Dedikoduya sürüklendim.Uzaktan nasıl biri gibi görünüyor peki?
Dürüstlük loading...
------
+meBizim tayfada Ali'ye senin ortağın gıcıktı değil mi?
Dedikoduya sürüklendim.Uzaktan nasıl biri gibi görünüyor peki?
Dürüstlük loading...
+meBizim tayfada Ali'ye senin ortağın gıcıktı değil mi?
Paragrafta adını geçirmen bile yarışmanın kalitesini düşürüyor.Tekrarı olmasın.Dönemlik şarkılar üreten popüler şarkıcıların 15 tane şarkısı yoktur zaten. A*eyna Tilki'nin sadece 3-4 şarkısı var mesela.
Gerçekten Rachel bu kadar iyi anlatılamazdı. Seni tebrik ediyorum. Biraz daha derine inersem konuda kaos kokusu çıkacak.Dedikoduya sürüklendim.Neredeyse ceza alması imkansız olan kişilere ceza aldırmış, kudret var. Rachel benzetmenden dolayı insafsız ve atışırken attığı yorumlardan bazıları çok iyiydi diye hatırlıyorum.(sonradan aklımıza gelen ve keşke deseymişiz dediğimiz cinsten)
------
+me
Demek ki uzaktan da olsa iyi kötü kapmışım bir şeyler.Gerçekten Rachel bu kadar iyi anlatılamazdı. Seni tebrik ediyorum. Biraz daha derine inersem konuda kaos kokusu çıkacak.Buradan @alperuz'a da selamlar.
Yeni Rachel olma yolunda adım adım ilerliyorsun Forumda 2-3 kişiyle kavga edip hedef tahtası oldun mu tamamdır.Demek ki uzaktan da olsa iyi kötü kapmışım bir şeyler.
Aa tövbe, şu ana kadar ne kimseyle geçinememezlik ettim ne de başka bir şey.Yeni Rachel olma yolunda adım adım ilerliyorsun Forumda 2-3 kişiyle kavga edip hedef tahtası oldun mu tamamdır.
Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.Aa tövbe, şu ana kadar ne kimseyle geçinememezlik ettim ne de başka bir şey.Gerçi sevdiğim şeylere fena laf atılınca gözüm birkaç derece dönüyor ama.
MA demişken tekrarları başlıyor, söz verdiğiniz gibi izleyeceksiniz inşallah.@kerem Hafızaya bak , fil görse alkış tutar.
Reyting getirmezsen harcanırsın dikkat et. Geçen sezon reyting getirmediğim için beni yarışmadan kovmuşlardı Kerem ve Sokak Sanatı. Ama gerçekleri itiraf etemediğimden yarışmadan kendi kararımla çekilmiş gibi davranmıştım...Aa tövbe, şu ana kadar ne kimseyle geçinememezlik ettim ne de başka bir şey.Gerçi sevdiğim şeylere fena laf atılınca gözüm birkaç derece dönüyor ama.
Malum videoyu çıkarmamı istemezsin değil mi?Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.
------
MA demişken tekrarları başlıyor, izleyeceksiniz inşallah.@slhttnmtl
Aman ben etkinlik falan beklemiyorum, Akrep bi halt yapamaz zaten elalemin antipatisini de kazandı. Ah şu foruma Bizim Hikaye zamanında gelseydim.Bu bildiğimiz tipik @Aserat'lık, bu yüzden En Favori Dizi etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum. Yılın dizisi Masumlar Apartmanı ile Trajedi Oda'sını sollayacağımız için.
Evet, 4 ay sonra da 'Üniversite sınavına hazırlanıyorum size vakit ayıramam köleler' deyip forumu terkeden bendim zaten.Reyting getirmezsen harcanırsın dikkat et. Geçen sezon reyting getirmediğim için beni yarışmadan kovmuşlardı Kerem ve Sokak Sanatı. Ama gerçekleri itiraf etemediğimden yarışmadan kendi kararımla çekilmiş gibi davranmıştım...
Aaa aradığım kaos ortamı.Reyting getirmezsen harcanırsın dikkat et. Geçen sezon reyting getirmediğim için beni yarışmadan kovmuşlardı Kerem ve Sokak Sanatı. Ama gerçekleri itiraf etemediğimden yarışmadan kendi kararımla çekilmiş gibi davranmıştım...
O nerden çıktı loo.Malum videoyu çıkarmamı istemezsin değil mi?@slhttnmtl
Yaşadıklarım üzmüştü, millete yarışmadan kovulup dışlandığım için forumdan gidiyorum diyecek halim yok.Evet, 4 ay sonra da 'Üniversite sınavına hazırlanıyorum size vakit ayıramam köleler' deyip forumu terkeden bendim zaten.@slhttnmtl @12.Adam
Köleler mi. 😱 Of ben kayıt olduğumda neden saf gibi sadece durmuşum.Evet, 4 ay sonra da 'Üniversite sınavına hazırlanıyorum size vakit ayıramam köleler' deyip forumu terkeden bendim zaten.@slhttnmtl @12.Adam
Sen farkında olmadan @kerem seni kaosun içine atacaktır. Şimdiden yol yapmaya başladı zaten, dedikodu yapmanı falan isteyerek.Aaa aradığım kaos ortamı.Sana yapılanlara inanamıyorum ve tatlı yanımı bol bol ortaya dökmem lazım, kaosu maalesef sadece izlemeyi seviyorum.
Tek hedefim MA'nın şampiyon olması ki kesin gözüyle bakıyorum zaten.Aman ben etkinlik falan beklemiyorum, Akrep bi halt yapamaz zaten elalemin antipatisini de kazandı. Ah şu foruma Bizim Hikaye zamanında gelseydim.
Trajedi Oda'sının bazı hikayelerini sevdiğim için ve Evrim'de var antilik edemeyeceğim. Yalnız Masumlar Apartmanı şöyle bir güzel Camdaki Kız'ı sollasa harika olur.
Şu niyetlere bak şu niyetlere.Sen farkında olmadan @kerem seni kaosun içine atacaktır. Şimdiden yol yapmaya başladı zaten, dedikodu yapmanı falan isteyerek.
@alperuz'luk du var sende, maşallah yok yok.Aaa aradığım kaos ortamı.Sana yapılanlara inanamıyorum ve tatlı yanımı bol bol ortaya dökmem lazım, kaosu maalesef sadece izlemeyi seviyorum.
O nerden çıktı loo.
Yaşadıklarım üzmüştü, millete yarışmadan kovulup dışlandığım için forumdan gidiyorum diyecek halim yok.
Senı günün manipülatörü olarak taçlandırıyorum. Şuan farkında olmadan üyeleri suncuya karşı kışkırttığının farkında değil sanırım.Sen farkında olmadan @kerem seni kaosun içine atacaktır. Şimdiden yol yapmaya başladı zaten, dedikodu yapmanı falan isteyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?