@pompy bu hafta yine @denizz19'a kıyak geçmişsin.Forumumuzun senaristi @pompy'nin oyları:
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 5 puan
Candan Erçetin - Unut Sevme 6 puan
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 10 puan
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 7 puan
Tarkan - Ölürüm Sana 3 puan
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 4 puan
mor ve ötesi - Oyunbozan 8
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da 2
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 1 puan
Hadise - Süperman 9 puan
Çapkın asla 1 i hak etmiyordu @The_Erinch . Keşke @denizz19 sen de saygı duysan bana iftira atmasanAlıştım artık Sherlocka... Renkler ve zevkler. Saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.. 3 haftadır 1 veriyor
@The_Erinch'in joker üyelerinden. @Angelica
3 demek istedin?2. PUAN DURUMU 22.19'DA!
Çaktırma bende çok seviyorum.Ay aşkom bi zamanlar bu şarkısı en favori şarkımdı.
Neye eklenmişim ben acaba
Evet, diğer tarafa konu açınca karışıklık olmuş.3 demek istedin?
Reis in sağı solu belli olmuyor. @phoebebuffay ı İrlanda 'da daha sık dinliyor olabilir.@pompy geçen hafta tam verip bu hafta 1 vermen üzdü.
Abim bu hafta biraz gülmeye ihtiyacın var senin 😉Alıştım artık Sherlocka... Renkler ve zevkler. Saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.. 3 haftadır 1 veriyor
Saygı duyuyorum tatlımÇapkın asla 1 i hak etmiyordu @The_Erinch . Keşke @denizz19 sen de saygı duysan bana iftira atmasan
Sıralama bir türlü değişmiyor. @Emre Ozansoy- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
Admini uğurluyoruz galiba @bazinga- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai
@Çiğdem Ekürüm kahvemi alabilirim artık @kerem- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
Puanımı buna eklediğimde tablo çok farklı oluyor- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82
Hande yener, bakıcaz artık...Puanlarınla beni ateşten kurtarırsın umarım.
Bakalım.Son puan durumundan sonra şoka uğrayabiliriz sanırım.
@slhttnmtl gelmiş gırtlağıma.- 3. PUAN DURUMU -
maNga | 162
Hadise | 158
Tarkan | 152
Serdar Ortaç | 138
mor ve ötesi | 129
Pinhani | 120
Candan Erçetin | 117
Teoman | 101
Merve Özbey | 97
MFÖ | 82