eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Uzaktan nasıl biri gibi görünüyor peki?

Dürüstlük loading...
Dedikoduya sürüklendim.
Neredeyse ceza alması imkansız olan kişilere ceza aldırmış, kudret var. Rachel benzetmenden dolayı insafsız ve atışırken attığı yorumlardan bazıları çok iyiydi diye hatırlıyorum.
(sonradan aklımıza gelen ve keşke deseymişiz dediğimiz cinsten
)
------

Bizim tayfada Ali'ye senin ortağın gıcıktı değil mi?
+me

Reactions: 12.Adam and kerem
Dönemlik şarkılar üreten popüler şarkıcıların 15 tane şarkısı yoktur zaten. A*eyna Tilki'nin sadece 3-4 şarkısı var mesela.
Paragrafta adını geçirmen bile yarışmanın kalitesini düşürüyor.Tekrarı olmasın.

Gerçekten Rachel bu kadar iyi anlatılamazdı. Seni tebrik ediyorum. Biraz daha derine inersem konuda kaos kokusu çıkacak.
Buradan @alperuz'a da selamlar.

Aa tövbe, şu ana kadar ne kimseyle geçinememezlik ettim ne de başka bir şey.
Gerçi sevdiğim şeylere fena laf atılınca gözüm birkaç derece dönüyor ama.
Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.

------

@kerem Hafızaya bak , fil görse alkış tutar.
MA demişken tekrarları başlıyor, söz verdiğiniz gibi izleyeceksiniz inşallah.
@slhttnmtl

Aa tövbe, şu ana kadar ne kimseyle geçinememezlik ettim ne de başka bir şey.
Gerçi sevdiğim şeylere fena laf atılınca gözüm birkaç derece dönüyor ama.
Reyting getirmezsen harcanırsın dikkat et. Geçen sezon reyting getirmediğim için beni yarışmadan kovmuşlardı Kerem ve Sokak Sanatı. Ama gerçekleri itiraf etemediğimden yarışmadan kendi kararımla çekilmiş gibi davranmıştım...

Malum videoyu çıkarmamı istemezsin değil mi?
@slhttnmtl

Reactions: slhttnmtl
Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.
Aman ben etkinlik falan beklemiyorum, Akrep bi halt yapamaz zaten elalemin antipatisini de kazandı. Ah şu foruma Bizim Hikaye zamanında gelseydim.

Trajedi Oda'sının bazı hikayelerini sevdiğim için ve Evrim'de var antilik edemeyeceğim. Yalnız Masumlar Apartmanı şöyle bir güzel Camdaki Kız'ı sollasa harika olur.

Reactions: 12.Adam and kerem
Evet, 4 ay sonra da 'Üniversite sınavına hazırlanıyorum size vakit ayıramam köleler' deyip forumu terkeden bendim zaten.
@slhttnmtl @12.Adam

Aaa aradığım kaos ortamı.
Sana yapılanlara inanamıyorum ve tatlı yanımı bol bol ortaya dökmem lazım, kaosu maalesef sadece izlemeyi seviyorum.

Malum videoyu çıkarmamı istemezsin değil mi?
@slhttnmtl
O nerden çıktı loo.

Tek hedefim MA'nın şampiyon olması ki kesin gözüyle bakıyorum zaten.
@Aserat

MA ile bekaret kontrolü sahneli dizileri kıyasladığın için seni bu gece 3. kınayışım. Yeter artık.

Reactions: slhttnmtl
Aaa aradığım kaos ortamı.
Sana yapılanlara inanamıyorum ve tatlı yanımı bol bol ortaya dökmem lazım, kaosu maalesef sadece izlemeyi seviyorum.

O nerden çıktı loo.
@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.

------

Yaşadıklarım üzmüştü, millete yarışmadan kovulup dışlandığım için forumdan gidiyorum diyecek halim yok.
Sen farkında olmadan @kerem seni kaosun içine atacaktır. Şimdiden yol yapmaya başladı zaten, dedikodu yapmanı falan isteyerek.
Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.
@slhttnmtl @12.Adam