@pompy bu hafta yine @denizz19'a kıyak geçmişsin.Forumumuzun senaristi @pompy'nin oyları:
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 5 puan
Candan Erçetin - Unut Sevme 6 puan
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 10 puan
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 7 puan
Tarkan - Ölürüm Sana 3 puan
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 4 puan
mor ve ötesi - Oyunbozan 8
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da 2
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 1 puan
Hadise - Süperman 9 puan
Çapkın asla 1 i hak etmiyordu @The_ErinchAlıştım artık Sherlocka... Renkler ve zevkler. Saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.. 3 haftadır 1 veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
3 demek istedin?2. PUAN DURUMU 22.19'DA!
Çaktırma bende çok seviyorum.Ay aşkom bi zamanlar bu şarkısı en favori şarkımdı.![]()
Neye eklenmişim ben acaba
Evet, diğer tarafa konu açınca karışıklık olmuş.3 demek istedin?![]()
Reis in sağı solu belli olmuyor.@pompy geçen hafta tam verip bu hafta 1 vermen üzdü.![]()
Abim bu hafta biraz gülmeye ihtiyacın var senin 😉Alıştım artık Sherlocka... Renkler ve zevkler. Saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.. 3 haftadır 1 veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
Saygı duyuyorum tatlım
Sıralama bir türlü değişmiyor.- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
Admini uğurluyoruz galiba @bazinga- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
@Çiğdem Ekürüm kahvemi alabilirim artık @kerem- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
Puanımı buna eklediğimde tablo çok farklı oluyor- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
Hande yener, bakıcaz artık...Puanlarınla beni ateşten kurtarırsın umarım.![]()
Bakalım.Son puan durumundan sonra şoka uğrayabiliriz sanırım.![]()
@slhttnmtl gelmiş gırtlağıma.- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82