eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Lütfen Puan verirken Candan Erçetin geldiğinde 3 kere dinle ,elini korkak alıştırma
Bu arada puanlama başladı; yarın saat 9 da açıklayacak Kerem.
Candan Erçetin’in sevdiğim şarkıları var. “Bir avuç toprak için yor kendini” bu şarkıyla geldiğinde tam puanımı alırsın büyük ihtimal
@kerem bana şarkıları atsın da oylarımı kullanırım

Reactions: The_Erinch
Teşekkür ederim yarın akşam hem sevinç çığlıkları hemde fırçalara karşı hazırlıklı ol.

------

@kerem ,Yarışmacıların oy vereceğinden bahsetmemiştin.
Sadece emoji atıp konudan çıkanlara artık bilgi vermeyeceğim.

Söylemem gerekmiyor ki, her sezon böyleydi zaten. Yarışmacılar kendileri hariç diğer rakiplerine oy kullanmalı.
Yarışmada ilk kez yer alan @The_Erinch biliyor bunu mesela, senin bilmemene şaşırdım.
@slhttnmtl'i de etiketleyelim.

------

Şaka bir yana puanlamada yardımcı olmak isterim yada gerçekten en azından biri puanları toplamada ve teyitte sana destek olmalı.
Eğer öyle olursa yılda 1 kere hem Bu Şarkı Benim hemde MusicSurvivor başlayabilir. @sokak santi var aslında ama maalesef şuan foruma gelecek durumda değil. Keza eskilerden @Çiğdem de aynı sebeplerden ötürü programı bana devretti.

Harika olur ama önce elenmen lazım. Hem yardımcı sunucu hem yarışmacı bir arada pek etik durmuyor.
Ne güzel bana gelen puanlardan önceden haberim olurdu işte.

Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım.

Yapacak bir şey yok artık
zaten bu aralar yarışmacı olacak kadar vaktim olmaz büyük ihtimal ama jürilik yaparım
Oturda Kereme yardım et..puan say

------

Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım.
Fenaaaaaaaaaaaaaaaaa... özgüvennn Everestttt

Kurallarda yazıyormuş da halbuki.
@12.Adam

Reactions: 12.Adam and kerem
Bu aralar eskicilikte işler yoğun

------

Yardım lazımsa yaparız bir şeyler
Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da.

------

Kurallarda yazıyormuş da halbuki.
@12.Adam
Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek.
@12.Adam

Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz.

Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da.

------

Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek.
@12.Adam

Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz.
Bu sıcak havalarda insanların ihtiyacı olan tek şey benim muhteşem esprilerim