Sen yarışmacı mısınCanım jurimmm
------
Yarışmacıda olsam tüm şarkıları baştan dinledim sonrada recaplarına baktım.
Ama bazı şarkılarda oda değiştirdim. Bazılarını gerçekten beğendim.
Herkes için hayırlısı olsun.
Sen yarışmacı mısınCanım jurimmm
------
Yarışmacıda olsam tüm şarkıları baştan dinledim sonrada recaplarına baktım.
Ama bazı şarkılarda oda değiştirdim. Bazılarını gerçekten beğendim.
Herkes için hayırlısı olsun.
Lütfen Puan verirken Candan Erçetin geldiğinde 3 kere dinle ,elini korkak alıştırmaSen yarışmacı mısın
Benim kıymetimi bir tek sen biliyorsun. Sende olmasan.@bazinga Bu adam Euro ile maaşa bağlanıp yanına adam lazım..İlan mı versek
Evet, 5 gün erken gelseydin şuan yarışmacı idin.Hoşbuldumoy kullanma zamanı geldi mi
Candan Erçetin’in sevdiğim şarkıları var. “Bir avuç toprak için yor kendini” bu şarkıyla geldiğinde tam puanımı alırsın büyük ihtimalLütfen Puan verirken Candan Erçetin geldiğinde 3 kere dinle ,elini korkak alıştırmaBu arada puanlama başladı; yarın saat 9 da açıklayacak Kerem.
Şaka bir yana puanlamada yardımcı olmak isterim yada gerçekten en azından biri puanları toplamada ve teyitte sana destek olmalı.Benim kıymetimi bir tek sen biliyorsun. Sende olmasan.
Kim bu yükü sırtlanabilir ki? Aklıma kimse gelmiyor.Biz xdragxx ile iki kişi olmamıza rağmen program sonrası bitkin oluyorumilk sonuç sonrası arayışa gir bence
Teşekkür ederim yarın akşam hem sevinç çığlıkları hemde fırçalara karşı hazırlıklı ol.Şarkıların sadece recap kısımlarını değil, tamamını dinledim adil bir oy verebilmek için. Bazı şarkıları ilk kez dinledim ve beğendim, bazılarında ise şarkıya zor tahammül ettim.Kafamda hangi şarkıya kaç puan vereceğimi belirledim. Akşam listemi yapar, atarım @kerem sana.
Sadece emoji atıp konudan çıkanlara artık bilgi vermeyeceğim.@kerem ,Yarışmacıların oy vereceğinden bahsetmemiştin.
Eğer öyle olursa yılda 1 kere hem Bu Şarkı Benim hemde MusicSurvivor başlayabilir. @sokak santi var aslında ama maalesef şuan foruma gelecek durumda değil. Keza eskilerden @Çiğdem de aynı sebeplerden ötürü programı bana devretti.Şaka bir yana puanlamada yardımcı olmak isterim yada gerçekten en azından biri puanları toplamada ve teyitte sana destek olmalı.
Ben hem yardımcı sunucu hem de yarışmacı olabilirim istersen.Kim bu yükü sırtlanabilir ki? Aklıma kimse gelmiyor.
Yapacak bir şey yok artıkBenim kıymetimi bir tek sen biliyorsun. Sende olmasan.
------
Evet, 5 gün erken gelseydin şuan yarışmacı idin.
Harika olur ama önce elenmen lazım. Hem yardımcı sunucu hem yarışmacı bir arada pek etik durmuyor.Ben hem yardımcı sunucu hem de yarışmacı olabilirim istersen.
Noldu, ne işin var ki?Yapacak bir şey yok artıkzaten bu aralar yarışmacı olacak kadar vaktim olmaz büyük ihtimal ama jürilik yaparım
Ne güzel bana gelen puanlardan önceden haberim olurdu işte.Harika olur ama önce elenmen lazım. Hem yardımcı sunucu hem yarışmacı bir arada pek etik durmuyor.
Oturda Kereme yardım et..puan sayYapacak bir şey yok artıkzaten bu aralar yarışmacı olacak kadar vaktim olmaz büyük ihtimal ama jürilik yaparım
Fenaaaaaaaaaaaaaaaaa... özgüvennn EveresttttNe güzel bana gelen puanlardan önceden haberim olurdu işte.
Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım.
Kurallarda yazıyormuş da halbuki.Teşekkür ederim yarın akşam hem sevinç çığlıkları hemde fırçalara karşı hazırlıklı ol.
------
Sadece emoji atıp konudan çıkanlara artık bilgi vermeyeceğim.
Söylemem gerekmiyor ki, her sezon böyleydi zaten. Yarışmacılar kendileri hariç diğer rakiplerine oy kullanmalı.Yarışmada ilk kez yer alan @The_Erinch biliyor bunu mesela, senin bilmemene şaşırdım.@slhttnmtl'i de etiketleyelim.
------
Eğer öyle olursa yılda 1 kere hem Bu Şarkı Benim hemde MusicSurvivor başlayabilir. @sokak santi var aslında ama maalesef şuan foruma gelecek durumda değil. Keza eskilerden @Çiğdem de aynı sebeplerden ötürü programı bana devretti.
Bu aralar eskicilikte işler yoğunHarika olur ama önce elenmen lazım. Hem yardımcı sunucu hem yarışmacı bir arada pek etik durmuyor.
------
Noldu, ne işin var ki?
Yardım lazımsa yaparız bir şeylerOturda Kereme yardım et..puan say
------
Fenaaaaaaaaaaaaaaaaa... özgüvennn Everestttt
Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da.Bu aralar eskicilikte işler yoğun
------
Yardım lazımsa yaparız bir şeyler
Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek.Kurallarda yazıyormuş da halbuki.@12.Adam
Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz.Ne güzel bana gelen puanlardan önceden haberim olurdu işte.
Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım.
Bu sıcak havalarda insanların ihtiyacı olan tek şey benim muhteşem esprilerimMuhteşem esprilerinle ortamları batırma da.
------
Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek.@12.Adam
Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz.
Gülşende sahnelere geri dönmüşşşşş,muhateşem elbisesiyleBu sıcak havalarda insanların ihtiyacı olan tek şey benim muhteşem esprilerim
Artık zamanı gelmiştiGülşende sahnelere geri dönmüşşşşş,muhateşem elbisesiyle
Bu sıcak havalarda insanların ihtiyacı olan tek şey benim muhteşem esprilerim
Murat Dalkılıç'la katılacaktı aslında geçen sene konuşmuştuk.Gülşende sahnelere geri dönmüşşşşş,muhateşem elbisesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?