eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aksine uzun zamandır tek bir şarkısını dinlemişliğim yok.

Ay bende Necla gibi başlayacağım kimse bana güvenmesin kimse benden bir şey beklemesin diye.
Kimse görmeden sil bu mesajı.

Mor ve Ötesi'ni efsane buluyorsun ve tüm şarkılarına tam puan vereceksin.

Reactions: serhatt
Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım
Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandı
Zaten @kerem ile senin şarkıcını övüyordum sürekli, sonuç ikiniz finale çıktınız.

------

Ben Z kuşağından olmadığımı iddaa etmedim ki. Sen iddaa ediyorsun, oku direkt bana çevirmeye çalıştığına göre 97'lisin.
Bir ayla kurtarıyorum.

Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım
Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandı
@Bully sağolsun, şaka maka Gülşen, Sezen Aksu vs. Bizim yarıştığımız sezon ilk 'Sil Baştan' olduğu için çok iddialıydı ki MvÖ 3. haftadan elenmişti.
@phoebebuffay @Araf
------

Zaten @kerem ile senin şarkıcını övüyordum sürekli, sonuç ikiniz finale çıktınız.

------

Bir ayla kurtarıyorum.
Desteklerini dışardan da hiç esirgemiyordun, sonlara doğru yönün değişti ama verdiğin puanlarla bana çok destek olmuştun. 100 kere teşekkür ettim zaten.

------

------

Bir ayla kurtarıyorum.
Desteklerini dışardan da hiç esirgemiyordun, sonlara doğru yönün değişti ama verdiğin puanlarla bana çok destek olmuştun. 100 kere teşekkür ettim zaten.

------

Nasıl ya @/Billy Kane yarışmış ama şarkı göndermediğinden @/Çiğdem şarkıyı seçmiş ve o şarkıyla 150 küsur puan alarak elenmiş.
O benim yarıştığım sezonda idi ama. Geçen sezonu sunduğum için Hadise'yi hiç hatırlamıyorum açıkçası.
@Billy Kane
------

Sitem etme valla kendime yeni yeni geliyorum.Gecenin köründe yattım.
Bunu unutmayacağım, ortaklığımız tehlikede.

Senle aramda Saat farkı var.

Bende 8. sezonda gördüm diye hatırlıyordum ama ilk haftada yoktu, 9'un ilk haftasında denk geldim, ilk haftadan elenmiş diye hatırlıyorum hatta recap oynatma listesinde de vardı.

Bende 8. sezonda gördüm diye hatırlıyordum ama ilk haftada yoktu, 9'un ilk haftasında denk geldim, ilk haftadan elenmiş diye hatırlıyorum hatta recap oynatma listesinde de vardı.
Şimdi baktım hem 9.sezonda hem de all star sezonunda ilk haftadan elenmiş Hadise, geçmiş olsun...

Reactions: slhttnmtl
İkinizi de Yolarım
Emoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum.

------

Benim gözümü açtım ama sana karşı da dikkatli davranıyorum merak etme
Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden.

------

Senle aramda Saat farkı var.
Bu bahane mi?

------

Les clubların tersi clublara götürsen olmaz mı?

------

Yaş aldıkça fikirler beğeniler değişebilir.
@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı.
@xemrexxx
------

Aynı taraftayız biz.
Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun?

Son düzenleme:
phoebe antipati kazandı ben de sempati bu durumda, puanlara da yansır artık inş.

Leyla-Necla'cılık oynamak istedim be suç mu?

Reactions: kerem
Full strateji ile @phoebebuffay'ı bırak benim gibi ilk sezonundan çok rahat şampiyon olursun. O MVÖ'yü seçtiği için kendini elit falan sanıyor maNga'dan önce elensin de günün görsün.
Dostunu yakınında tut, düşmanını daha da yakınında demişler.
Hadise'nin yanında ne o MvÖ denen grubumsu ne de Manga'cıkk elit.