyor, hangisi dibi boylayacak bakalım. @Çiğdem
@Silinmiş Üye birbirimize aynı puanı vermişiz, teşekkürler. Ve inşallah elenmezsin.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
Bu hafta rockçı arkadaşlarını tutası gelmiş, can çekiştiği kişilere de basmış 1'i.@Silinmiş Üye'un oyları:
9 Manga
8 Mor ve Ötesi
7 Tarkan
6 Candan Erçetin
5 Pinhani
4 Hadise
3 Merve Özbey
2 Serdar Ortaç
1 MFÖ
@BARON男爵 teşekkürler@BARON男爵'un oyları:
İlk defa bu kadar zorlandım çünkü genelde az oy verdiklerim hepsi elendi ve kalan hepsi sevdiğim şarkıcılar.
10.Tarkan - Ölürüm Sana
09.Candan Erçetin - Unut Sevme
08.mor ve ötesi - Oyunbozan
07.MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
06.Pinhani - Dön Bak Dünyaya
05.maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
04.Hadise - Süperman
03.Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
02.Serdar Ortaç - Canıma Minnet
01.Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
Forum her an üstümüze kapanabilir. Daha önce de felaketlerden dönmüştük.
Balkanlaraaaaaaaaaaaaa kocamannnnnn sevgilerrrr @BARON男爵@BARON男爵'un oyları:
İlk defa bu kadar zorlandım çünkü genelde az oy verdiklerim hepsi elendi ve kalan hepsi sevdiğim şarkıcılar.
10.Tarkan - Ölürüm Sana
09.Candan Erçetin - Unut Sevme
08.mor ve ötesi - Oyunbozan
07.MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
06.Pinhani - Dön Bak Dünyaya
05.maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
04.Hadise - Süperman
03.Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
02.Serdar Ortaç - Canıma Minnet
01.Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
Kafasına saksı düşmüş .Bu hafta rockçı arkadaşlarını tutası gelmiş, can çekiştiği kişilere de basmış 1'i.