eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aaaa dedikoducu muyum ben yani, birlik olalım dedim ama yüzüne de 100 kere çok güvenmiyorum dedim. 🤭

MvÖ'ye 1 veririm, gel ikimiz de tam puan verelim işte, olan birazcık güven problemi olsun
MvÖ'ye 1 puan verirsen @kerem ile beraber bu yarışmayı üzerine yıkarız, seni sabote ederiz, barındırmayız buralarda. Biz seni kovmadan kendin yarışmadan çekilmek zorunda kalırsın. Çok kötü şeyler olur kısacası...

5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe.
@slhttnmtl

Ahahahahhahaah bu dediklerinin %1'ini yapamazsınız, gücünüz yetmez benle uğraşmaya.
Yalnız ben sizi tüm foruma rezil eder miyim orasını biraz düşünmem lazım.
Gel iş birliği yapalım, hiçbir şey olmasın işte.

------

5-6 tane şarkısı dışında bunu yapmam için bana 'Avro' yollaman gerekecek. Yok öyle beleşe.
@slhttnmtl
Oyrolar senin köpeğin olsun, hiiiiç sıkıntısı yok.
Hadise bulmuş zaten zengin enişte, bollardayız.

İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım.

Hadise, Belçika'lı değil miydi. Çakma Alman işte.

İş birliğimiz devam ediyor zaten. Ben sadece bu birliği bozup bana ihanet edersen olacakları yazdım.
Şaka maka rakiplerine bakınca kaç hafta giderim diyorsun?

Hadise Alman mıymış, şoke.
Belçika'lı değil be, orada doğup 3-5 yıl yaşamış diye biliyorum.
Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş.

Benim amacım foruma kaliteli müzik dinletmek. Forum ne kadar süre kaliteli müzik dinlemek isterse o kadar giderim diyorum.
Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak.

Ne 3-5 yılı. Orada büyümüş. Eurovision'a katılmadan hemen önce Türkiye'ye gelmiş.

Kime göre neye göre kaliteli? Belki Gülay finaldeki iki kişiden biri olacak.
Oha ben bayılıyoreeeee...
Günün şoku da neyse ben alakasız başka ünlülerle karıştırdım galiba, gerçi bunu önceden duymamıştım ama.

Reactions: 12.Adam and kerem
Burada şakalaşıyoruz ama senden kaliteli müziğin hakkını verip her hafta tam puan vermeni bekliyorum. Daha aşağısı kurtarmaz.
Ben MvÖ'nün şarkılarını beğeniyorum da zaten sunucu olduğum için boncuk dağıtırım her hafta.

------

Bizi özel hayat değil, sanatı bağlar.
Tabi o kişi Mustafa Ceceli gibi skandallarıyla ünlü birisi değilse.
Hemen rakibine göz dağı da vermiş oldun. Aferin hep böyle ol, canım yarışmacım.
@denizz19

Çok teşekkürler, bunlar hep bu güzel yarışmaya layık olmak için.

Bu arada rakibim zaten Hadise'yi ti'ye almış gibi yaparak ne kadar korktuğunu belli etmişti.

Reactions: 12.Adam and kerem